Ξεκινάει το 8ο Life Skills Training του Believe in You το Σεπτέμβριο, τώρα σε online!

Συντάκτης: Flowmagazine

Το Life Skills Training, το αγαπημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης δεξιοτήτων ζωής του Believe in You, επιστρέφει ανανεωμένο. Τώρα και σε online μορφή με ζωντανά μαθήματα κάθε βδομάδα, η Εύη Ξυραφά θα είναι κοντά σας να σας στηρίξει στην επίτευξη των δικών σας στόχων.

Τι είναι το Life Skills Training;

Το Life Skills Training είναι ένα δομημένο, τρίμηνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διδάσκει τις 10 βασικές δεξιότητες ζωής, που είναι απαραίτητες για όλους προσωπικά και επαγγελματικά.

Το πρόγραμμα έχει υλοποιηθεί ήδη 7 φορές στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη και 3 φορές ως πρόγραμμα e-learning. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει βοηθήσει ανθρώπους όλων των ηλικιών να μεταμορφώσουν τη ζωή τους, χτίζοντας αυτογνωσία, αυτοπεποίθηση και αποκτώντας χρήσιμα εργαλεία για τη ζωή.

Συνδυάζοντας εκπαίδευση και coaching, το πρόγραμμα βοηθάει κάθε συμμετέχοντα να καλλιεργήσει στην πράξη τις 10 βασικές δεξιότητες ζωής και να τις εφαρμόσει για να βελτιώσει τη δική του ζωή.

Το νέο πρόγραμμα ξεκινάει στις 29 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει 3 μήνες. Θα είναι σε online μορφή, με live μαθήματα κάθε εβδομάδα με την εισηγήτρια Εύη Ξυραφά, μέσω της πλατφόρμας του Zoom.

Εισηγήτρια: Εύη Ξυραφά, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας

Τι οφέλη αποκομίζεις μέσα από το Life Skills Training;

–   Αποκτάς αυτογνωσία

–  Καλλιεργείς αυτοπεποίθηση

–  Ξεκαθαρίζεις τα θέλω σου

– Θέτεις πραγματοποιήσιμους στόχους

– Μαθαίνεις να οριοθετείς τους άλλους

– Να επικοινωνείς αποτελεσματικά

– Να διαβάζεις τη γλώσσα του σώματος

– Να καλλιεργείς ενσυναίσθηση

– Να λες όχι χωρίς τύψεις και ενοχές

– Να διεκδικείς

– Να διαπραγματεύεσαι

– Να πετυχαίνεις τους στόχους σου και τέλος και σημαντικότερο…

– Να διαχειρίζεσαι το χρόνο σου με βάση τις προτεραιότητές σου

Τα οφέλη των συμμετεχόντων

Αν αυτά τα αποτελέσματα σας φαίνονται υπερβολικά ή μη ρεαλιστικά, δείτε με τα λόγια των ίδιων των συμμετεχόντων τι έχουν αποκομίσει από την εμπειρία τους με το Life Skills.

– «Τι κάνετε διαφορετικά τώρα, μετά την παρακολούθηση του προγράμματος;»

«Έχω πιο ξεκάθαρο μυαλό, σιγουριά και οργάνωση στο να φέρνω σε πέρας επιμέρους και γενικότερους στόχους».- Νίκος Ανυφαντής, Συνταξιούχος

-«Ποια οφέλη έχετε δει στη ζωή σας, προσωπικά και επαγγελματικά;»

«Πήρα αποφάσεις επαγγελματικές και προσωπικές που με βασάνιζαν χρόνια». – Ευθαλία Δημακογιάννη, Επιχειρηματίας

(Life Skills E-learning)

«Το Life Skills Training Program οργανώνεται ως ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης και πράγματι λειτουργεί έτσι! Σε αυτό παρουσιάζονται εμπεριστατωμένα οι βασικοί άξονες στους οποίους μπορεί να στηριχθεί όποιος θέλει πραγματικά να βελτιώσει συνολικά τη ζωή του και θέλει να έχει θετική διάθεση, προσωπική δύναμη, συναισθηματική σύνδεση, ηρεμία, αποτελεσματική επικοινωνία, διεκδίκηση και επίτευξη στόχων…

Μεγάλο πλεονέκτημα του προγράμματος είναι ότι το υλικό καλύπτει εξίσου αποτελεσματικά τις ανάγκες ανθρώπων που έρχονται μόνο με τη βούληση να βελτιώσουν τη ζωή τους, όσο και ανθρώπων οι οποίοι ήδη έχουν διανύσει μια διαδρομή προσωπικής καλλιέργειας μέσω εμπειριών ή εκπαίδευσης. Για τον ίδιο λόγο είναι και διαχρονικό, αφού ο κάθε συμμετέχων, καθώς συστηματοποιεί την πρακτική εφαρμογή των εννοιών και των εργαλείων, θα βρίσκει νέα πεδία βελτίωσης!» – Αικατερίνη Σεργάκη, Δικηγόρος

«Προσωπικά, αισθάνομαι πιο δυνατή, πιο σίγουρη για τον εαυτό μου, έχοντας ανακαλύψει δεξιότητες που δεν φανταζόμουν ότι διέθετα, αλλά και δεξιότητες που δίσταζα να εξωτερικεύσω, διότι είχα μία συστολή και αμφιβολίες για την ποιότητα του αποτελέσματος. Τώρα πλέον απολαμβάνω τον καινούριο μου πιο δυναμικό εαυτό!» – Χριστίνα Καγγέλη, Ψυχολόγος

(1ο Life Skills Training Αθήνα)

«Έχοντας ολοκληρώσει το πρόγραμμα μπορώ να πω ότι έμαθα καλύτερα τον εαυτό μου, τα θέλω μου και τις ακούσιες και ασυνείδητες μέχρι τώρα αντιδράσεις μου.

