Τσιπς μήλου

Συντάκτης: Ελεάννα Βλάχου

Μια πολύ απλή συνταγή για διαφορετικά… “πατατάκια” που θα σας δώσει ένα νόστιμο σνακ. Πάρτε 4 μεγάλα μήλα και ξεκινήστε!

Υλικά

4 μεγάλα μήλα

Κανέλλα

Ζάχαρη

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 110 βαθμούς.
  • Κόβουμε τα μήλα σε λεπτές φέτες (πάχους περίπου 4 χιλιοστών) και τις απλώνουμε σε ένα ταψί, στρωμένο με λαδόκολλα, τη μία δίπλα στην άλλη.
  • Πασπαλίζουμε με μίγμα κανέλλας και ζάχαρης.
  • Ψήνουμε στο φούρνο για 1 ώρα (γυρίζοντας τις φέτες στο ενδιάμεσο), μέχρι να ξεραθούν.
  • Μπορούμε να τις φυλάξουμε σε αεροστεγές δοχείο για max 2 μήνες.

Συντάκτης: Ελεάννα Βλάχου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.