Life Skills Training Program

Το πρόγραμμα Οκτωβρίου-Ιανουαρίου έχει ξεκινήσει. Συμπληρώστε την αίτηση εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στην επόμενη ομάδα του Life Skills Training ώστε να έρθει σε επαφή μαζί σας η εισηγήτρια όταν προγραμματιστούν νέες ημερομηνίες.

Δεν αισθάνεστε ικανοποίηση από τη ζωή σας και δεν ξέρετε τι φταίει;

Θέλετε να βρείτε το σύντροφο της ζωής σας αλλά πιστεύετε ότι είναι πολύ αργά; Θέλετε να αλλάξετε την εργασία σας αλλά φοβάστε μην βρεθείτε στην ανεργία;

Θέλετε να διαχειρίζεστε καλύτερα το άγχος και τα αρνητικά συναισθήματα που βιώνετε στην καθημερινότητα; Αισθάνεστε ότι δεν επικοινωνείτε αποτελεσματικά με τους άλλους;

Αν η απάντηση είναι θετική σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω ερωτήματα, να ξέρετε ότι υπάρχει λύση. Όλα τα παραπάνω θέματα λύνονται, αρκεί να ξέρετε τον τρόπο. Θέλετε να τον διδαχθείτε;

Life Skills Training για μια καλύτερη ζωή

Αν θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο και δεν ξέρετε τον τρόπο, σε τρεις μήνες θα τον έχετε μάθει. Στις 31 Οκτωβρίου ξεκινάει το 4ο πρόγραμμα Life Skills Training από το Believe in You.

Το Believe in You, πιστό στο όραμά του να βοηθήσει τους ανθρώπους να πιστέψουν στον εαυτό τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους πηγαίνει την εκπαίδευση ένα βήμα παρακάτω! Για 4η συνεχή φορά προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης για όσους θέλουν να κατακτήσουν τις δέκα βασικές για τη  ζωή μας ικανότητες!

Τι είναι το Life Skills Training;

Είναι ένα δομημένο πρόγραμμα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Το πρόγραμμα διαρκεί συνολικά τρεις μήνες και θα υλοποιηθεί σε δώδεκα συναντήσεις. Και φυσικά, όπως κάθε εκπαίδευση που «σέβεται τον εαυτό της», περιλαμβάνει συναντήσεις για πρακτική εξάσκηση και… επανάληψη!

Το πλεονέκτημα του προγράμματος είναι ότι εστιάζει στις ανάγκες του κάθε συμμετέχοντα. Ο διάλογος που αναπτύσσεται και οι ασκήσεις που δίνονται, σχεδιάζονται στοχευμένα, με βάση το στόχο που δηλώνει κάθε συμμετέχοντας στην εισηγήτρια πριν την έναρξη του προγράμματος. Σε τιμή ομαδικού προγράμματος δηλαδή, καλύπτονται ατομικές ανάγκες.

Ταυτόχρονα, η συμμετοχή σε μία τρίμηνη εκπαίδευση με σταθερή ομάδα εξασφαλίζει καλύτερη αφομοίωση για τα μέλη της. Σε χαλαρό κλίμα ασφάλειας, εμπιστοσύνης και χαράς που αναπτύσσεται από την πρώτη μέρα, οι συμμετέχοντες δουλεύουν πάνω στους στόχους τους έχοντας τη διαρκή υποστήριξη των μελών της ομάδας.

Life Skills Training Program

Μαθησιακά οφέλη του Life Skills Training

Το πρόγραμμα θα βοηθήσει όλους τους συμμετέχοντες να:

 • Να καλλιεργήσουν αυτογνωσία
 • Να βελτιώσουν την ψυχολογία τους και την επικοινωνία με τους γύρω τους
 • Να ενδυναμωθούν ψυχικά ώστε να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική τους ζωή
 • Να πετύχουν κάποιο προσωπικό ή επαγγελματικό στόχο
 • Να φέρουν θετικές αλλαγές στη ζωή τους
 • Να κατακτήσουν ικανότητες που θα μπορούν να εφαρμόζουν παντού στη ζωή τους

Τι είναι αυτό που ονομάζουμε δεξιότητες ζωής;

Τι είναι οι δεξιότητες ή ικανότητες ζωής; Είναι ένα σύνολο από απαραίτητα εφόδια για τη ζωή και την εργασία μας: ένα σύνολο από ικανότητες που διδάσκονται και καλλιεργούνται, και που έχουν τη δύναμη να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη!

Life Skills Training Program

Ποιες είναι οι δέκα βασικές δεξιότητες ζωής;

Οι δέκα απαραίτητες δεξιότητες για τη ζωή κάθε ανθρώπου είναι

– Θετική σκέψη

– Αυτοπεποίθηση

– Διαχείριση άγχους

– Συναισθηματική Νοημοσύνη

– Επικοινωνία

– Γλώσσα σώματος

– Διεκδικητικότητα

– Διαπραγματεύσεις

– Στοχοθεσία

– Διαχείριση χρόνου

Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος;

Να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατακτήσουν αυτές τις ικανότητες, να τις κάνουν δικές τους και να μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν στη ζωή τους είτε επαγγελματικά, είτε προσωπικά!

Όποιος παρακολούθησε το πρόγραμμα, διαπίστωσε εύκολα ότι κάθε δεξιότητα είναι αλληλένδετη με την άλλη και διδάσκονται στο πρόγραμμα με σειρά αλληλουχίας. Με άλλα λόγια, οι 10 δεξιότητες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους σαν τα κομμάτια του ίδιου παζλ. Η κατάκτηση και των 10 δεξιοτήτων είναι απολύτως απαραίτητη για όλους μας για να ζούμε μια όμορφη ζωή.

