Τσάντες βραδινές για να κλέψετε τις εντυπώσεις

Συντάκτης: Αλεξάνδρα Αλιγιζάκη

Ντύσιμο στην «πένα» και φορέματα λαμπερά και σε όλες τις εκδοχές, τα υφάσματα και τα μήκη; Συνδυάστε τα σε κάθε περίπτωση με «τσαντάκια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις» και θα συγκεντρώσουν όλα τα βλέμματα πάνω σας.

Νυχτοπερπατήματα και βραδινές εξορμήσεις με φίλες, σύντροφο και διάφορες παρέες έως τα ξημερώματα; Ντύσιμο στην «πένα» και φορέματα λαμπερά και σε όλες τις εκδοχές, τα υφάσματα και τα μήκη;

Συνδυάστε τα σε κάθε περίπτωση με τσαντάκια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις και θα συγκεντρώσουν όλα τα βλέμματα πάνω σας.

Clutch με glamπινελιές και φύγαμε!

Clutch με γκλίτερ:Τα συγκεκριμένα τσαντάκια δεν φεύγουν ποτέ απ’ τη μόδα. Είναι μικρά, πρακτικά και συνδυάζονται εύκολα με πολλά outfit. Τα κρατάμε άνετα σε όλες τις εξόδους και τα βραδινά ξεπορτίσματά μας.

Τσάντες βραδινές για να κλέψετε τις εντυπώσεις

Ιδίως, αν έχουμε κανονίσει να βγούμε σε κάποιο κλαμπάκι, ντίσκο ή μπαράκι, τα clutchσυστήνονται ανεπιφύλακτα. Έτσι, μόνο και μόνο για να συμπληρώσουμε τη λάμψη της βραδιάς.

Τσαντάκια άλλης εποχής

Τσαντάκια τουΐντ: Διαχρονικά και υπέροχα, μας γυρίζουν σε άλλες εποχές που νοσταλγούμε ή αναπολούμε. Τα πιο διαδεδομένα τσαντάκια αυτού του είδους είναι σε ασπρόμαυρο μοτίβο. Είναι δύο βασικά χρώματα που εμείς οι γυναίκες τα προτιμάμε, διότι παραπέμπουν στο κλασικό που αγαπάμε. Εξάλλου, αυτά τα χρώματα ταιριάζουν με τα πάντα!


Διαβάστε Επίσης:Οι τάσεις στις τσάντες της φετινής σεζόν


Μάλιστα, τη δεκαετία του ’70 και του ’80 τα τουΐντ τσαντάκια έκαναν θραύση. Όλες οι μεγάλες σταρ του θεάτρου, του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, της μουσικής και γενικότερα της τέχνης κυκλοφορούσαν με τουΐντ τσαντάκια. Αντίστοιχα και οι ευυπόληπτες και οι «καθώς πρέπει» κυρίες της εποχής.

Τα τουΐντ τσαντάκια τα συναντάμε φυσικά και σε άλλες παραλλαγές και χρώματα, εκτός του ασπρόμαυρου.

Μαγεία και πολυτέλεια όλο τον χρόνο

Τσάντες βραδινές για να κλέψετε τις εντυπώσεις

Τσαντάκια βελουτέ:Νέα μόδα, που προφανώς ήρθε για να μείνει, είναι τα τσαντάκια από βελούδο. Μαζί με τα βελούδινα και τα γκλιτεράτα ρούχα, φέτος είναι μεγάλη τάση και το βελούδο στις τσάντες. Το βελούδο δίνει άλλον αέρα στις εμφανίσεις μας, χαρίζει μια αίσθηση πολυτέλειας και χλιδάτηςεμφάνισης.

Έχουμε συνδέσει το βελούδο κυρίως με γιορτές και υπέρλαμπρες βραδιές, αλλά φέτος ειδικά είναι η απόλυτη τάση στο ντύσιμο. Σαν ύφασμα είναι απαλό, «ελκυστικό» και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο.


Διαβάστε Επίσης:Circlebags: Οι στρογγυλές τσάντες είναι το hot αξεσουάρ της σεζόν


Εμφανίσεις που θα μείνουν στην ιστορία, τσάρκες με στυλ και έξοδοι που όλοι θα μιλάνε για εσάς. Ένα όμορφο και αριστοκρατικό τσαντάκι, λοιπόν, μπορεί κάλλιστα να σας αναδείξει.

Συντάκτης: Αλεξάνδρα Αλιγιζάκη,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.