Έμαθα πώς να αντιδρώ ψύχραιμα, πώς να βλέπω τη θετική πλευρά των καταστάσεων, πώς να επικοινωνώ αποτελεσματικότερα με τους γύρω μου και πώς να αποβάλλω σε σημαντικό βαθμό το φόβο από τη ζωή μου.

This program is life changing!» – Σταυρούλα Αγγελέρη, Βιολόγος

«Πλέον είμαι σε θέση να εντοπίσω την πίεση που δέχομαι καθημερινά, προτού αυτή εξελιχθεί σε κρίση πανικού, και να εστιάζω στην θετική σκοπιά της ημέρας, υιοθετώντας σε καθημερινή βάση μια απλή άσκηση που μάθαμε στο πρώτο μάθημα. Είναι ένα πρόγραμμα- εγχειρίδιο για την βελτίωση της καθημερινότητας». – Μαρία Τόττα, Υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού

«Παρατηρώ συχνά ότι βγαίνω από τη ζώνη ασφαλείας μου, κάνοντας πράγματα που είμαι περήφανος για εμένα και απομυθοποιώντας τα, δηλαδή κάνοντάς τα εύκολα για εμένα. Απέκτησα την αυτοπεποίθηση να γνωρίσω νέα άτομα, σε επίπεδο φιλικό, όπως επίσης να επικοινωνώ ευκολότερα με άτομα στη δουλειά μου ή έστω κι ακόμη με έναν τελείως άγνωστο άνθρωπο, για παράδειγμα όταν θέλησα να ζητήσω μια πληροφορία.

Τελευταίο, μα σημαντικό, ελέγχω το λεξιλόγιό μου και την βαρύτητα των λέξεων που χρησιμοποιώ». – Όθων Ψάλτογλου, ιδιωτικός υπάλληλος

(1ο Life Skills Training Θεσσαλονίκη)


Διαβάστε επίσης: Τι αποτελέσματα έχει το Life Skills Training σε όσους το παρακολουθούν;


Τα βασικά χαρακτηριστικά του Life Skills Training

 • Είναι ένα τρίμηνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων ζωής.
 • Υλοποιείται σε 12 τρίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις, σε διάστημα συνολικά 3 μηνών.
 • Γίνεται σε σταθερή ομάδα, 10-15 ατόμων.
 • Είναι θεωρητικό και βιωματικό, με ασκήσεις που γίνονται ζωντανά κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
 • Σε ευχάριστο κλίμα, όπου αναπτύσσεται εμπιστοσύνη και ασφάλεια μεταξύ των μελών, κάθε άτομο αισθάνεται ελεύθερα να εκφραστεί στα πλαίσια της ομάδας.
 • Η διαφορετικότητα είναι το κυρίαρχο στοιχείο κάθε ομάδας που έχει παρακολουθήσει μέχρι στιγμής το Life Skills, κι αυτό είναι ταυτόχρονα το πλεονέκτημα του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα οφέλη, τη μεθοδολογία και τη δομή του προγράμματος διαβάστε το σχετικό άρθρο FAQ σε σχέση με το πρόγραμμα εκπαίδευσης Life Skills, που θα λύσει κάθε απορία σας.

Το πρόγραμμα ξεκινάει την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου και λήγει την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται ζωντανά μέσω της πλατφόρμας του Zoom, ώρες 18.00-21.00.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106128281, 6974781051

Ε-mailinfo@believeinyou.gr

Websitehttp://www.believeinyou.gr/

Αναλυτικά η δομή του προγράμματος:

 • 29/09/20: Θετική σκέψη
 • 06/10/20: Αυτοπεποίθηση
 • 13/10/20: Διαχείριση άγχους
 • 20/10/20: Συναισθηματική νοημοσύνη
 • 27/10/20: Επικοινωνία
 • 03/11/20: Πρακτικό
 • 10/11/20: Γλώσσα σώματος
 • 17/11/20: Διεκδικητικότητα
 • 24/11/20: Διαπραγματεύσεις
 • 01/12/20: Στοχοθεσία
 • 08/12/20: Διαχείριση χρόνου
 • 15/12/20: Πρακτικό

Για δηλώσεις συμμετοχής:

http://www.flowmagazine.gr/believeinyoulst/

Το Life Skills Training είναι ένα εργαλείο ζωής που θα σας χρησιμεύει εφ’ όρου ζωής! Θα το συνειδητοποιήσετε μόνο όταν το κάνετε δικό σας…

Προσφορές

Αν θέλετε να εξασφαλίσετε τη θέση σας στη νέα ομάδα του Life Skills Training μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των εξής τρόπων πληρωμής:

Α) 380 ευρώ σε 2 δόσεις (200 ευρώ έως 15/9 και 180 ευρώ έως 15/10)

Β) 480 ευρώ  σε 3 δόσεις των 160 ευρώ (έως 15/9, 15/10, και 15/11 αντίστοιχα).

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ (σε ταμείο ή μέσω ebanking)

Α) Τράπεζα Eurobank: αριθμός λογαριασμού 0026.0315.89.0200457136, IBAN: GR1702603150000890200457136

Β) Εθνική Τράπεζα: αριθμός λογαριασμού 051/611563-27, IBAN: GR0201100510000005161156327

Όνομα δικαιούχου: Ευαγγελία Ξυραφά. Αναφέρετε ως αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας.

* Επιπλέον χρεώσεις (πχ προμήθεια τράπεζας) για την διεκπεραίωση της συναλλαγής επιβαρύνουν τον καταθέτη.


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…