Τριήμερο σχολικό bazaar στο μετρό Συντάγματος από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Συντάκτης: Flowmagazine

Τριήμερο σχολικό bazaar στο μετρό Συντάγματος από το «Χαμόγελο του Παιδιού»Από τη Δευτέρα 9/9 έως και την Τετάρτη 11/9 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται με το σχολικό του παζάρι, στην αίθουσα του μετρό στο Σύνταγμα, από τις 7:30 έως και τις 22:30.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με μια νέα ευρεία συλλογή από τετράδια με καρφίτσα μονόχρωμα και με εικαστικό του οργανισμού, τετράδια σπιράλ για τα μεγαλύτερα παιδιά, μπλοκ ζωγραφικής, σχολικά ημερολόγια, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, μολυβοθήκες, και άλλα είδη ελληνικής κατασκευής και εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμα.

Αγοράζοντας και χρησιμοποιώντας τα είδη του οργανισμού, συμμετέχετε ενεργά στην προσπάθεια που καταβάλλει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να συνεχίσει να στηρίζει καθημερινά και πανελλαδικά τα παιδιά και τις οικογένειες τα οποία έχουν ανάγκη!
Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί μπορούν να προμηθευτούν τα σχολικά είδη του οργανισμού από τα αντίστοιχα σημεία διάθεσης, σχολικά bazaars σε όλη την Ελλάδα (δείτε εδώ) και ηλεκτρονικά μέσω του e-shop.

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…