“Trueblue Twins”: οι δίδυμες αφροαμερικανές με τα γαλανά μάτια

Συντάκτης: Saky Koulibaly

Η Megan και η Morgan είναι οι δίδυμες αφροαμερικανές που έγιναν διάσημες από τις φωτογραφίες τους στο Instagram, λόγω ενός ιδιαίτερου φυσικού χαρακτηριστικού τους: των γαλανών ματιών τους

Οι χρήστες του Διαδικτύου μαγεύτηκαν όταν η Stephanie Boyd δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφἰες με τις δίδυμες κόρες της Megan και Morgan, τις αποκαλούμενες “Trueblue Twins”. Οι δίδυμες ήταν τεσσάρων χρόνων όταν αρχικά έγιναν γνωστές μέσα από τις αναρτήσεις της μητέρας τους, που τους έδωσε το παρωνύμιο “Trueblue Twins” λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους. Ο λογαριασμός τους στο Instagram ξεπερνά μέχρι στιγμής τις 720 χιλιάδες ακολούθους και οι φωτογραφίες τους γίνονται ανάρπαστες.

Ας δούμε μερικές:

 1. Δύο ιδιαίτερα κορίτσια

Οι δίδυμες Megan και Morgan Boyd γεννήθηκαν στις 6 Ιουνίου 2011. Αμέσως τράβηξε την προσοχή το ιδιαίτερο, κοινό χαρακτηριστικό των δύο αγγέλων. Πρόκειται για τα μάτια τους. Η μητέρα τους Stephanie έκλαιγε από ευτυχία και ενθουσιασμό.

 1. Το ξεχωριστό όνομα

Οι γονείς σκέφτονται για τα παιδιά τους ιδιαίτερα ονόματα. H Stephanie θα μπορούσε να έχει κάνει τις κόρες της γνωστές ως “Αδελφές Boyd”, όνομα που, ωστόσο, δεν ξεχωρίζει. Σκέφτηκε, λοιπόν, να τις καθιερώσει ως “Trueblue Twins”  και άρχισε να τις αποκαλεί έτσι. Το παρωνύμιο έμεινε και τα υπόλοιπα είναι γνωστά.

 1. Η ομορφιά και η μοναδικότητά τους αξίζει να διαδοθεί

Όπως οι περισσότερες νέες μητέρες, έτσι και η Stephanie άρχισε να φωτογραφίζει τις κόρες της και να μοιράζεται με την οικογένεια και τους φίλους της πολλές από τις φωτογραφίες των πανέμορφων παιδιών της. Οι δίδυμες εντυπωσίασαν τους χρήστες με τα σαγηνευτικά τους μπλε μάτια. Απροσδόκητα, ο αριθμός των θαυμαστών και των ακόλουθων τους άρχισε να αυξάνεται.

 1. Baby Blues

Όποιος βλέπει τις φωτογραφίες τους ή τις κοιτάζει από κοντά εντυπωσιάζεται από τα διάφανα γαλανά μάτια τους. Η ζωηράδα και η ένταση του βλέμματός τους ξεχωρίζουν. Ενδιαφέρον έχει να διαπιστώσουμε αν το ολοκάθαρο μπλε χρώμα των ματιών τους θα παραμείνει αναλλοίωτο σε ολόκληρη τη ζωή τους, διότι κάποιες φορές το χρώμα των ματιών αλλάζει καθώς οι άνθρωποι μεγαλώνουν.

 1. Παρόμοιο ντύσιμο

Αν είχατε επαφές με δίδυμα στη ζωή σας, ιδιαίτερα στο σχολείο, θα έχετε παρατηρήσει ότι τα δίδυμα συνηθίζουν να ντύνονται παρόμοια. Ο ίδιος κανόνας ισχύει και για τις “Trueblue Twins”. Στη Stephanie αρέσει να διαλέγει διάφορα σύνολα για τις δίδυμές της, ενώ τις ντύνει με τα πιο έξοχα ταιριαστά ρούχα. Όπως διακρίνεται από τις φωτογραφίες τους στο Instagram, η Stephanie έχει ξεχωριστό γούστο: Οι κόρες της είναι πάντα όμορφα ντυμένες με τα ταιριαστά τους συνολάκια.

