Ζώδια και ερωτική έλξη- Μέρος Β

Συντάκτης: Flowmagazine

Συνεχίζουμε το άρθρο με τους ιδανικούς συνδυασμούς ζωδίων ως προς τον έρωτα. Γιατί είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι άλλοι μπορεί να μας έλκουν και άλλοι να μας ταιριάζουν. Ας δούμε λοιπόν για ποια ζώδια αξίζει να νιώσουμε ερωτική έλξη.

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Λέων
+ Λέων με Δίδυμο: Ο Λέων θαυμάζει το μυαλό και την αυτοπεποίθηση του Δίδυμου, τον παρασύρει σε νέες εμπειρίες. Όμως η αέρινη φύση του ζωδίου πολλές φορές του δημιουργεί εντάσεις με άγνωστα αποτελέσματα.
+ Λέων με Ζυγό: Ο Ζυγός δημιουργεί το αρμονικό περιβάλλον που χρειάζεται ο Λέων για να αισθανθεί ασφαλής. Μπορεί να προβάλλει την εικόνα του προς τα έξω. Αγαπούν τα ίδια πράγματα: την καλή παρέα, τη διασκέδαση, τις υλικές απολαύσεις. Είναι και οι δυο αισιόδοξοι και καλοπροέραιτοι.
– Λέων με Ταύρο: Ο Ταύρος ξυπνάει το ενδιαφέρον του Λέοντα, του ανοίγει νέους δρόμους. Αγαπούν και οι δυο το χιούμορ και την αισθητική. Αν το πείσμα και η ξεροκεφαλιά υποχωρήσουν, μπορούν να ευτυχήσουν μαζί.
– Λέων με Σκορπιό: Δεν ξέρω αν το Λιοντάρι μπορεί να αντέξει την καταπίεση και την χειραγώγηση του Σκορπιού. Δύσκολος ο συνδυασμός εκτός και αν βρεθεί μια μέση οδός όπου ο ένας θα σέβεται τα συναισθήματα και την προσωπικότητα του άλλου.

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Παρθένος
+ Παρθένος με Καρκίνο: Ο Καρκίνος έχει υπομονή, ξέρει να υποχωρεί και να κατανοεί τον ψυχαναγκασμό του Παρθένου. Τον χαλαρώνει, αισθάνεται εμπιστοσύνη ενώ και οι δυο αφοσιώνονται σε κοινές αξίες.
+ Παρθένος με Σκορπιό: Ο Σκορπιός βοηθάει τον Παρθένο να εξερευνήσει εσωτερικά τον εαυτό του, τον βγάζει από κάποια στερεότυπα και απολαμβάνει τη ζωή. Όσο και αν αυτό είναι ζόρικο, ανταμείβεται ερωτικά και με το παραπάνω.
– Παρθένος με Δίδυμο: Η αυτοπεποίθηση, τα ενδιαφέροντα, η προσαρμοστικότητα του Δίδυμου αρέσουν σε έναν Παρθένο, νιώθει πιο ασφαλής μαζί του να δοκιμάσει νέα πράγματα. Όμως, όσο και αν ο Παρθένος τον θαυμάζει, ώρες-ώρες νευριάζει με την συμπεριφορά του.
– Παρθένος με Τοξότη: Ο ψυχαναγκασμός του τού στερεί τις απολαύσεις της ζωής και ο Τοξότης τον βοηθάει να ανοίξει. Μελετά τις κινήσεις του και τη συμπεριφορά του όσο και αν τον τρελαίνει.

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Ζύγος
+ Ζυγός με Λέοντα: Ξέρει να κάνει ένα Λιοντάρι να νιώθει μοναδικό χάρις στην τρυφερότητα και τη δοτικότητα. Και ο Λέων όμως ανταποδίδει αυτήν την αγάπη. Ο ενθουσιασμός και το φλογερό ταμπεραμέντο του δίνουν ζεστασιά στο Ζυγό και απολαμβάνουν και οι δυο τη ζωή με αισθησιασμό.
+ Ζυγός με Τοξότη: Είναι και οι δυο κοινωνικοί, εξωστρεφείς, ελεύθεροι. Έχουν κοινές παρέες και ενδιαφέροντα. Μπορούν να είναι καλοί φίλοι, εραστές, συνεργάτες, ο ένας συμπληρώνει τον άλλο.
– Ζυγός με Καρκίνο: Ο Ζυγός είναι ελεύθερος αλλά ο συναισθηματισμός και το περιβάλλον που δημιουργεί ο Καρκίνος τον γοητεύουν. Έχουν πιθανότητες να είναι μαζί όσο και αν ο κυκλοθυμισμός του Καρκίνου τον κουράζει.
– Ζυγός με Αιγόκερω: Ο Ζυγός ενθουσιάζεται και πολλές φορές παρατάει πράγματα στη μέση. Εκεί έρχεται ο Αιγόκερως και τον παρακινεί να συνεχίσει ή τον βοηθάει να βάλει ένα πρόγραμμα στη ζωή του. Έτσι ο Ζυγός νιώθει ασφάλεια μαζί του και τον θαυμάζει όσο και αν τον δυσκολεύει.

