Το προφίλ των γυναικών που επιλέγουν οι άνδρες για συζύγους

Συντάκτης: Αναστάσιος Χριστόπουλος

Σκέφτεστε τον γάμο ως το επόμενο στάδιο στη σχέση σας; Δείτε ποια είναι τα κύρια στοιχεία προσωπικότητας που επιλέγουν οι άντρες στις γυναίκες.

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων είναι σημαντικές και συχνά είναι αρκετά δύσκολες. Όσον αφορά τους άνδρες όμως το προφίλ των γυναικών που επιλέγουν ως συζύγους είναι συγκεκριμένο.

Δείτε ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που σας καθιστούνδελεαστική για γάμοσε κάποιον άνδρα.

Φιλοδοξία

Παρόλο που οι φήμες λένε πως οι περισσότεροι άνδρες επιλέγουν γυναίκες χωρίς δυναμισμό και φιλοδοξίες αυτό δεν ισχύει. Μελέτες δείχνουν ότι οι άνδρες αναζητούν γυναίκες που να θέλουν να κάνουν καριέρα, να εξελιχθούν.

Γυναίκες που έχουν στόχους και δυναμισμό μια και στη σύγχρονη αστική κοινωνία πρέπει και τα δύο μέλη της οικογένειας να εργάζονται και να συνεισφέρουν στις δουλειές του σπιτιού. Μπορεί να μην είναι η Νο1 προτεραιότητα αλλά δεν περνά και αμελητέο σαν χαρακτηριστικό.


Διαβάστε επίσης: Ο γάμος είναι μια επιλογή που κάνεις κάθε μέρα, όχι μόνο τη μέρα του γάμου σου


Θέληση να κάνουν οικογένεια και παιδιά

Σε μια σχέση είναι σημαντικό να συνάδουν οι επιθυμίες των δύο ανθρώπων. Για έναν άνδρα που επιθυμείνα παντρευτεί και να κάνει οικογένειαμια σύντροφος που έχει τις ίδιες επιδιώξεις και επιθυμίες είναι ιδανική επιλογή.

Επιπλέον, εμπνέει στον ίδιο ασφάλεια για το μέλλον και σταθερότηταγια τη σχέση τους και δημιουργεί μια κοινή πορεία.

Να δείχνει όμορφη

Είναι γεγονός ότι η εξωτερική εμφάνιση πάντα παίζει ρόλο. Μια γυναίκα πουπροσέχει τον εαυτό της ακόμα και σε μεγαλύτερη ηλικία είναι το όνειρο κάθε άνδρα. Ένας άντρας λοιπόν πουφροντίζει τον εαυτό του θέλει αντίστοιχα και μια όμορφη γυναίκα στο πλάι του. Οι σύγχρονοι γάμοι πλέον βασίζονται περισσότερο στη φυσική έλξη και όχι στα πρακτικά ζητήματα (πλούτος, κοινωνική κατάσταση).


Διαβάστε επίσης: Πώς θα έχετε έναν επιτυχημένο γάμο;


Κοινωνικότητα και ευχάριστη διάθεση

Οι κοινωνικές δεξιότητες είναι σημαντικές για κάθε άνθρωπο ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου. Όμως για τους άνδρες μια γυναίκα κοινωνική και ανοιχτή στην επικοινωνία με τους άλλους είναι ποθητή από κάθε άνδρα. Χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της άποψης είναι ότι περνάει καλά όταν βρίσκεται μαζί σας και ότι θέλει να σα γνωρίσει στους φίλους και τους δικούς του ανθρώπους.

Η θετική προσωπικότητα και η ευχάριστη διάθεση είναι εξίσου σημαντικά μια και συμπληρώνουν την κοινωνικότητα και δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Μόρφωση και κουλτούρα

Ζούμε στην εποχή των πληροφοριών. Είναι, λοιπόν, μεγάλο ευτύχημα να έχουμε έναν σύντροφο που να ταιριάζουμε και να ταυτιζόμαστε. Συμπληρωματικά μια γυναικά με ενδιαφέροντα είναι καλή παρέα, υπάρχει μια μεγάλη θεματολογία για κουβέντα και η ουσιαστική επικοινωνία.

Επιπλέον, μια μορφωμένη γυναίκα έχει περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσει μια καλή εργασία και να βοηθήσει με ουσιαστικό τρόπο στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Συντάκτης: Αναστάσιος Χριστόπουλος,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.