 1. Σπάνιο χρώμα ματιών

Το μπλε χρώμα ματιών είναι σπάνιο στους Αφροαμερικανούς, με αποτέλεσμα να θεωρείται ότι όσοι έχουν μπλε μάτια φορούν χρωματιστούς φακούς επαφής. Ωστόσο, χάρη σε ένα σπάνια γονίδιο, η περίπτωση των δύο κοριτσιών διαφέρει: Το μπλε χρώμα των ματιών τους είναι εκ γενετής χαρακτηριστικό, τόσο της Stephanie όσο και των διδύμων.

 1. Ζώντας σαν μικρές διασημότητες

H Stephanie είναι μία περήφανη μητέρα που πάντα μεριμνά οι κόρες της να δείχνουν και να νιώθουν καλά. Αν και πολυάσχολη, εξακολουθεί  να βρίσκει τον χρόνο ώστε να τους διαλέγει τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ και να τους φτιάχνει τα μαλλιά. Με τόσο ταιριαστά σύνολα και χτενίσματα, οι δίδυμες μοιάζουν με μικρές celebrities.

 1. Η αιτία πίσω από το διαφορετικό χρώμα ματιών

Το εξαίσιο χρώμα των ματιών και των δύο κοριτσιών οφείλεται σ’ ένα σπάνιο γονίδιο. Η Morgan έχει ετεροχρωμία ίριδας, μία γενετική κατάσταση, κατά την οποία το χρώμα της ίριδας του ενός ματιού είναι διαφορετικό από το χρώμα της ίριδας του άλλου. Το ένα μάτι της Morgan είναι καστανό και το άλλο γαλάζιο, και αυτό είναι το χαρακτηριστικό που τις διαφοροποιεί.

 1. Σπάνια περίπτωση

Το χρώμα των ματιών των διδύμων είναι ήδη αρκετό ώστε να ξεχωρίζουν. Η διαφορά, όμως, στα χρώματα της ίριδας των ματιών της Morgan την κάνει ακόμη πιο μοναδική. Η σπάνια περίπτωση της ετεροχρωμίας της κάνει πολλούς ανθρώπους να σταματούν στον δρόμο για να τη θαυμάσουν. Η ετεροχρωμία της ίριδας μπορεί να εμφανιστεί κατά την ενήλικη ζωή, όμως η Morgan γεννήθηκε με αυτήν. Πρόκειται για μία σπάνια περίπτωση, η οποία δεν επηρεάζει την όραση. Οι ιστορικοί πιστεύουν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είχε επίσης ετεροχρωμία ίριδας.

 1. Η επίδραση της ετεροχρωμίας στην πορεία της Morgan ως μοντέλου

Κάποιοι μπορεί να σκεφτούν ότι η σπάνια περίπτωση της ετεροχρωμίας ίσως να δυσκολέψει την Morgan να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου. Στην πραγματικότητα, αυτό της το χαρακτηριστικό την καθιστά ξεχωριστή. Συνεπώς, δεν θα την εμποδίσει στην μελλοντική της πορεία· μάλλον το αντίθετο. Πολλοί είναι οι διάσημοι που έχουν ετεροχρωμία, μεταξύ των οποίων οι: Mila Kunis, Simon Pegg, Kate Bosworth, Alice Eve, Henry Cavill, Robert Downy Jr.

 1. Οικογενειακό γνώρισμα

Όπως το γονίδιο που ορίζει το μπλε χρώμα των ματιών, έτσι και το γονίδιο που καθορίζει την ετεροχρωμία της ίριδας, είναι κληρονομικό. Αποδίδεται στο γεγονός ότι τα δίδυμα κορίτσια είναι μιγάδες και το συγκεκριμένο γονίδιο προέρχεται από την καυκάσια πλευρά της οικογένειάς τους. Για την ακρίβεια, ο αδερφός και η αδερφή των παππούδων της Morgan έχουν επίσης διαφορετικού χρώματος μάτια. Ακόμη πιο μοναδική καθιστά την Morgan το γεγονός ότι η ολική ετεροχρωμία παρατηρείται κυρίως σε ανθρώπους ευρωπαϊκής καταγωγής.

