Ποια είναι τα καλύτερα site για εύρεση εργασίας που πρέπει να επισκεφτείς

Συντάκτης: Ευαγγελία Μποζαντζόγλου

Η αγορά εργασίας αλλάζει, μετασχηματίζεται και διαμορφώνεται με βάση τα νέα δεδομένα κάθε εποχής. Αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση δουλειάς, οι παρακάτω ιστοσελίδες θα σου λύσουν τα χέρια. 

Kariera.gr 

Το kariera.gr είναι από τον Οκτώβριο του 2007 αποτελεί μέλος του δικτύου του CareerBuilder.com, του μεγαλύτερου site για την αγορά εργασίας στις ΗΠΑ. Η συνεργασία προσθέτει στο kariera.gr χιλιάδες νέους υποψηφίους σε διεθνές επίπεδο, ενώ καθιστά την Ελλάδα ως χώρα για τα Headquarters South Eastern Europe (με επίβλεψη σε Ρουμανία και μέχρι πρότινος και σε Ιταλία).

Skywalker.gr

Εάν αναζητάτε εργασία, πρέπει οπωσδήποτε να τσεκάρετε και το skywalker. Διαθέτει πληθώρα αγγελιών εργασίας. Σε κάποιες από αυτές αναγράφονται τα στοιχεία επικοινωνίας με τον υποψήφιο εργοδότη, ενώ σε κάποιες άλλες μπορούμε να στείλουμε το βιογραφικό μας μόνο μέσω της δημιουργίας λογαριασμού. 

Jobfind.gr

Στο jobfind.gr οι εταιρίες τοποθετούν τις αγγελίες τους αναζητώντας τους ιδανικούς υποψηφίους. Οι παροχές του site επιτρέπουν στις εταιρίες να φιλτράρουν και να αξιολογούν τα βιογραφικά ώστε να βρίσκουν τους κατάλληλους υποψηφίους. Πρόκειται για μία πολύ προσεγμένη ιστοσελίδα με αρκετές αγγελίες. Για να μπορέσετε να αποστείλετε το βιογραφικό σας θα πρέπει να προχωρήσετε στη δωρεάν δημιουργία λογαριασμού.

Xe.gr

Στο xe.gr στη κατηγορία «εργασία» θα βρεις διάφορες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Γενικότερα το site είναι ένα από τα μεγαλύτερα sites αγγελιών σε πολλές και διαφορετικές κατηγορίες.

Jooble.gr

Jooble είναι μια μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποιεί μέχρι 60 διαφορετικές ιστοσελίδες αναζήτησης εργασίας στα αποτελέσματά της. Με άλλα λόγια, είναι η Google των προσφορών εργασίας  Ένα εργαλείο που θα είναι πολύ χρήσιμο για όσους θέλουν να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητές τους να βρουν δουλειά, διότι μας επιτρέπει να φιλτράρουμε τον τομέα εργασίας που αναζητούμε και τους τομείς στους οποίους θέλουμε να βρούμε απασχόληση.

Jobseeker.gr 

Το Jobseeker είναι μια ιστοσελίδα στην οποία μπορείτε να δημοσιεύετε δωρεάν αγγελίες εργασίας, αλλά και να κάνετε αναζήτηση για να βρείτε εργασία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Πέρα από τις αγγελία δίνει τη δυνατότητα στους υποψηφίους να συντάξουν το βιογραφικό τους βάσει συμβουλών και εργαλείων που παραθέτει το ίδιο το site, και πολλές άλλες καθοδηγήσεις πάνω στην εύρεση εργασίας.

Συντάκτης: Ευαγγελία Μποζαντζόγλου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.