Ζώδια: Πόσες φορές συναντά το καθένα τον μεγάλο έρωτα;

Συντάκτης: Flowmagazine

Ποια ζώδια παραδέχονται τα συναισθήματά τους; Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για κάθε ζώδιο να αγαπήσει; Να το πιστέψεις ή όχι ότι σε αγαπά; Η αστρολογία σού έχει την απάντηση.

«Σ’ αγαπώ!» Μια τόσο όμορφη λέξη, που κάποιες στιγμές ο φόβος και ο εγωισμός δεν μας επιτρέπει να την χρησιμοποιήσουμε.Άλλες στιγμές,όμως, ο ενθουσιασμός και η επιπολαιότητα μάς παρασύρουν και λέμε το «Σ’ αγαπώ» χωρίς να το πολυσκεφτούμε, χωρίς πραγματικά να το εννοούμε.

Διάβασε το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε όλη την αλήθεια…

ΚΡΙΟΣ: Θα αγαπήσει 3 φορές στη ζωή του

Οι εκπρόσωποι του ζωδίου του Κριού είναι επιφυλακτικοί όταν πρόκειται για την αγάπη. Συνολικά θα αγαπήσουν 3 φορές στη ζωή τους, αν και η πρώτη δεν μετράει και τόσο αφού είναι από περιέργεια. Όμως η δεύτερη και τρίτη φορά είναι πραγματικά ουσιαστικές.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί πράγματι να αγαπήσει μόνο μία φορά

Οι Ταύροι, όταν αγαπήσουν ένα άτομο, μπορούν να περάσουν όλη τη ζωή μαζί του, χωρίς να έχουν καμία αμφιβολία. Και αν πληγωθούν, έστω και μια φορά, μετά δεν έχουν τη διάθεση να ξαναγαπήσουν με την ίδια ένταση, όσο αυτή της πρώτης.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχουν 3 αγάπες στη ζωή τους

Οι εκπρόσωποι του ζωδίου των Δίδυμων έχουν την τάση να αναζητούν την απόλυτη αγάπη μέχρι το τέλος της ζωής τους, άσχετα με το αν παίρνουν κάπως αψήφιστα τη σχέση τους. Τις περισσότερες φορές, η αγάπη έρχεται 3 φορές, νομίζοντας ότι έχουν βρει το σωστό άτομο κάθε φορά. Μετά από αυτό, στόχο έχουν τις 13!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φαίνεται να αγαπά 2 φορές σε όλη τη ζωή του

Οι Καρκίνοι μπορεί να πέσουν στα δίχτυα της αγάπης δύο φορές στη ζωή τους. Αν απογοητευτούν από την πρώτη τους αγάπη, έχουν την τάση να περνούν μεγάλες χρονικές περιόδους ψάχνοντας ένα νέο σύντροφο αλλά, όταν τελικά τον βρίσκουν, δίνουν όλο τους το είναι.

ΛΕΩΝ: Μπορεί πάντα να αγαπήσει

Οι Λέοντες αφοσιώνονται σε κάθε νέα αγάπη. Είναι κατακτητές και δεν φοβούνται την πλήρη συναισθηματική συμμετοχή στην καινούργια σχέση, ακόμα κι αν υπάρχει κίνδυνος να εξαπατηθούν ή να πληγωθούν.


Διαβάστε επίσης: Τα ιδανικά ταίρια των ζωδίων για το 2023


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να αγαπήσει πραγματικά μόνο 2 φορές

Οι Παρθένοι είναι πολύ καχύποπτοι και δύσπιστοι στον τομέα της αγάπης. Μπορούν να αγαπήσουν περίπου δύο φορές στη ζωή τους, επειδή έχουν μια δύσκολη προσέγγιση στο να αφήσουν κάποιον να εισβάλλει ολοκληρωτικά στον κόσμο τους.

ΖΥΓΟΣ: Πάντα ερωτεύεται και κατά συνέπεια αγαπά

Ο Ζυγός είναι το άλλο ζώδιο, εκτός του Λέοντα, ο οποίος μπορεί πραγματικά να αγαπά κάθε νέο σύντροφο. Ακόμα και αν έχει θρηνήσει γοερά στον τελευταίο χωρισμό του, είναι έτοιμος να ξεκινήσει μια νέα σχέση με ελαφριά καρδιά, γεμάτη ανάγκη συνύπαρξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αγαπά πραγματικά μόνο μία φορά

Ο Σκορπιός μπορεί να έχει πολλές σχέσεις και περιπέτειες (ιδίως ερωτικές), αλλά πραγματικά θα αγαπήσει μόνο μια φορά. Γι’ αυτόν οι σχέσεις δεν είναι μόνο σωματικές αλλά βαθιά συναισθηματικές και ο πιο μυστικοπαθής εκπρόσωπος του ζωδιακού κύκλου δυσκολεύεται στην οικοδόμηση σχέσεων με… τον κάθε τυχάρπαστο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχει 4 αγάπες στη ζωή του

Οι Τοξότες είναι έμπειροι στον τομέα της αγάπης και πιθανόν να αγαπήσουν 4 φορές σε όλη τη ζωή τους. Αλλά για να παραμείνουν με κάποιον τελικά θα πρέπει να μάθουν να κάνουν και συμβιβασμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπαίνει στη διαδικασία να αγαπήσει 2 φορές

Οι εκπρόσωποι του Αιγόκερω μπορεί πραγματικά να αγαπήσουν 2 φορές στη ζωή τους, αλλά με πολύ μεγάλη δυσκολία, γιατί δεν είναι εύκολο να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους. Επίσης, λόγω της ισχυρής προσωπικότητάς τους, είναι από τα ζώδια που είναι πιο εύκολο να χωρίσεις μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγαπούν 3 φορές

Οι Υδροχόοι έχουν 3 αγάπες στη ζωή τους, συμπεριλαμβανομένων των ερωμένων ή εραστών με τους οποίους απατούν τους συντρόφους τους. Γεγονός είναι πάντως ότι τείνουν να αναζητούν τον ιδανικό σύντροφο-φίλο-εραστή/η σε όλη τους τη ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ: Έχουν μια μεγάλη αγάπη

Οι εκπρόσωποι των Ιχθύων μπορεί πραγματικά να αγαπήσουν ένα μόνο πρόσωπο σε όλη τη ζωή τους. Μόλις βρουν το σύντροφο-λιμανάκι τους, ρίχνουν άγκυρα και δεν τον αφήνουν να φύγει.

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…