Το σπανάκι ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών σου

Συντάκτης: Σάννα Νάνου, Φιλόλογος και Επιμελήτρια – Διορθώτρια Κειμένων

Το σπανάκι ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών σουΤο σπανάκι είναι πλούσιο σε βιταμίνες και είναι καλό όχι μόνο για την υγεία σας, αλλά και για το δέρμα και τα μαλλιά σας. Η ένταξή του στην καθημερινή διατροφή είναι ένας εξαιρετικός τρόπος ανάπτυξης των μαλλιών, καθώς είναι πλούσια πηγή βιταμίνης Α και βιταμίνης C. Οι βιταμίνες αυτές αυξάνουν την παραγωγή ελαίου στο τριχωτό της κεφαλής με αποτέλεσμα να έχετε μακριά και πυκνά μαλλιά.

Σπανάκι και λάδι

  • Πάρτε μισό φλιτζάνι σπανάκι και αλέστε το καλά.
  • Ανακατέψτε το με μισό φλιτζάνι λάδι μαλλιών που χρησιμοποιείτε για τα μαλλιά σας. Μάλιστα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελαιόλαδο καθώς προωθεί την ανάπτυξη των μαλλιών. Μπορείτε επίσης στη θέση του να βάλετε λάδι καρύδας.
  • Ζεστάνετε το μίγμα και στη συνέχεια εφαρμόστε το στην περιοχή των μαλλιών σας, ενώ είναι ακόμα ζεστό.
  • Αφήστε το να δράσει για μία ώρα.
  • Μετά ξεπλύνετε με σαμπουάν και στη συνέχεια εφαρμόστε conditioner. Αυτό το μείγμα λειτουργεί καλά για τα μαλλιά σας, ειδικά αν έχετε κατσαρά ή στεγνά μαλλιά.

Με την τακτική χρήση θα δείτε ότι τα μαλλιά σας μεγαλώνουν δυνατά και υγιή. Αυτή η συνταγή διατηρεί τα μαλλιά σας λεία, απαλά και καλά ενυδατωμένα.

Συντάκτης: Σάννα Νάνου, Φιλόλογος και Επιμελήτρια – Διορθώτρια Κειμένων

Influence:

Η Σάννα Νάνου γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1983. Σπούδασε στο Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης…