Το Netflix εγκαινιάζει βιντεοπαιχνίδια του σε κινητά –Ποια είναι και πώς τα «κατεβάζουμε»

Συντάκτης: Flowmagazine

To Netflix εγκαινιάζει τα πρώτα συνδρομητικά βιντεοπαιχνίδια του τα οποία θα προσφέρει μέσω «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων (smartphones) παγκοσμίως, σε μία κίνηση που στοχεύει στο να εισχωρήσει σε μία νέα αγορά και να διευρύνει έτσι τη βάση των συνδρομητών του .Η εταιρεία άρχισε ήδη την κυκλοφορία μίας αναβάθμισης της εφαρμογής της για κινητά Android, η οποία θα δείχνει ποια παιχνίδια είναι διαθέσιμα για «κατέβασμα» (download) από τους χρήστες.

Για αρχή, σύμφωνα με το BBC, θα είναι διαθέσιμα στους συνδρομητές του Netflix, τα εξής mobile games: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Card Blast, Teeter Up και Shooting Hoops. Τα πρώτα δύο παιχνίδια σχετίζονται με τη δημοφιλή ομώνυμη σειρά Stranger Things του Netflix. Περισσότερα παιχνίδια θα ακολουθήσουν εν καιρώ και το Netflix υπόσχεται ότι δεν θα περιλαμβάνουν διαφημίσεις, ούτε αγορές μέσα στην εφαρμογή, όπως συμβαίνει συχνά σε άλλα παιχνίδια.

Η εταιρεία ανέφερε ότι «αυτή είναι η αρχή ενός μακριού ταξιδιού» και πως θα κάνει τη διαφορά προσφέροντας «αποκλειστικά παιχνίδια κινητής χωρίς διαφημίσεις ή αγορές μέσα στην εφαρμογή, τα οποία θα περιλαμβάνονται στη συνδρομή του Netflix». Προς το παρόν, τα παιχνίδια αφορούν μόνο κινητά και τάμπλετ με Android, αλλά τους επόμενους μήνες θα υπάρξουν και παιχνίδια για συσκευές iOS της Apple.

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…