Τοίχοι σπιτιού σαν έργο τέχνης

Συντάκτης: Αλεξάνδρα Αλιγιζάκη

Το σπίτι είναι ο προσωπικός μας χώρος. Σ’ αυτό περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας και γι’ αυτό τον λόγο πρέπει να φροντίζουμε να είναι όμορφο και περιποιημένο.

Συγκεντρώσαμε μερικές προτεινόμενες  λύσεις προκειμένου  να ανανεώσετε κατάλληλα το χώρο σας.


Διαβάστε Επίσης :Πώς να διαλέξετε το χρώμα των τοίχων του σπιτιού σας


Υψηλή αισθητική  και αρμονία

Οι τοίχοι μπορεί να  χρειάζονται νέες διακοσμητικές ιδέες. Κατάλληλα τοποθετημένα  κάδρα, αφίσες και posters χαρίζουν ζεστασιά και αρμονία. Όλα τα παραπάνω δημιουργούν ευχάριστα συναισθήματα και εκφράζουν ποιότητα και υψηλή αισθητική.


Διαβάστε Επίσης : DIY καδράκια για το σπίτι χρησιμοποιώντας μόνο φύλλα δέντρων και κλωστές


Καθρέπτες παντού

Οι καθρέπτες αποτελούν μία ασφαλή επιλογή και  ταιριάζουν γάντι  είτε στην είσοδο του σπιτιού, είτε στο σαλόνι, είτε στην κρεβατοκάμαρά σας.  Αναδεικνύουν περίτρανα το χώρο  και η  ιδανική τοποθέτησή τους είναι πάνω από κομοδίνα, μπουφέδες, συρταριέρες, ραφιέρες, κονσόλες και μπουντουάρ.


Διαβάστε Επίσης :Γιατί τα ασανσέρ έχουν καθρέπτες;


Αυτοκόλλητα τοίχου αντί για ταπετσαρία

Τα αυτοκόλλητα τοίχου μπορούν άνετα να αντικαταστήσουν μία ταπετσαρία,   ή έναν  κενό  τοίχο.  Δίνουν πνοή στον τοίχο μας και συμφέρουν οικονομικά. Υπάρχει ποικιλία από θεματικά αυτοκόλλητα, κατάλληλα για να ομορφύνουν τους χώρους και τα δωμάτια ολόκληρου του σπιτιού. Από την κρεβατοκάμαρα, μέχρι και τα παράθυρα του σαλονιού και της κουζίνας, τα αυτοκόλλητα τοίχου δημιουργούν «μία αίσθηση μαγείας και ονειροπόλησης». Είναι εκείνα που με τα διάφορα θέματα που αναπαριστούν, μας  μεταφέρουν σε κόσμους φανταστικούς!


Διαβάστε Επίσης :Ανανεώνουμε το παιδικό δωμάτιο με οικολογικά αυτοκόλλητα!


Εάν λοιπόν επιθυμείτε να αλλάξετε τον χώρο σας και να νιώθετε καλύτερα μέσα σε αυτόν, μπορείτε να τον ανανεώσετε με τις λύσεις που σας προτείναμε παραπάνω.

Συντάκτης: Αλεξάνδρα Αλιγιζάκη,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.