Ζώδια και Στυλ (Μέρος Ά)

Συντάκτης: Ζέφη Καλλίτση

Η αστρολογία έχει γίνει από τα αγαπημένα θέματα συζήτησης όχι μόνο για τις γυναίκες αλλά και για τους άντρες. Η ενασχόληση με τα ζώδια και η μελέτη των χαρακτηριστικών του καθενός δίνει πληροφορίες για τον τρόπο συμπεριφοράς, τη νοοτροπία όπως επίσης και τις προτιμήσεις του κάθε ζωδίου σύμφωνα πάντα με την αστρολογική άποψη. Κάνοντας λοιπόν μια έρευνα σε όσα λέγονται για τα γούστα των ζωδίων θα δούμε ποιο στυλ ακολουθεί το κάθε ένα ξεχωριστά. Ας δούμε όμως αρχικά τα 6 πρώτα ζώδια.

Κριός

Ο Κριός είναι ζώδιο που το χαρακτηρίζει η ένταση και η ενεργητικότητα. Τα αγαπημένα του χρώματα είναι άσπρα, μαύρα και κόκκινα. Το στυλ που του ταιριάζει και που επιλέγει ο Κριός αποτελείται από άνετα casual ρούχα και πολλές φορές ακολουθεί αθλητικό στυλ αλλά πάντα επιδιώκει να φοράει μοντέρνα και κάποιες φορές τολμηρά ρούχα.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ζώδιο που χαρακτηρίζεται από το πείσμα και την εργατικότητά του. Από τα αγαπημένα του χρώματα είναι το μπλε. Οι Ταύροι ενδιαφέρονται για τις λεπτομέρειες. Επομένως αυτό που ταιριάζει στους Ταύρους και αυτό που ακολουθούν είναι συνήθως ένα κλασσικό και προσεγμένο στυλ που αποτελείται από καλοφτιαγμένα ρούχα. Τα ρούχα ή τα αξεσουάρ που χρησιμοποιούν, κάποιες φορές είναι και ακριβά και συνήθως διαθέτουν όμορφες λεπτομέρειες.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι άτομα ιδιαίτερα πνευματώδη και τολμηρά. Τα αγαπημένα τους χρώματα είναι τα έντονα όπως κίτρινο και πορτοκαλί και το στυλ που ακολουθούν χαρακτηρίζεται από νεανικότητα. Οι επιλογές τους είναι συνήθως funky και οι συνδυασμοί των χρωμάτων που κάνουν αρκετά τολμηροί.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι άτομα πολύ δημιουργικά και συμπονετικά. Είναι το μόνο ζώδιο που μεταβάλλει τόσο πολύ το στυλ του ανάλογα με τη διάθεσή του και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δείχνουν πολύ διαφορετικοί από τη μια μέρα στην άλλη. Επιπλέον οι καρκίνοι είναι τόσο συναισθηματικοί που δένονται ιδιαίτερα με τα ρούχα τους. Τα χρώματα που χρησιμοποιούν είναι κυρίως τα παστέλ.

Λέων

Το ζώδιο του Λέοντα χαρακτηρίζει άτομα θαρραλέα και με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Τα αγαπημένα χρώματα του Λέοντα είναι το χρυσό το κίτρινο και το πορτοκαλί. Ο Λέων χρησιμοποιεί τα ρούχα του για να επικοινωνεί με το περιβάλλον του. Για τον λόγο αυτό επιλέγει ένα στυλ πιο εκκεντρικό που συνήθως περιλαμβάνει πολυτελή κομμάτια.

Παρθένος

Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου χαρακτηρίζονται από μεγάλη παρατηρητικότητα και μεγάλη οργανωτικότητα. Τα χρώματα που επιλέγουν είναι σκούρα συνήθως καφέ αλλά και τα μπεζ. Οι Παρθένοι πάντα θέλουν να έχουν περιποιημένα ρούχα. Το στυλ που επιλέγουν τις περισσότερες φορές είναι κλασσικό με αρκετά διαχρονικά κομμάτια.

Συντάκτης: Ζέφη Καλλίτση,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.