Τσιπς μήλου
Μια πολύ απλή συνταγή για διαφορετικά… “πατατάκια” που θα σας δώσει ένα νόστιμο σνακ. Πάρτε 4 μεγάλα μήλα και ξεκινήστε!
Υλικά
4 μεγάλα μήλα
Κανέλλα
Ζάχαρη
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 110 βαθμούς.
- Κόβουμε τα μήλα σε λεπτές φέτες (πάχους περίπου 4 χιλιοστών) και τις απλώνουμε σε ένα ταψί, στρωμένο με λαδόκολλα, τη μία δίπλα στην άλλη.
- Πασπαλίζουμε με μίγμα κανέλλας και ζάχαρης.
- Ψήνουμε στο φούρνο για 1 ώρα (γυρίζοντας τις φέτες στο ενδιάμεσο), μέχρι να ξεραθούν.
- Μπορούμε να τις φυλάξουμε σε αεροστεγές δοχείο για max 2 μήνες.