 1. Όταν τις ανακάλυψε το Διαδίκτυο

Κάθε φωτογραφία της αξιαγάπητης Morgan στα κοινωνικά δίκτυα γινόταν ανάρπαστη μεταξύ των φίλων και των συγγενών της Stephanie. Στον λογαριασμό της στο Instagram, ωστόσο, ο αριθμός των ακολούθων δεν ήταν μεγάλος. Μέχρι που τις ανακάλυψε ένας διάσημος, ο Deyonte Hunter, μουσικός και καλλιτέχνης τατουάζ, ο οποίος ανέβασε την φωτογραφία των διδύμων και από τότε όλο και περισσότεροι άνθρωποι άρχισαν να τις ακολουθούν. Από μόλις λίγα likes ανά φωτογραφία την ημέρα, τώρα κάθε φωτογραφία τους δεχόταν πάνω από 2.000 likes σε μία και μόνο ημέρα.

 1. Ένα βίντεο που ξεπέρασε τα 6.6 εκατομμύρια σε προβολές

Από τότε που ο Deyonte Hunter κοινοποίησε μία φωτογραφία των διδύμων, ο αριθμός των ακολούθων τους άρχισε να αυξάνεται ραγδαία. Μάλιστα, ένας από αυτούς δημιούργησε ένα βίντεο-κολάζ με τις φωτογραφίες τους, το οποίο στη συνέχεια κοινοποίησε ο πατέρας των κοριτσιών, Lovell Knight. Δεν είχε ιδέα ότι το βίντεο θα είχε τόση απήχηση. Σε χρόνο μηδέν, ξεπέρασε το ασύλληπτο νούμερο των 6.6 εκατομμυρίων προβολών και οι δίδυμες έγιναν viral.

 1. Εντυπωσιάστηκαν ακόμη και διάσημοι

Οι “Trueblue Twins” προκάλεσαν αίσθηση στο Διαδίκτυο, θαμπώνοντας τους πάντες με την εκστατική ομορφιά και την αθωότητά τους. Ακόμη πιο ενθουσιασμένοι ένιωσαν οι γονείς τους, όταν ο κωμικός D.L.Hughley και η ηθοποιός Meagan Good μοιράστηκαν με τους ακολούθους τους μία φωτογραφία τους μαζί με τις δίδυμες. Οι δύο διάσημοι παραδέχτηκαν ότι είναι θαυμαστές των κοριτσιών. Αυτή η έντονη έκθεση στη δημοσιότητα αποτέλεσε το εναρκτήριο λάκτισμα της καριέρας τους στο μόντελινγκ.

 1. Τέχνη εμπνευσμένη από την ομορφιά τους

Πολλοί από τους θαυμαστές των κοριτσιών τυχαίνει να είναι ταλαντούχοι καλλιτέχνες, οι οποίοι εξέφρασαν την αγάπη και τον θαυμασμό τους για τα δύο κορίτσια στέλνοντάς τους έργα τέχνης, για τα οποία αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης. Περιστασιακά, η Stephanie δημοσιεύει τις δημιουργίες των θαυμαστών τους στο Instagram. Με τη δημοτικότητά τους να αυξάνεται τόσο γρήγορα, πολλοί πλέον τις παρομοιάζουν με τις δίδυμες Μαίρη Κέιτ και Άσλεϊ Όλσεν.

 1. Διάσημες σε όλη τη χώρα

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που αποκτούν περιορισμένη δημοσιότητα, όμως για αναγνώριση εθνικής εμβέλειας, απαιτείται χρόνος. Στην περίπτωση των διδύμων, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Οι γονείς ήταν πραγματικά ενθουσιασμένοι, καθώς τα κορίτσια αποκτούσαν ρεύμα και αφοσιωμένους θαυμαστές, .Πάντα ήξεραν ότι τα κορίτσια τους είναι ξεχωριστά και πλέον το αναγνώριζαν όλοι. Οι γείτονες και οι συγγενείς των κοριτσιών πάντα θαύμαζαν την ομορφιά της Megan και της Morgan, όμως η αναγνωρισιμότητα αυτή ήταν πρωτοφανής. Τα κορίτσια δεν έχουν διάσημους γονείς, όμως δημιούργησαν, χάρη στην ομορφιά και τη μοναδικότητά τους, ένα ξεχωριστό όνομα.

