[ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BELIEVE IN YOU FRIENDS ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ]

Γίνετε φίλοι του Believe in You για να απολαμβάνετε αποκλειστικό περιεχόμενο προσωπικής ανάπτυξης!

Δείτε το βίντεο στο οποίο η δημιουργός του Believe in You Εύη Ξυραφά μιλά για την υπηρεσία Believe in You Friends:

Παροχές:

1) Εβδομαδιαίο newsletter με αποκλειστικό περιεχόμενο της συμβούλου προσωπικής ανάπτυξης Εύης Ξυραφά:

  • Μισάωρο podcast (ηχογραφημένη εκπομπή) με θέμα προσωπικής ανάπτυξης
  • Άρθρο με θέμα προσωπικής ανάπτυξης

καθώς και αποφθέγματα (quotes) για έμπνευση και άρθρα προσωπικής ανάπτυξης του flowmagazine.gr

* Τα podcasts είναι διαθέσιμα για 30 ημέρες αφότου τα λάβετε στο email σας, οπότε φροντίστε να τα ακούτε ή/και να τα κατεβάζετε έγκαιρα. Μετά την πάροδο των 30 ημερών το Believe in You εχει το δικαίωμα να αφαιρέσει το υλικό από την υπηρεσία καθιστώντας το πλέον μη διαθέσιμο.

2) Συμμετοχή σε διαγωνισμούς/κληρώσεις για δώρα!

 

Είπαν για τα podcasts

«Τα podcasts βοηθούν μέσω της θεματολογίας και της οργανωτικής δομής που έχουν. Δηλαδή ερωτήσεις, απαντήσεις και στο τέλος σύνοψη με δυο κουβέντες “η ουσία”, αυτό που θέλεις να μας μείνει. Επίσης έχουν παραδείγματα, όποτε τελικά αποσαφηνίζονται οι έννοιες και γίνονται κατανοητές. Τέλος υπάρχει η δυνατότητα να το ακούσεις όσες φορές θέλεις μέχρι να το κατανοήσεις –αφομοιώσεις».

Ειρήνη Λεοντάκη

«Σύντομα, συγκεκριμένα, αποκαλυπτικά, πραγματικά αποτελούν πολύ χρήσιμο εργαλείο όταν μπουσουλάς σε θέματα προσωπικής βελτίωσης και δεν ξέρεις από πού να το πιάσεις. Βοηθάει να ξεκαθαρίσεις έννοιες, συναισθήματα, καταστάσεις. Είναι μια χειραποσκευή με τα απαραίτητα για το ταξίδι της προσωπικής ανάπτυξης.»

Ευγενία Νταμπώση

«Το καλό είναι πως μπορώ να ανατρέξω ανά πάσα στιγμή να υπενθυμίσω στον εαυτό μου αυτά που θέλω και χρειάζομαι, με αποτέλεσμα να μου αποτυπώνονται ευκολότερα.»

Όθων Ψάλτογλου

Δείτε ένα παράδειγμα του newsletter που θα λαμβάνετε κάθε εβδομάδα:

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ NEWSLETTER: Γιατί πάνε τόσο στραβά οι σχέσεις

 

Κόστος:

20€ για συνδρομή 2 μηνών (ισχύει για ανανέωση και νέους συνδρομητές)

Η συνδρομή σας ξεκινά από την ημέρα που θα λάβετε το email που επιβεβαιώνει την πληρωμή σας.

ΑΙΤΗΣΗ

[ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BELIEVE IN YOU FRIENDS ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ]

Τι είναι το Believe in You;

Το Believe in You είναι μία δράση κοινωνικού χαρακτήρα που έχει στόχο, μέσα από την εκπαίδευση, να κάνει πραγματικότητα αυτό που λέει και το όνομά του: να βοηθήσει όλο και περισσότερους ανθρώπους να πιστέψουν στον εαυτό τους, να βελτιώσουν τη ζωή τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους!

Από το 2013 μέχρι σήμερα, διοργανώνουμε συστηματικά σεμινάρια προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης που απευθύνονται στο ευρύ κοινό. Εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών έχουν εκπαιδευτεί σε δεξιότητες ζωής όπως η Θετική σκέψη, η Αυτοπεποίθηση, η Στοχοθεσία και η Επικοινωνία και έχουν καταφέρει να μεταμορφώσουν τη ζωή τους.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε στα τηλέφωνα 2106128281, 6937524688 ή στο email info@believeinyou.gr