Υποδεχόμαστε τη νέα χρόνια με τα πιο αισιόδοξα ημερολόγια

Συντάκτης: Αναστάσιος Χριστόπουλος

Το 2022 έφτασε στο τέλος του. Ήρθε η ώρα να υποδεχτούμε την καινούρια χρονιά με τα πιο αισιόδοξα ημερολόγια που θα μας φτιάξουν την διάθεση.

Ο χρόνος και οι μέρες περνούν γρήγορα. Όμως κάθε μας μέρα είναι σημαντική και ξεχωριστή. Αν λοιπόν θέλετε να δώσετε ένα ξεχωριστό άρωμα στην κάθε σας ημέρα τότε τα παρακάτω ημερολόγια θα δώσουν μια όμορφη και αισιόδοξη νότα στην κάθε σας ημέρα.

Ημερολόγιο Καλοτυχίας 2023

Το ημερολόγιο καλοτυχίας ασχολείται με την κρητική παράδοση και καθημερινότητα. Μαντινάδες, τσικουδιά και αρώματα της μεγαλονήσου θα σας συνοδεύουν στην κάθε σας μέρα, η οποία θα εμπλουτίζεται με ένα έθιμο από τον μαγευτικό αυτό τόπο. Μέσα από τις σελίδες του θα γνωρίσετε την κρητική παράδοση και θα ταξιδέψετε στο νησί, γνωρίζοντας τις συνήθειες των ανθρώπων στο κάθε μέρος. Μπορείτε να το προμηθευτείτε από τις εκδόσεις Μύρτος.

Ημερολόγιο  Happy Choices for Happy women

Το συγκεκριμένο ημερολόγιο αποτελεί ημερολόγιο αυτοβελτίωσης για γυναίκες. Στόχος του είναι να σας βοηθήσει να οικοδομήσετε συνήθειες που υποστηρίζουν τα πραγματικά σας θέλω. Σκοπός του είναι η αυτοβελτίωση και η παρακολούθηση της καθημερινότητάς σας  και τελικά να θέσετε τα θεμέλια για να κατακτήσετε την ζωή που θέλετε και ονειρεύεστε. Αναζητήστε το στις εκδόσεις Μύρτος.

Ημερολόγιο θετικής σκέψης 2023

Η θετική σκέψη είναι κλειδί για πολλές σημαντικές δεξιότητες ζωής. Θέλετε να κάνετε περισσότερες θετικές σκέψεις στην καθημερινή σας ζωή; Δυσκολεύεστε να σκ’εφτεστε θετικά; Έχουμε την απάντηση σε αυτό και είναι το ημερολόγιο θετικής σκέψης από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος. Αν ψάχνετε για θετική ενέργεια και την αφορμή να εμπνεύσετε στον εαυτό σας θετικά συναισθήματα, τότε το ημερολόγιο θετικής σκέψης είναι το καταλληλότερο για εσάς.

Ημερολόγιο με χιούμορ

Ο Αρκάς αποτελεί έναν από τους καλύτερους γελοιογράφους και κωμικογράφους της σύγχρονης γενιάς. Πως θα σας φαινότανε ένα ημερολόγιο το οποίο σας κάνει να γελάτε κάθε μέρα; Πόση θετική ενέργεια θα είχε ένα τέτοιους είδους ημερολόγιο; Όλοι οι ήρωες του Αρκά (ο Ισοβήτης, ο Θανασάκης, η Ρόζα, οι συνομήλικοι και οι ένοικοι της ζωής μετά και πολλοί άλλοι) μαζεύονται στο ημερολόγιο του 2023 από τις  εκδόσεις Πατάκη για να προσφέρουν άφθονο γέλιο και  ξεκαρδιστικές εκπλήξεις καθημερινά.

Ημερολόγιο 2023- Κάθε μέρα μια θετική σκέψη

Πόσο εύκολα κάνετε θετικές σκέψεις; Θα θέλατε να προσθέσετε την θετική στάση και τα όμορφα συναισθήματα στην καθημερινότητά σας; Το πρώτο βήμα είναι οι θετικές σκέψεις και ποιος καλύτερος τρόπος από το να υποδεχτούμε τον νέο χρόνο με μια υπόσχεση. Να κάνουμε μια θετική σκέψη κάθε μέρα με το ημερολόγιο θετικής σκέψης από τις εκδόσεις Καστανιώτη.

Ημερολόγιο Paolo Coehlio 2023

Αγαπάτε την λογοτεχνία και συγκεκριμένα τον Paolo Coello; Οργανώστε την ημέρα και τον χρόνο σας παρέα με τον αλχημιστή των λέξεων και κατακτήστε την καθημερινότητά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Αναζητήστε το  ημερολόγιο από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Happy Choices  ημερολόγιο ευγνωμοσύνης 2023

Έχετε ποτέ σκεφθεί για πόσα πράγματα είστε ευγνώμονες; Αν όχι, τότε το ημερολόγιο ευγνωμοσύνης είναι ό,τι χρειάζεστε. Σκοπός του ημερολογίου είναι μέσα από την συνειδητότητα να σας εμπνεύσει την ευγνωμοσύνη και μάλιστα υπόσχεται ότι μπορεί να το πετύχει μέσα σε 90 ημέρες (3 μήνες).  Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το ημερολόγιο της Χριστίνας Πίκουλα από τις εκδόσεις Μύρτος

Συντάκτης: Αναστάσιος Χριστόπουλος,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.