 1. Προστατευτική μητέρα

Προτού κάνει τις επαγγελματικές τους φωτογραφίσεις, η μητέρα εξήγησε στη Megan και τη Morgan όλα τα σχετικά και τις ρώτησε αν συμφωνούν. Οι δίδυμες άκουσαν προσεκτικά τη μητέρα τους· συμφώνησαν να ποζάρουν για κάποιες φωτογραφίες και να αποφασίσουν στην πορεία.

 1. Λιλιπούτειες επιχειρηματίες

Φορώντας ρούχα όπως αυτά της φωτογραφίας, οι δίδυμες λατρεύουν να αναδεικνύουν τη δυναμικότητά τους. Γνωρίζοντας την επιτυχία τόσο νωρίς, ξέρουν ότι είναι μικρές επιχειρηματίες και ότι γι’ αυτό πρέπει να είναι υπερήφανες. Η Morgan και η Megan δεν διστάζουν να φορούν δυναμικά σύνολα και ενθουσιάζονται να πρωταγωνιστούν σε φωτογραφίσεις με αυτό το θέμα.

 1. Προστατευτικός πατέρας

Όπως ισχύει για πολλούς πατεράδες, έτσι και ο Lovell Knight είναι προστατευτικός με τις κόρες του. Τις λατρεύει και, όπως είναι κατανοητό, είναι προστατευτικός. Όταν κοινοποίησε το βίντεο το οποίο στη συνέχεια έγινε viral, ήταν χαρούμενος, υπερήφανος και ανήσυχος για το τι μέλλει γενέσθαι. Και αυτό διότι θέλει οι κόρες του να φωτογραφίζονται και να περνούν καλά, αλλά θέλει επίσης να χαρούν μία φυσιολογική παιδική ηλικία. Είναι ένας πατέρας που απλώς επιζητά το καλύτερο για τις κόρες του.

 1. Άνεση μπροστά στον φακό

Καθώς οι γονείς των δίδυμων κοριτσιών τις φωτογράφιζαν πολύ όταν ήταν νήπια, τα κορίτσια δεν νιώθουν άβολα μπροστά στον φακό· στην πραγματικότητα, επιδεικνύουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ο καλὀς τους θείος Ebony Morris εξηγεί ότι οι δίδυμες είναι γεννημένες για αυτό, καθώς διαθέτουν φυσικότητα ως μοντέλα. Άλλωστε, είναι φανερό από τις φωτογραφίες ότι τα κορίτσια προσπαθούν να παίρνουν διαφορετικές πόζες κάθε φορά, προσαρμόζοντας ακόμη και τις εκφράσεις του προσώπου τους.

 1. Μακιγιάζ από μικρές

Κοιτώντας τη σελίδα τους στο Instagram, καταλαβαίνει κανείς ότι απέκτησαν την αγάπη τους για το βάψιμο από τη μαμά τους. Χρησιμοποιώντας σετ μακιγιάζ με θέμα από την ταινία κινουμένων σχεδίων “Frozen”, τα δύο κορίτσια εξασκούν τις δεξιότητές τους στο βάψιμο. Προφανώς, είναι πολύ μικρές για να είναι διαρκώς βαμμένες, όμως είναι πάντα διασκεδαστικό να εξασκούν και να τελειοποιούν τις ικανότητές τους καθώς μεγαλώνουν.

 1. Στοργικοί και υποστηρικτικοί γονείς

Οι δίδυμες είναι πραγματικά τυχερές που έχουν τόσο τρυφερούς, στοργικούς και υποστηρικτικούς γονείς. Μεριμνούν πάντα για το καλύτερο για τις κόρες τους και ελπίζουν ότι θα καταφέρουν πολλά στη ζωή τους. Επίσης, τις διδάσκουν πώς να παραμένουν προσγειωμένες καθώς αυξάνονται η προσοχή και η αναγνωρισιμότητά τους.

