Ζεστάνετε τα πράγματα! 6 στάσεις που πρέπει να δοκιμάσετε για πιο καυτό σεξ

Συντάκτης: Saky Koulibaly

Ψάχνετε για νέες στάσεις για να δοκιμάσετε; Αυτές οι στάσεις που προκαλούν οργασμό είναι εγγυημένες για να κάνουν την επόμενη συνουσία σας πολύ συναρπαστική!

Όταν πρόκειται για στάσεις στο σεξ, μπορεί να έχετε μερικές αγαπημένες στις οποίες βασίζεστε, από το τυπικό ιεραποστολικό μέχρι την ενδιαφέρουσα cowgirl. Όμως, όπως συμβαίνει με όλα τα άλλα πράγματα, θα διαπιστώσετε ότι η ποικιλία μπορεί να βοηθήσει στο να δώσετε πικάντικα πράγματα και να φέρετε κάτι φρέσκο και συναρπαστικό στην κρεβατοκάμαρα.

Ψάχνετε για νέες στάσεις για να δοκιμάσετε; Αυτές οι στάσεις που προκαλούν οργασμό είναι εγγυημένες για να κάνουν την επόμενη συνουσία σας πολύ συναρπαστική! Ρίξτε μια ματιά:

Το Wheelbarrow

Αν ψάχνετε για μια στάση που προσφέρει βαθύτερη διείσδυση και δίνει στον σύντροφό σας μια καταπληκτική θέα των προσόντων σας, τότε το καροτσάκι είναι για εσάς!

Δείτε πώς θα το κάνετε: Σταθείτε στα χέρια και τα πόδια σας και βάλτε τον σύντροφό σας να σας σηκώσει από τη λεκάνη. Για στήριξη, αγκαλιάστε τον με τους μηρούς σας.

Doggy Style

Αυτό εδώ είναι κλασικό! Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τη στάση, δείτε πώς να την κάνετε. Το doggy-style είναι μια στάση οπίσθιας διείσδυσης, όπου μπορείτε να μην παίρνετε θέση με τα χέρια και τα γόνατα και ο σύντροφός σας μπαίνει από πίσω.

The X Factor

Σκεφτείτε τον παράγοντα X ως ιεραποστολική στάση, αλλά με μια ανατροπή.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ξαπλώσετε και να χαλαρώσετε, ενώ ο σύντροφός σας θα σας εισέρχεται από τη θέση ιεραποστολικού. Στη συνέχεια, γλιστράει το στήθος και τα πόδια του από το σώμα σας, ώστε η λεκάνη του να βρίσκεται στην ίδια θέση, αλλά τα άκρα του να σχηματίζουν ένα Χ με τα δικά σας.

Face-Off

Αν εσείς και ο σύντροφός σας απολαμβάνετε μια οικεία στάση, τότε θα λατρέψετε το face-off! Στη στάση αυτή, ο ένας σύντροφος κάθεται στην άκρη ενός κρεβατιού ή σε μια καρέκλα. Ο άλλος κάθεται από πάνω, κοιτώντας προς τα εμπρός. Μπορείτε να τρίβεστε ο ένας πάνω στον άλλο, να σπρώχνεστε προς τα πάνω για διείσδυση και να πειραματίζεστε με τα χέρια σας!

Corkscrew

Για να κατακτήσετε την κίνηση, ξεκινήστε ξαπλώνοντας κοντά στην άκρη ενός κρεβατιού ή του καναπέ, στηριχτείτε στο γοφό και το αντιβράχιο σας και πιέστε τους μηρούς σας. Ο σύντροφός σας μπορεί να σταθεί και να σας καβαλήσει από πίσω.

Εκτός από το ότι προσφέρει εκπληκτικούς οργασμούς, είναι επίσης ιδανική για όταν νιώθετε τεμπέλα- οπότε την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο κρεβάτι το Σαββατοκύριακο, ξέρετε τη στάση που θέλετε να δοκιμάσετε!

Ανακάλυψε όλους τους οργασμούς που μπορείς να έχεις σαν γυναίκα

Πρέτσελ Dip

Για να δοκιμάσετε το pretzel dip, ξαπλώστε στη δεξιά πλευρά σας, βάλτε τον σύντροφό σας να γονατίσει και μπορείτε να κλειδώσετε τα πόδια σας πίσω του.

Με τη στάση αυτή μπορείτε να απολαύσετε βαθύτερη διείσδυση και μπορείτε και να διατηρήσετε οπτική επαφή με τον σύντροφό σας.

Συντάκτης: Saky Koulibaly,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.