Εισηγήτρια του προγράμματος είναι η κα Εύη Ξυραφά, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα HR  και επικοινωνίας.

Εύη ΞυραφάBio Εύη Ξυραφά

Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας. Δημιουργός του Believe In You, που διοργανώνει σεμινάρια προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης για το ευρύ κοινό.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106128281, 6974781051

Website: http://www.believeinyou.gr/

 (Δείτε το πλήρες βιογραφικό εδώ).

Για ποιους είναι κατάλληλη η παρακολούθηση του προγράμματος;

Είναι κατάλληλο για όλους ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, επαγγέλματος ή εκπαιδευτικού υπόβαθρου. Είναι ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε στάση ζωής, τρόπο σκέψης και αντίληψης και να ενδυναμώσετε τον εαυτό σας.

Δια Βίου Μάθηση Δεξιοτήτων Ζωής!

Οι δεξιότητες ζωής δεν είναι μαγικές ιδιότητες με τις οποίες κάποιοι «τυχεροί» γεννιούνται. Όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, μπορούν να τις καλλιεργήσουν μέσω εκπαίδευσης. Μην σκεφθείτε ότι είστε πολύ μικροί ή πολύ μεγάλοι για να εκπαιδευθείτε. Στα προγράμματα που έχουν τρέξει ήδη με επιτυχία, το εύρος των ηλικιών των συμμετεχόντων κυμαινόταν από 18 έως 58 ετών. Η δια βίου μάθηση είναι ένα δώρο που προσφέρεται σε όλους!

Life Skills Training Program

Το πρόγραμμα

31/10/17: Θετική σκέψη

07/11/17: Αυτοπεποίθηση

14/11/17: Διαχείριση άγχους

21/11/17: Συναισθηματική νοημοσύνη

28/11/17: Επικοινωνία

05/12/17: Πρακτικό

12/12/17: Γλώσσα σώματος

19/12/17: Διεκδικητικότητα

09/01/18: Διαπραγματεύσεις

16/01/18: Στοχοθεσία

23/01/18: Διαχείριση χρόνου

30/01/18: Πρακτικό

Μεθοδολογία εκπαιδευτικού προγράμματος:

 • παρουσίαση θεωρίας με Powerpoint
 • τεστ αυτογνωσίας
 • βιωματικές ασκήσεις και homework
 • τεχνικές NLP (νευρογλωσσικού προγραμματισμού)
 • ομαδικές εργασίες
 • group coaching
 • και φυσικά πρακτική εξάσκηση!

Εκπαιδευτικό υλικό και δώρα έκπληξη!

Όλοι οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα πάρουν γραπτό υλικό, βεβαιώσεις παρακολούθησης, αλλά και ασκήσεις για εξάσκηση κατά τη διάρκεια του προγράμματος και για τη μετέπειτα ζωή τους! Επίσης θα λάβουν δώρο ένα Ημερολόγιο Στοχοθεσίας που θα τους βοηθήσει να δουλέψουν πιο στοχευμένα την αλλαγή της ζωής τους.

Life Skills Training Program

Πληροφορίες

Χώρος διεξαγωγής: ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, Ιπποκράτους 22 και Ναυαρίνου, Αθήνα (τηλέφωνο 2108225983)

Ώρες διεξαγωγής:  18:00-21:00

Ώρα προσέλευσης: 17:45

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2106128281, 6974781051

Ε-mail: info@believeinyou.gr

Life Skills Training Program

Επένδυση στην προσωπική ανάπτυξη!

Αν θέλετε να εξασφαλίσετε τη θέση σας στη νέα ομάδα του Life Skills Training μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των εξής 3 τρόπων πληρωμής:

Α) ΝΕΑ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 300€/άτομο με εξόφληση έως τις 06/10

Για πρώτη φορά προσφέρεται η δυνατότητα συνολικής εξόφλησης του προγράμματος στην προνομιακή τιμή των 300€. Η προσφορά θα ισχύει αυστηρά έως τις 6 Οκτωβρίου 2017. Μετά από αυτή την ημερομηνία θα μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής.

Β) ΠΡΟΣΦΟΡΑ EARLY BIRD 380€/άτομο σε 2 δόσεις:

Προκαταβολή για κράτηση θέσης: 80€ έως 15/10/17

1η δόση: 150€ έως 15/11/17

2η δόση: 150€ έως 15/12/17

Γ) ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 480€/άτομο σε 4 δόσεις:

1η δόση: 120€ έως 15/10/17

2η δόση: 120€ έως 15/11/17

3η δόση: 120€ έως 15/12/17

4η δόση: 120€ έως 15/01/18

* Σημείωση: Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται σε περίπτωση ακύρωσης από την πλευρά του συμμετέχοντα.

Το Life Skills Training είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα σας δώσει τη δύναμη να αλλάξετε τη ζωή σας! Μην το χάσετε!

Life Skills Training Program

Το πρόγραμμα Οκτωβρίου-Ιανουαρίου έχει ξεκινήσει. Συμπληρώστε την αίτηση εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στην επόμενη ομάδα του Life Skills Training ώστε να έρθει σε επαφή μαζί σας η εισηγήτρια όταν προγραμματιστούν νέες ημερομηνίες.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας!

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ (σε ταμείο ή μέσω ebanking)

Α) Τράπεζα Eurobank: αριθμός λογαριασμού 0026.0315.89.0200457136, IBAN: GR1702603150000890200457136

Β) Εθνική Τράπεζα: αριθμός λογαριασμού 051/611563-27, IBAN: GR0201100510000005161156327

Όνομα δικαιούχου: Ευαγγελία Ξυραφά. Αναφέρετε ως αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας.