Τρυφεροί τρόποι για να υπενθυμίζετε στον σύντροφό σας την αγάπη σας

Συντάκτης: Μαρίνα Σίσκου

Influence:

Όποιος είναι ερωτευμένος, ζει μέσα σ’ ένα ροζ σύννεφο. Για τη γυναίκα είναι σημαντικό να βρίσκει τρυφερούς τρόπους να υπενθυμίζει και να επιβεβαιώνει στον σύντροφό της ότι τον αγαπάει. Ο λόγος είναι ότι οι άντρες τείνουν να επαναπαύονται σε μία σχέση ευκολότερα και πιο γρήγορα απ’ ότι οι γυναίκες. Έτσι οι γυναίκες είναι καλό να του θυμίζουν τα συναισθήματά τους, έτσι ώστε οι σύντροφοι να μην αισθανθούν τη σχέση τους να λιμνάζει.

Όπως περίπου όταν φροντίζουμε να φορτίσουμε το κινητό μας τηλέφωνο, ώστε να μην εξαντληθεί η μπαταρία του, φροντίζετε να φορτίζετε θετικά τον σύντροφό σας, ώστε να μην εξαντληθεί το ενδιαφέρον του.

Οι τρόποι που δείχνουν το ενδιαφέρον και την αγάπη μας στο σύντροφο είναι πολλοί, και έχουν τη δύναμη να ζωντανεύουν και να ενισχύουν τον ερωτικό δεσμό. Είναι τρόποι απλοί, ανώδυνοι και επιβάλλονται όταν αγαπάμε τον σύντροφό μας.

Αφιερώστε χρόνο σε αγαπημένες του ασχολίες

Όποτε παρουσιάζεται μία ευκαιρία, αφιερώνετε χρόνο και ενέργεια να κάνετε μαζί του πράγματα που του αρέσουν. Αν στον σύντροφό σας αρέσουν οι ταινίες δράσης, παρακολουθήστε μαζί την αγαπημένη του.

Φορέστε τα ρούχα που του αρέσουν επάνω σας

Κάθε άντρας αγαπά να βλέπει τη γυναίκα του ντυμένη με ένα συγκεκριμένο ρούχο. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα γούστα του και να ντύνεστε για χάρη του. Είτε πρόκειται για μία φούστα είτε για ένα επίσημο φόρεμα, μη διστάζετε να τον ικανοποιείτε και να τα φοράτε.

Κάντε του Δώρα-Έκπληξη

Το να του κάνετε δώρα, ειδικά όταν δεν το περιμένει σημαίνει ότι τον νοιάζεστε. Αγοράστε για τον σύντροφό σας κάτι που είναι σημαντικό ή που επιθυμεί να πάρει ο ίδιος, σφραγίζοντας την αγάπη σας για εκείνον.

Γράψτε του μία Ερωτική Επιστολή

Όσο και αν φαντάζει ξεπερασμένο, ένα γράμμα με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, αποτελεί διαχρονικά από τους καλύτερους τρόπους επικοινωνίας στο ζευγάρι. Δεν είναι αναγκαίο να είναι κάτι βαρυσήμαντο, αρκούν μερικές εκδηλώσεις αγάπης και το χιούμορ φυσικά επιτρέπεται. Να είστε βέβαιη ότι θα εκτιμηθεί πολύ.

Μαγειρέψτε του το αγαπημένο του φαγητό

Κάντε πράξη το πατροπαράδοτο ρητό που λέει ότι «Ο έρωτας περνάει από το στομάχι του άντρα». Υπενθυμίστε με τον πιο πρακτικό τρόπο, στον σύντροφό σας ότι τον αγαπάτε.

Αναδρομή στο πρώτο σας ραντεβού

Προσκαλέστε τον για έξοδο στο μέρος που πραγματοποιήσατε το πρώτο σας ραντεβού. Εκεί, μιλήστε του για όλα τα συναισθήματα που σας ξύπνησε και χαρίστε του μία δυνατή συγκίνηση ξαναζωντανεύοντας την ιστορία αυτής της σχέσης.

Στείλτε του ένα ρομαντικό μήνυμα

Στη διάρκεια της ημέρας, στείλτε ένα συνοπτικό μήνυμα αγάπης στο σύντροφό σας. Μία φιλοφρόνηση για το πόσο υπέροχος σύντροφος είναι, ένα αναπάντεχο και γλυκό μήνυμα, θα φωτίσουν ολόκληρη την ημέρα του και θα τονώσουν το ηθικό του συντρόφου σας.

Στείλτε μία ωραία φωτογραφία σας

Σε κάθε άντρα αρέσει να βλέπει φωτογραφίες από το κορίτσι του στο κινητό του: έτσι καταλαβαίνει ότι τον σκέφτεστε. Ειδικά όταν είστε μακριά, μην ξεχνάτε να του στείλετε μία φωτογραφία σας από τη δουλειά, στο σπίτι ή και με φίλους.

Αφήστε του ένα γλυκό μήνυμα

Ένα μικρό και όμορφο μήνυμα οπουδήποτε μπορεί να  το δει, είτε μέσα στο φαγητό για τη δουλειά ή επάνω στο τιμόνι του αυτοκινήτου. Γράψτε του πόσο σας λείπει, πόσο τον αγαπάτε και τον εμπιστεύεστε και εκείνος από την πλευρά του θα το εκτιμήσει βαθιά.

Δημόσιες εκδηλώσεις τρυφερότητας

Οι άντρες εκτιμούν τη δημόσια εκδήλωση αγάπης και αποδοχής. Φιλήστε τον στο μάγουλο, κρατήστε του το χέρι και αγκαλιάστε τον σφιχτά όταν βρίσκεστε έξω. Με αυτή σας τη στάση θα νιώσει ότι η γυναίκα του είναι περήφανη για εκείνον.

Σεβαστείτε τον προσωπικό του χώρο

Όλες οι προαναφερθείσες, και κάθε άλλη εκδήλωση αγάπης δεν πρέπει να συνεπάγεται τη στέρηση του προσωπικού του χώρου. Η ελευθερία και ο χρόνος με τους φίλους ή τον εαυτό του είναι απαραίτητη ένδειξη της υγιούς σχέσης. Συχνά η παρουσία σας εκτιμάται περισσότερο όταν δε βρίσκεστε μαζί του.

Συντάκτης: Μαρίνα Σίσκου,

Influence:

Σπούδασα Αγγλική Φιλολογία και εργάζομαι ως εκπαιδευτικός, μεταφράστρια και επιμελήτρια κειμένων…