Το περιεχόμενο της καθημερινότητας “ας γίνει πιο αληθινό”

Συντάκτης: Δέσποινα Γρηγοριάδη

Έχει περάσει πλέον τόσος καιρός από τότε που η εξέλιξη της τεχνολογίας όχι μόνο έχει μπει σε κάθε σπίτι αλλά έχει φέρει χιλιάδες πλεονεκτήματα σε όλους τους τομείς. Τίποτα πια δεν υπάρχει που να μη μπορείς να κάνεις ή να μην βρεις. Ένα από αυτά είναι ν’ αντικρίζεις τους ανθρώπους, ένα απλό πάτημα αρκεί για να συνομιλήσεις, ν’ ανταλλάξεις μηνύματα για το πως ήταν η μέρα σου, να κανονίσεις την επόμενη δουλειά σου. Τα πάντα πια μπορείς  να  εκπληρώσεις χάρη στην μεγάλη απήχηση που έχουν δημιουργήσει κάποιοι για ένα καλύτερο μέλλον .Γιατί, όσο υπάρχει ο κόσμος, τίποτα δεν σταματάει. Είναι μια μόνιμη ακρίβεια μέσα στο χρόνο. Αλλά μην κλειδώνεσαι στην δύναμη της, όσο απαραίτητη και να είναι πλέον . 

Το  περιεχόμενο της καθημερινότητας “ας γίνει πιο αληθινό” όπως είναι η  ψυχή σου,  γιατί τίποτα απ’ όλα αυτά δεν μπορεί να καλύψει ανάγκες και κενά., Να φέρει της κατάλληλες φράσεις που δένουν τους ανθρώπους μεταξύ τους, όπως τους αξίζει. Γιατί, τόσο σημαντικές είναι οι αλλαγές και οι ανέσεις μέσα στον χρόνο σου, που θα τις αντιμετωπίζεις με θετικότητα, για την βοήθεια που σου παρέχουν.

Έτσι, να προσφέρεις και εσύ στην ψυχή σου. Εκεί που θες μια γνώμη, να σκεφτείς, να ψάξεις για παραδείγματα μέσα στην δικτύωση, να παρακολουθήσεις ζωντανά στις ειδικές πλατφόρμες που πλέον υπάρχουν τόσοι ειδικοί που αναλύουν με κάθε λεπτομέρεια. Αλλά, μην αφήνεις μαζί με όλα αυτά τους ανθρώπους που αγαπάς, γιατί εάν δεν υπήρχαν αυτά τα μέσα, η στήριξη και η αναζήτησή σου θα ήταν εκεί.

Να εκτιμάς τα οφέλη της εποχής σου , αλλά  μην απορροφάς όλη σου την ενέργεια εκεί,  ακόμα και στον λίγο χρόνο που έχεις για εσένα. Θα υπάρχουν γύρω σου άνθρωποι που περιμένουν ένα τηλεφώνημά σου, μια επαφή από κοντά έστω και για λίγο.

Δεν γεμίζεις μόνο την ψυχή του άλλου αλλά και την δική σου. Να ζεις με την πληρότητα που έχεις αλλά να μην ξεχνάς.  

Συντάκτης: Δέσποινα Γρηγοριάδη,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.