Μεταμόρφωσε το προσωπικό σου στυλ με έξυπνους στόχους

Συντάκτης: Κική Γαλανοπούλου, Σύμβουλος μόδας

Στη fast fashion εποχή μας, είναι απαραίτητο να θέτεις στόχους για να αποκτήσεις το στυλ που ονειρεύεσαι για σένα. Ξεφεύγοντας από τις τάσεις που αλλάζουν συνέχεια και σε μπερδεύουν, μεταμορφώσου βρίσκοντας το προσωπικό σου στυλ με πρόθεση και σκοπό.

Οι έξυπνοι στόχοι μου σε βοηθούν να καθορίσεις τη χαρακτηριστική σου ματιά και να δημιουργήσεις την γκαρνταρόμπα που σε εκφράζει. Ακολούθησε τους SMART στόχους για να το καταφέρεις!

Ο έξυπνος στόχος πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά: να είναι συγκεκριμένος, μετρήσιμος, εφικτός, σχετικός και να είναι χρονικά περιορισμένος.

  • Συγκεκριμένος: Προγραμμάτισε ένα styling session μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες. Έτσι θα προσδιορίσεις το προσωπικό σου στυλ ή θα το βελτιώσεις και θα οργανώσεις την γκαρνταρόμπα σου, έτσι ώστε να σε εξυπηρετεί.
  • Μετρήσιμος: Καθόρισε ένα budget για τα ψώνια σου τον μήνα. Παρακολούθησε τα έξοδά σου. Έτσι εξασφαλίζεις ότι μπορείς να επενδύεις σε timeless (aka διαχρονικά) κομμάτια, που θα φοράς κάθε χρόνο, και τις τάσεις που θα ταιριάζουν στην γκαρνταρόμπα σου.
  • Εφικτός: Ξεκίνα ένα αρχείο με έμπνευση από τη μόδα. Μπορείς να πάρεις ιδέες από site μόδας ή και το Pinterest. Με αυτό τον τρόπο συλλέγεις ιδέες για outfits, συμβουλές στυλ και μόδα και φωτογραφίες από γυναίκες που προτιμάς το στυλ τους. Πρόσθεσε τουλάχιστον 5 φωτογραφίες κάθε εβδομάδα για τον επόμενο μήνα.
  • Σχετικός: Βγες από τη ζώνη άνεσής σου, ρίσκαρε δοκιμάζοντας καινούργιες σιλουέτες ή συνδυασμούς χρωμάτων. Έτσι σε σπρώχνεις στα στυλιστικά σου όρια και ανακαλύπτεις τις νέες σου δυνατότητες.
  • Χρονικά Περιορισμένος: Κάνε μια φωτογράφιση κάθε μήνα με το κινητό σου. Έτσι παρακολουθείς την εξέλιξή σου και δημιουργείς ένα σούπερ ημερολόγιο για την ανακάλυψη του στυλ σου.

Οι έξυπνοι στόχοι σε ενδυναμώνουν να αναβαθμίσεις το στυλιστικό παιχνίδι και να ξεκλειδώσεις το δυναμικό σου. Από τον προσδιορισμό του στυλ σου μέχρι την επιμέλεια της γκαρνταρόμπας σου, είναι ένας οδηγός για να σου υπενθυμίζει ότι η μεταμόρφωση σου είναι στο χέρι σου, αρκεί να το αποφασίσεις!

Για περισσότερες στυλιστικές προτάσεις και συμβουλές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της σελίδας μου στο Facebook, https://www.facebook.com/youglowgirl.gr ή να με καλέσετε στο +30 6939665498.
Κική Γαλανοπούλου
https://youglowgirl.gr

Συντάκτης: Κική Γαλανοπούλου, Σύμβουλος μόδας

Influence:

Αφοσιωμένη και δημιουργική, με πτυχίο Ψυχολογίας και μεταπτυχιακό στη Συμβουλευτική, η Κική Γαλανοπούλου αφιερώθηκε στο χώρο της μόδας την τελευταία δεκαετία…