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Σκορπιός
+ Σκορπιός με Παρθένο: Το σεξ ανάμεσά τους είναι δυνατό. Ο Παρθένος με την λογική του ξεμπλέκει τα συναισθήματα του Σκορπιού και τον βοηθάει να ισορροπήσει. Του εμπνέει εμπιστοσύνη.
+ Σκορπιός με Αιγόκερω: Είναι έντονο το ερωτικό στοιχείο, ικανό να καλύψει κι άλλους τομείς που μένουν ακάλυπτοι καθότι σαν χαρακτήρες δεν ταιριάζουν. Ο Σκορπιός πρέπει να κατευνάσει την έντονη κριτική του και την κτητική του διάθεση.
– Σκορπιός με Λέων: Η γοητεία και η αισιοδοξία του Λέοντα τον αγγίζουν, θαυμάζει την προσωπικότητά του και τον έχει σαν παράδειγμα όσο και αν εκείνος είναι αντίθετος με αυτή την στάση.
– Σκορπιός με Υδροχόο: Είναι έντονη η έλξη και ο μαγνητισμός. Όμως δεν είναι εύκολος ο συνδυασμός και αυτό γιατί η ανασφάλεια και η κτητικότητα του Σκορπιού τον φοβίζουν. Όμως η πρωτοπορία και το ανοιχτό πνεύμα του Υδροχόου τον βοηθούν.

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Υδροχόος
+ Υδροχόος με Κριό: Εκρηκτικός ερωτικός συνδυασμός. Δεν πλήττουν ποτέ, ο ένας θρέφει την αυτοπεποίθηση του άλλου. Ο Κριός απομακρύνει όλες του τις αναστολές και τον βοηθά να εκφράζεται συναισθηματικά σε σημείο ασύληπτο.
+Υδροχόος με Τοξότη: Αγαπούν και οι δυο τα ταξίδια και τις νέες εμπειρίες. Συζητούν και φιλοσοφούν μαζί ώρες. Είναι κοινωνικοί, εξωστρεφείς, αγαπούν το χιούμορ, κάνουν καλή παρέα. Ο Τοξότης τον ξεμπλοκάρει σε δύσκολες στιγμές.
-Υδροχόος με Ταύρο: Ο Υδροχόος τον θαυμάζει σε σημεία που εκείνος δεν διαθέτει. Μελετάει τον τρόπο που κινείται, την αποτελεσματικότητά του, τους στόχους του. Βασικά, δεν ταιριάζουν σε πολλά.
-Υδροχόος με Σκορπιό: Ο ερωτισμός του Σκορπιού τον τρελαίνει, όπως και η κτητική του συμπεριφορά. Δύσκολος συνδυασμός. Ο Υδροχόος πιέζεται, όμως βουτάει στον κόσμο των συναισθημάτων και παύει να φοβάται.

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Ιχθύς
+Ιχθύς με Ταύρο: Ο Ιχθύς μπορεί να τον γειώνει στην πραγματικότητα, όμως τον ισορροπεί, του δίνει τη σταθερότητα και την ασφάλεια που έχει ανάγκη. Έχουν κοινά σημεία και απολαμβάνουν τη ζωή.
+Ιχθύς με Αιγόκερω: Ο Αιγόκερως του εμπνέει εμπιστοσύνη, μαζ ί του μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Τον βοηθά στα πρακτικά ζητήματα που ίσως ο ίδιος ξεχνάει.
-Ιχθύς με Δίδυμο: Μαζί του ο Ιχθύς νιώθει ανασφάλεια, όμως του δίνει αυτοπεποίθηση, του μαθαίνει να πατά στη γη. Τον βοηθάει, στα δύσκολα που ο ίδιος παρατάει, να αντιμετωπίζει διαφορετικά τα πράγματα, να προσαρμόζεται και να διεκδικεί τα θέλω του.
-Ιχθύς με Τοξότη: Οι φιλοσοφικές τάσεις του Τοξότη αλλά και το ανοιχτό του πνεύμα εξιτάρουν τον Ιχθύ. Μαθαίνει πολλά μαζί του, τον θαυμάζει. Οι ανησυχίες τους είναι κοινές, δένονται και θαυμάζει ο ένας τον άλλο.

https://www.missbloom.gr/

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…