Ποια είναι τα καλύτερα ελληνικά sites εύρεσης εργασίας;

Συντάκτης: Flowmagazine

Αυτά είναι τα καλύτερα sites εύρεσης εργασίας που παίζουν αυτή τη στιγμή! Ψάξαμε και συγκεντρώσαμε σε αυτό το άρθρο τα καλύτερα ελληνικά sites εύρεσης εργασίας!

  1. Neolaia.gr Jobs 

Στο Neolaia.gr Jobs θα βρεις αγγελίες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κρήτη, Ιωάννινα και γενικότερα όλη την Ελλάδα. Εύχρηστο μενού για γρήγορη και εύκολη αναζήτηση.

  1. Kariera.gr

Το kariera.gr είναι από τον Οκτώβριο του 2007 αποτελεί μέλος του δικτύου του CareerBuilder.com, του μεγαλύτερου site για την αγορά εργασίας στις ΗΠΑ. Η συνεργασία προσθέτει στο kariera.gr χιλιάδες νέους υποψηφίους σε διεθνές επίπεδο, ενώ καθιστά την Ελλάδα ως χώρα για τα Headquarters South Eastern Europe (με επίβλεψη σε Ρουμανία και μέχρι πρότινος και σε Ιταλία).

  1. Jobfind.gr

Στο Jobfind.gr οι εταιρίες τοποθετούν τις αγγελίες τους αναζητώντας τους ιδανικούς υποψηφίους! Οι παροχές του site επιτρέπουν στις εταιρίες να φιλτράρουν και να αξιολογούν τα βιογραφικά ώστε να βρίσκουν τους κατάλληλους υποψηφίους!

  1. Ergasia.gr

Στο Ergasia.gr τόσο οι εταιρίες μπορούν να προσθέσουν τις δικές τους αγγελίες, όσο και οι υποψήφιοι να τοποθετήσουν τα δικά τους βιογραφικά. Παράλληλα στο site τρέχουν και διάφορες άλλες ενδιαφέρουσες κατηγορίες.

  1. Douleutaras.gr

Πώς λειτουργεί το Douleutaras.gr; Αρχικά περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι βοήθεια. Μέσα σε λίγες ώρες, ένας ή περισσότεροι πιστοποιημένοι επαγγελματίες του χώρου θα σε προσεγγίσουν για την εκτέλεση της, εσύ επιλέγεις και προσλαμβάνεις τον καταλληλότερο για την εργασία σου.

Είναι δωρεάν, χωρίς καμία δέσμευση από εσένα, όλοι οι επαγγελματίες του site είναι πλήρως πιστοποιημένοι και αξιολογημένοι. Εξοικονομείς πολύτιμο χρόνο, επιλέγοντας τον συνεργάτη και την προσφορά που σε ικανοποιούν, γρήγορα και εύκολα. Στο τέλος της εργασίας αξιολογείς προσωπικά τον επαγγελματία.

  1. Careerplanner.gr

Η εταιρεία Career Planner ιδρύθηκε από μια ομάδα έμπειρων στελεχών στο χώρο της παροχής υπηρεσιών με σκοπό την  κάλυψη των εργασιακών αναγκών  που δημιουργούνται στα πλαίσια της επαγγελματικής δραστηριότητας. Ένας χώρος αναζήτησης εργασίας  και επαγγελματικής σταδιοδρομίας, όπου οι εταιρείες αναζητούν τα μελλοντικά τους στελέχη και οι υποψήφιοι επιλέγουν τους μελλοντικούς τους εργοδότες.

  1. Careerjet.gr

Η Careerjet είναι μια μηχανή αναζήτησης εργασίας σχεδιασμένη για να κάνει τη διαδικασία εύρεσης θέσεων εργασίας στο ίντερνετ ευκολότερη για το χρήστη. Συγκεντρώνει μία τεράστια επιλογή προσφορών θέσεων εργασίας που είναι διαθέσιμες στο ίντερνετ σε μια εκτενή βάση δεδομένων, συσχετίζοντας τις θέσεις εργασίας που προέρχονται από ιστοσελίδες εταιριών, γραφεία ευρέσεως εργασίας κτλ. Το δίκτυο μηχανών αναζήτησης εργασίας της Careerjet ξεπερνά τις 90 χώρες, με διαφορετικά περιβάλλοντα διαχείρισης που είναι μεταφρασμένα σε 28 γλώσσες.

  1. Xe.gr

Στο xe.gr στη κατηγορία «εργασία» θα βρεις διάφορες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Γενικότερα το site είναι ένα από τα μεγαλύτερα sites αγγελιών σε πολλές και διαφορετικές κατηγορίες.

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…