 1. Ένας χαριτωμένος αδελφός

Οι δίδυμες έχουν και έναν αξιολάτρευτο μικρότερο αδελφό. Τους αρέσει ο ρόλος των μεγάλων αδελφών και προσπαθούν να του μαθαίνουν καινούργια πράγματα. Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε όταν οι δίδυμες και ο αδελφός τους απολάμβαναν το ταξίδι με τους γονείς τους στην πατρίδα τους, τη Φιλαδέλφεια. Ίσως να παρατηρήσατε πως, παρά τη μεγάλη τους ομοιότητα, ο αδελφός δεν έχει γαλανά μάτια.

 1. Μια ισχυρή βάση θαυμαστών

Ο λογαριασμός στο Instagram των αδελφών ξεπερνά τις 720 χιλιάδες ακόλουθους και, ασφαλώς, έχουν γίνει διασημότητες. Πολλοί ακόλουθοι και θαυμαστές συχνά ζητούν να φωτογραφηθούν μαζί τους. Όπως εξηγεί η Stephanie, οι δίδυμες είναι πάντα ευγενικές και φιλικές με όσους τους ζητούν μία φωτογραφία και τους κάνουν φιλοφρονήσεις. Η ίδια, ωστόσο, έχει μάθει στα κορίτσια να μην φωτογραφίζονται με αγνώστους. Η Megan συνήθως δέχεται να φωτογραφηθεί, όμως η Morgan, αν δεν γνωρίζει το συγκεκριμένο πρόσωπο ή αισθάνεται άβολα, δεν συμμετέχει στη φωτογράφιση.

 1. Χαριτωμένα μικρά επίσημα μοντέλα

Όσο για το σήμερα, κάθε φωτογραφία τους στον λογαριασμό τους στο Instagram προσελκύει εκατοντάδες δεκάδες likes. Οι δίδυμες είναι διάσημες στο Instagram και έχουν έντονη παρουσία, απολαμβάνοντας, ωστόσο, τη ζωή τους όπως τα υπόλοιπα παιδιά. H Stephanie αποκαλύπτει ότι τα μικρά της αγγελούδια δεν μεγαλώνουν πιο γρήγορα απ’ όσο πρέπει και συνήθως χαίρονται να κάνουν τα ίδια πράγματα με τα συνομήλικά τους κορίτσια, όπως να μασκαρεύονται, να τρώνε πολλά γλυκά και πολλά άλλα παιδικά και αστεία πράγματα.

 1. Ξέρουν ότι είναι διάσημες;  

Σε σύγκριση με τις συνομήλικές τους, η Megan και η Morgan φωτογραφίζονται αισθητά περισσότερο. Αυτός είναι ο λόγος της ευρείας αναγνωρισιμότητάς τους. Είναι πολύ μικρές και δεν κατανοούν πλήρως ότι είναι διάσημες, ωστόσο έχουν κάποια σχετική αίσθηση. Οι γονείς τους έχουν εξασφαλίσει ότι τα κορίτσια δεν έχουν το δικό τους κινητό ή δικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω του νεαρού της ηλικίας τους. Οι δίδυμες γνωρίζουν με κάποιον τρόπο ότι είναι διάσημες, διότι, όπως είπαν στη δασκάλα τους, είναι γνωστές στο “New Tube”!

 1. Πληθώρα έργων τέχνης από τους θαυμαστές

Όσο οι δίδυμες αποκτούν αναγνώριση και εδραιώνουν τη βάση των θαυμαστών τους, δέχονται πολλά έργα τέχνης από θαυμαστές τους. Τους αρέσει να μοιράζονται τα αγαπημένα τους στο Instagram, όπως τη ζωγραφιά της φωτογραφίας από τον Millixi. Είναι διασκεδαστικό για αυτές να βλέπουν πώς τις ζωγραφίζουν και ποιες εμφανίσεις τους επιλέγουν οι θαυμαστές να απεικονίσουν.

