Ως πότε θα σε αγαπά ο Καρκίνος, ο Σκορπιός ή ο Ιχθύς;

Συντάκτης: Flowmagazine

Πού φτάνουν τα όρια των ζωδίων του νερού; Παρουσιάζουμε χιουμοριστικά… ως πότε θα σ’ αγαπά το κάθε ένα από αυτά!

Είναι πολύ εύκολο κάποιος -που έχει ερωτευθεί κεραυνοβόλα- να σου πει μεγάλα λόγια, δίνοντάς σου  υποσχέσεις. Πιθανότατα όμως ελάχιστα από αυτά θα κρατηθούν και το «σ’ αγαπάω» σιγά-σιγά θα αρχίσει να χάνει τη μαγεία του. Μη σου πούμε ότι θα έχει σύντομη διάρκεια, αν καταπατήσεις τα νοητά όρια που έχει βάλει ένας άντρας στο μυαλό του.

Τι ισχύει λοιπόν για τα ζώδια του νερού;

Καρκίνος

… μέχρι να καταλάβεις ότι είναι άντρας για σπίτι

Δίκιο έχει, τι να λέμε τώρα; Δε γίνεται να σε φροντίζει, να σε κανακεύει, να σου δίνει τον ώμο του να κλάψεις και μόλις πάει να ψελλίσει τη λέξη «γάμος» ή «συμβίωση»  ή έστω να σε γνωρίσει στην οικογένειά του, εσύ να σταυροκοπιέσαι και να φτύνεις τον κόρφο σου.

Σκορπιός

… μέχρι να σας χωρίσει ο θάνατος

Για κείνον το «σ’αγαπώ» έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, δεν το πετάς έτσι για να γεμίσεις το κενό της ώρας! Ή θα είστε για πάντα μαζί ή καθόλου. Τέλος! 

Ιχθύες

… μέχρι να αρχίσεις να υποτιμάς τη νοημοσύνη του

Αν τον κοροϊδεύεις, τα ζητάει ο οργανισμός σου! Και χίλια δίκια θα έχει, όχι μόνο να βρει την αντικαταστάτριά σου, που θα είναι πολύ καλύτερη, αλλά και να εξαφανιστεί μαζί της, χωρίς να δώσει σημεία ζωής.

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…