Veresonline.gr… βέρες χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

Συντάκτης: Flowmagazine

Veresonline.gr… βέρες χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!Επιλέξτε τις βέρες των ονείρων σας πριν το χορό του Ησαΐα, χάρη στα «έξυπνα» μυστικά που προδίδει ο έμπειρος οδηγός του veresonline.gr! Άραγε, ποιες βέρες φθείρονται με το πέρασμα του χρόνου και πότε ισχύει στην πράξη η φράση: «ό,τι πληρώνεις, παίρνεις»; Ο Ευπρέπιος Κατσαμάκης, ιδιοκτήτης του χρυσοχοείου Lapis, σε συνεργασία με επαγγελματίες στο χώρο της χρυσοχοΐας και του online marketing έρχεται για να λύσει τις απορίες των ζευγαριών όσον αφορά την αγορά των βερών μέσα από το δωρεάν eBook που διαθέτει. Εκεί θα βρείτε συμβουλές για τις online αγορές, τα καράτια και τα μέταλλα… και έναν κατάλογο με περισσότερα από 280 υπέροχα σχέδια βερών.

Οι άνθρωποι του veresonline.gr έχουν βασικό σκοπό, να βοηθήσουν περισσότερο κόσμο. Και αυτό είναι στάση ζωής, όπου το οικονομικό κέρδος δεν είναι ο αυτοσκοπός, αλλά το μέσο επίτευξης άλλων σημαντικότερων κερδών που δεν αποτιμώνται σε Ευρώ.

Οι βέρες είναι το πιο σημαντικό κόσμημα που θα αγοράσετε στη ζωή σας! Σκοπός του ενημερωτικού eBook δεν είναι άλλος από το να αποκαλύψει τα αληθινά tips που ακολουθούν την αγορά των βερών, ώστε να γλιτώσει τα ζευγάρια από τα περιττά έξοδα, και όχι μόνο.

«Στο veresonline.gr προσφέρουμε, όχι μόνο ποιοτικά προϊόντα και προσιτές τιμές, αλλά και αποδεδειγμένες αξιολογήσεις από τους πελάτες μας. Άλλωστε, ειδικά στις online αγορές ο καταναλωτής πρέπει να στηρίζεται στην εμπιστοσύνη και την ηθική συνείδηση του πωλητή».

Το μεγαλύτερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του veresonline.gr είναι ότι δίνει τέλος στις ανησυχίες των e-καταναλωτών, αφού τους αφήνει να έχουν πλήρη άποψη για το κόσμημα που θα αγοράσουν… πριν το παραγγείλουν! Πιο συγκεκριμένα, σας δίνει την ευκαιρία να παραλάβετε ΔΩΡΕΑΝ ένα δείγμα από το σχέδιο της βέρας που σας αρέσει, ώστε να δείτε, να αγγίξετε, να αισθανθείτε πως θα είναι η βέρα που σας ενδιαφέρει, και να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την επιλογή σας. Στη συνέχεια, εάν σας αρέσει το σχέδιο, μπορείτε να το παραγγείλετε σε χρυσό ή λευκόχρυσο. Θα λάβετε τις βέρες σε συσκευασία πολυτελείας μαζί με την εγγύηση, και χαραγμένες με τα ονόματα σας!

Εάν κατεβάσετε τον οδηγό, το σημαντικότερο είναι η πρόσβαση στο τι πρέπει να γνωρίζετε για την αγορά βερών και επίσης η έκπτωση που προσφέρεται από το ηλεκτρονικό κατάστημα “Lapis, που πραγματικά διαθέτει μια υπέροχη συλλογή από χρυσές, λευκόχρυσες, δίχρωμες, τρίχρωμες και χειροποίητες βέρες. Δίνει επίσης απάντηση στην ερώτηση: Τι να προσέξεις αν επιλέξει λευκόχρυσες βέρες να μην θαμπώσουν ή κιτρινίσουν;

Ας δούμε λίγες από τις συμβουλές του veresonline.gr

– Η εξωτερική επιφάνεια των βερών μπορεί να φθαρεί με το πέρασμα του χρόνου. Οι κλασικές (χωρίς σχέδιο) με ένα απλό λουστράρισμα μπορούν να γίνουν εύκολα σαν καινούργιες. Βέβαια, σαν σχέδια υπάρχουν και οι σκαλιστές, οι σφυρίλατες, οι ματ, δίχρωμες κ.α.

– Ο χρυσός στα 14 Καράτια είναι σκληρότερος από τα 18 Καράτια, ενώ οι βέρες από πλατίνα έχουν ασημί-λευκό χρώμα και είναι πολύ ανθεκτικές. Η τιμή τους, είναι κατά 35% πιο ακριβή από τις λευκόχρυσες.

– Ζητήστε εγγύηση για την ποιότητά τους, ακόμα και όταν πρόκειται για ηλεκτρονική αγορά. Αυτή πρέπει να βρίσκεται σε μορφή PDF, να αναφέρει βάρος σε γραμμάρια, καράτια και να διαθέτει τη φωτογραφία του κοσμήματος.

Βέβαια αυτές οι συμβουλές δεν είναι παρά ένα μικρό παράδειγμα από το περιεχόμενο του βιβλίου.

Κάντε κλικ στο veresonline.gr και αποκτήστε τον οδηγό Δωρεάν.

* Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να παραλάβετε ένα δείγμα βέρων, επικοινωνήστε στο 22420 23931 / 6940810180 ή στείλτε email στο info@lapis.gr.

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…