 1. Χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση

Τα κορίτσια πάντα αγαπούσαν τις γιορτές των Χριστουγέννων, επειδή είναι μία ξεχωριστή περίοδος του χρόνου για να απολαύσουν την συντροφιά της οικογένειας και να νιώσουν ευθυμία. Από τότε που γεννήθηκαν, τα κορίτσια κάνουν την ετήσια φωτογράφισή τους για τη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους, φορώντας, ασφαλώς, ταιριαστά σύνολα. Είναι υπέροχες με τα καρό τους φορέματα, χαρακτηριστικά της γιορτινής περιόδου. Πραγματικά, μας περνούν το πνεύμα των Χριστουγέννων και δεν μπορούμε να αντισταθούμε σε αυτήν την αξιολάτρευτη εικόνα τους.

 1. O άλλος ρόλος της μητέρας

Αν και οι υποχρεώσεις μοιράζονται δίκαια ανάμεσα στους δύο γονείς, η μητέρα έχει κάτι επιπλέον να φροντίσει: τις δουλειές που κλείνουν τα κορίτσια ως μοντέλα. Εκείνη είναι που δέχεται τα τηλεφωνήματα και τα ηλεκτρονικά μηνύματα για να κλείσει φωτογραφίσεις. Δεν λαμβάνει καμία βοήθεια στη διαχείριση, και μάλιστα το απολαμβάνει, καθώς έτσι μπορεί να επιλέγει τις καλύτερες δουλειές. Για εκείνη, η ποιότητα είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα. Νιώθει αρκετά υπερήφανη και ευτυχισμένη που οι κόρες της περνούν καλά, επωφελούμενες την ίδια στιγμή από τις ευκαιρίες. Όλες αυτές οι δουλειές μπορούν να έχουν στο μέλλον θετικό αντίκτυπο ως δείγματα της επαγγελματικής πορείας τους στο μόντελινγκ. Παρεμπιπτόντως, η Stephanie δέχτηκε επίσης τηλεφώνημα από τη Wendy Williams, παρουσιάστρια talk show,

 1. Σχεδόν όμοιες δίδυμες αλλά διαφορετικές προσωπικότητες

Μία δίδυμη αδελφή είναι μία εκ γενετής κολλητή φίλη. Στα κορίτσια αρέσει να περνούν μαζί τον περισσότερο χρόνο τους, αλλά αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι δεν είναι ακριβώς ίδιες. Για παράδειγμα, στη Morgan αρέσει να παρακολουθεί επιδείξεις μόδας και να παριστάνει ότι περπατάει στην πασαρέλα. Από την άλλη, στην Megan αρέσει η λάμψη της προετοιμασίας, καθώς τη χτενίζουν πριν από τη φωτογράφιση. Αν και διαφορετικές προσωπικότητες, η μία είναι η καλύτερη φίλη της άλλης.

 1. Μικρά γοητευτικά μοντέλα

Καθώς και οι δύο αδελφές έχουν επιδείξει γνήσιο ενδιαφέρον για το μόντελινγκ, ξέρουν πώς να παίρνουν πόζες είτε βρίσκονται μπροστά στον φακό της μητέρας τους είτε σε επαγγελματική φωτογράφιση. Και τα δύο κορίτσια το απολαμβάνουν όταν τους φτιάχνουν τα μαλλιά και όταν τις φωτογραφίζουν σε εκπληκτικές αστείες πόζες. Η μητέρα τους έχει παρατηρήσει ότι οι δίδυμες κάνουν αστείες γκριμάτσες, ειδικά ανάμεσα σε πιο σοβαρές λήψεις.

 1. Πάθος για τη μόδα

Έχει ήδη αναφερθεί ότι η Stephanie αγοράζει ρούχα για τις κόρες της και έχει καταφανώς εξαιρετικό γούστο Όπως και η μητέρα τους, οι δίδυμες έχουν πάθος για τη μόδα, γι’ αυτό και εστιάζουν τόσο πολύ στο καλό ντύσιμο. Τώρα που έχουν γίνει πια επαγγελματίες μοντέλα, ντύνονται ακόμα καλύτερα και έχουν δημιουργήσει μία απίστευτη γκαρνταρόμπα.. Ένας από τους λόγους της δημιουργίας της είναι ότι τα κορίτσια μπορούν να κρατήσουν τα ρούχα με τα οποία έχουν ποζάρει ως μοντέλα, ενώ ικανοποιούν και τις εταιρείες φορώντας τα ρούχα τους και κοινοποιώντας φωτογραφίες όλων εκείνων που τα φορούν. Επομένως, οι δίδυμες δεν είναι αγαπητές μόνο στις εταιρείες.

 1. (Φυσικά) αγαπούν τα φίλτρα Snapcat

To ότι οι ίδιες δεν έχουν ακόμη κινητό, δεν σημαίνει ότι δεν ζητούν να δανειστούν το κινητό της μητέρας τους. Όπως τα περισσότερα παιδιά στην ηλικία τους, η Megan και η Morgan δεν τραβούν σοβαρές φωτογραφίες, αλλά συνεχώς διασκεδάζουν με παράξενες και αστείες λήψεις. Μια από τις αγαπημένες ασχολίες τους είναι να περνούν χρόνο κάνοντας χρήση των φίλτρων Snapcat. Είναι πολύ χαριτωμένες με αυτά, ενώ ακόμη και η μητέρα τους κοινοποιεί ορισμένες από τις φωτογραφίες των κοριτσιών με τα φίλτρα.

 1. Ενδιαφέρον για το σχέδιο μόδας

Όσο ήταν μικρότερες, η Stephanie ήταν εκείνη που διάλεγε τα ρούχα τους ή ακόμη και επαγγελματίες ορισμένες φορές. Τώρα, τα κορίτσια είναι λίγο μεγαλύτερα και τους αρέσει να επιλέγουν μόνα τους τα σύνολά τους. Για την ακρίβεια, έχουν επιδείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τη μόδα. Επίσης, επιδιώκουν να διαβάζουν περισσότερα σχετικά με το θέμα. Η Stephanie θυμάται τότε που και τα δύο κορίτσια έμειναν ξάγρυπνα όλη τη νύχτα, για να μεταποιήσουν τα τζιν παντελόνια τους ώστε να έχουν τρύπες και ξέφτια. Ένα είναι βέβαιο, τα κορίτσια γνωρίζουν πολλά για τις τάσεις της μόδας.

 1. Πειραματισμοί με διαφορετικά χτενίσματα

Ένα σήμα κατατεθέν των “Trueblue Twins” είναι τα μοντέρνα χτενίσματά τους. Πολλά από αυτά είναι δημιουργίες της μητέρας τους, που της αρέσει να δοκιμάζει διαφορετικά στυλ με φιόγκους, πλεξούδες και κόμπους Bantu. H Megan λατρεύει τις αλλαγές στα μαλλιά και τα καινούργια ντυσίματα. Άλλωστε, εκτός από τα μοναδικά μάτια τους, οι θαυμαστές λατρεύουν και τα χτενίσματα των κοριτσιών, ενώ πάντα περιμένουν με ανυπομονησία να δουν ποιο θα είναι το επόμενό τους χτένισμα. Κάτι το οποίο αξίζει κανείς να παρατηρήσει είναι ότι πάντα στις φωτογραφίες τους τα κορίτσια έχουν ίδια χτενίσματα.

 1. Μικρές influencers στο Instagram                                                                                           

Όπως συμβαίνει με πολλούς influencers στο Instagram, έτσι και οι δίδυμες έχουν αρχίσει να διαφημίζουν προϊόντα. Αν και αρκετά μικρές, έχουν πάνω από 720 χιλιάδες ακόλουθους. Προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι δίδυμες θα προωθήσουν τα καλύτερα προϊόντα, η Stephanie εξετάζει προσεκτικά τις μάρκες σε όλες τις ευκαιρίες προώθησης που παρουσιάζονται. Δεδομένων των προσοδοφόρων προσφορών στα κορίτσια, η μητέρα τους πιστεύει ότι πρέπει να επιλέγει μόνο εκείνες τις μάρκες που ταιριάζουν με το brand των “Trueblue Twins”. Αυτό δείχνει πόσο γρήγορα μπορεί κάποιος να γίνει διάσημος, ενώ το ευχάριστο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι μπορούν από τώρα να αποταμιεύσουν τα κεφάλαια για το μέλλον τους.

