Τονοσαλάτα με λαχανικά

Συντάκτης: Κώστας Περίκος

Με λίγες θερμίδες, αρκετή δροσιά ακόμη και για τους καλοκαιρινούς μήνες και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, η τονοσαλάτα αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή ακόμη και για όσους είναι αρχάριοι στην κουζίνα

ΥΛΙΚΑ

1 κονσέρβα τόνου σε λάδι (160 γραμ.)

3 κούπες ψιλοκομμένο λάχανο

1 καρότο μέτριο ψιλοκομμένο

100 γραμ. καλαμπόκι κονσέρβα

λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο

Για το ντρέσινγκ:

1 φλιτζάνι του τσαγιού μαγιονέζα

1/3 φλιτζάνι του τσαγιού κέτσαπ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά μαζί
  • ανακατεύουμε την μαγιονέζα με το κέτσαπ σε ένα μικρό μπολ
  • προσθέτουμε το ντρέσινγκ στη σαλάτα
  • ανακατεύουμε καλά και είμαστε έτοιμοι

Συντάκτης: Κώστας Περίκος,

Influence:

Η μαγειρική είναι πάνω απ’ όλα υπόθεση αγάπης. Μαγειρεύοντας και αναλισκόμενος κανείς μέσα σε κρεμμύδια και σκόρδα…