Χωρισμός: 5 λεπτομέρειες που θα τον κάνουν πιο επώδυνο

Συντάκτης: Flowmagazine

Ας πούμε ότι ο χωρισμός είναι το μελανό σημείο των σχέσεων, είναι όμως και απαραίτητο, όσο πόνο κι αν προκαλεί. Μπορεί ωστόσο, να σου φαίνεται σαν το τέλος του κόσμου, αλλά υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα λάθη που κάνεις και τον κάνεις χειρότερο, τόσο για σένα, όσο και για τον άλλο. Παρακάτω, σου έχω τα 5 βασικά.

Μην περιμένεις πολύ

Από τη στιγμή που συνειδητοποιήσεις ότι κάτι δεν πάει καλά, καλό θα ήταν να μην περιμένεις μήνες και χρόνια για να πάρεις την μεγάλη απόφαση, γιατί έτσι ταλαιπωρείσαι και δεν υπάρχει και λόγος. Προφανώς και θα πρέπει να είσαι 100% σίγουρος, αλλά να διαιωνίζεις και μία κατάσταση, δεν είναι και ό, τι καλύτερο.

Μην το κάνεις πάνω σε καυγά

Πολλά λέγονται τα οποία είναι εν βρασμώ ψυχής και δεν υπάρχει και απολύτως κανένας λόγος. Πες το κάποια στιγμή που είσαι σίγουρη και ήρεμη, όχι όταν σε έχουν κυριεύσει τα νεύρα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πότε πρέπει να χωρίζεις: Η ευγενής τέχνη της υποχώρησης


Μην πεις ψέματα για τους λόγους

Έφτασες στο σημείο να χωρίσεις και τώρα βρήκες να πεις ψέματα; Συγνώμη αλλά αυτή είναι η στιγμή της αλήθειας και το ξέρεις. Ακόμα και την ύστατη στιγμή, οφείλεις να πεις τους πραγματικούς λόγους της απόφασής σου.

Μην αφήσεις την κατάσταση μετέωρη

Μην πεις θέλω διάλειμμα γιατί τότε το έχεις χάσει το παιχνίδι. Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο δίνεις ελπίδες στον άλλο, αλλά ακόμα κι εσύ η ίδια δεν το παίρνεις απόφαση ώστε να το τελειώσεις μέσα σου.

Σε περίπτωση που ο έρωτας υπάρχει ακόμα

Μη βιαστείτε να τα ξαναβρείτε. Άσε να περάσει ένα διάστημα, να σκεφτείτε τι θέλετε και να δείτε πόσο έχει λείψει ο ένας στον άλλο, και μετά κάντε το μεγάλο βήμα. Οι βιαστικές κινήσεις σπάνια αποδίδουν.

Πηγή: queen.gr

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…