 1. Η Stephanie αγαπά τη Rihanna

Πολλοί θαυμαστές των “Trueblue Twins” πιστεύουν ότι τα κορίτσια μοιάζουν κάπως στη Rihanna, πράγμα που ισχύει ως έναν βαθμό. Ο βασική, όμως, αιτία αυτής της ομοιότητας είναι ο μεγάλος θαυμασμός της μητέρας των κοριτσιών για την τραγουδίστρια. Αγαπάει τη Rihanna τόσο πολύ, ώστε χτενίζει τις κόρες της με παρόμοιο τρόπο. Οι θαυμαστές των διδύμων ενθουσιάζονται στη σκέψη του πώς θα διαμορφώσουν το στυλ τους μεγαλώνοντας· ίσως η Rihanna να αποτελέσει μεγάλη πηγή έμπνευσής τους και στον τομέα της μόδας.

 1. Έχουν ντυθεί όπως η Rihanna

Οι δίδυμες έχουν μάθει πολλά από τη μητέρα τους και, όπως αποκαλύπτεται, είναι και αυτές θαυμάστριες της Rihanna. Εκτός από την μητέρα τους, όπως φαίνεται, είναι και οι δύο τους θαυμάστριες της Rihanna. Έτσι, πήραν μόνες τους την απόφαση να ντυθούν Rihanna για τη γιορτή του Halloween. Ντύθηκαν, λοιπόν, όπως η τραγουδίστρια στη φωτογράφιση της αφίσας της για το ANTI World Tour. Δείχνουν πολύ όμορφες και μοιάζουν κάπως με τη Rihanna.

 1. Παίρνουν πόζα στη στιγμή

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται ή με τι ασχολούνται, τις περισσότερες φορές τα κορίτσια είναι έτοιμα να ποζάρουν στον φακό. Αυτό, φυσικά, είναι αποτέλεσμα της επαγγελματικής εμπειρίας τους με τη φωτογράφιση και της λατρείας τους να ποζάρουν στον φακό των γονιών τους. Για παράδειγμα, η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε σε ένα εμπορικό κέντρο. Όταν η μητέρα τους θέλησε να τις βγάλει μία φωτογραφία, τα κορίτσια πήραν αμέσως αυτήν την πόζα. Φαίνεται ότι η Megan μιμείται τη μητέρα της, ενώ η Morgan δείχνει τόσο χαριτωμένη.

 1. Υπέροχες με γούνα

Η Megan και η Morgan έχουν αποδείξει την αγάπη τους για το καλαίσθητο ντύσιμο. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, τις βλέπουμε να φορούν τα ίδια γούνινα γιλέκα. Λόγω της συναρπαστικής εμφάνισης και του στυλ τους σε αυτήν τη μικρή ηλικία. ξεχωρίζουν αβίαστα μέσα στο πλήθος. Αντί να προσαρμόζονται, οι αξιαγάπητες αυτές δίδυμες ξεχωρίζουν, αξιοποιώντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους. Μπορούμε μόνο να φανταστούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον για τα δίδυμα κορίτσια.

 1. Ένα λαμπρό και ευτυχισμένο μέλλον

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με βεβαιότητα τι επιφυλάσσει το μέλλον για τις καταπληκτικές αυτές μικρούλες, όμως ένα πράγμα μπορούμε να πούμε με σιγουριά: ότι με τις αξιολάτρευτες φωτογραφίες τους στο Instagram έχουν εντυπωσιάσει τους πάντες και ότι διαθέτουν ό,τι χρειάζεται για να γίνουν διάσημες. Είμαστε επίσης βέβαιοι ότι τα επόμενα χρόνια θα βλέπουμε συχνά τις “Trueblue Twins”.. Οι γονείς τους είναι υπέροχοι και υποστηρικτικοί άνθρωποι και τους ευχόμαστε κάθε ευτυχία. Πρέπει να νιώθουν περήφανοι και ευτυχισμένοι για τις τόσο όμορφες κόρες και τον μοναχογιό τους.

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο εδώ.

Συντάκτης: Saky Koulibaly,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.