Το νέο iPhone έρχεται

Συντάκτης: Παναγιώτης Γουρνάς, Blogger

Αύριο, θα παρουσιαστεί επίσημα από την Apple το iPhone 6, η φετινή εκδοχή του δημοφιλούς smartphone. Η εταιρεία θα αφιερώσει μία σελίδα του site της για την ζωντανή αναμετάδοση της παρουσίασης, η οποία θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ της Τρίτης.

Όπως παραδοσιακά συμβαίνει με τις αναμεταδόσεις της εταιρείας, το event μπορούν να δουν όλοι οι χρήστες παγκοσμίως, αρκεί να χρησιμοποιούν προϊόντα της εταιρείας (Safari, Mac, iPhone, iPad, iPod Touch κ.λπ.).

Αυτή η παρουσίαση, πέρα από το νέο iPhone, θα έχει δύο σημαντικά χαρακτηριστικά: πρώτον, ο χώρος στον οποίο θα γίνει (το Flint Center for the Performing Arts) είναι ο ίδιος χώρος στον οποίο ο Steve Jobs αποκάλυψε τον πρώτο Macintosh υπολογιστή το 1984 και δεύτερον, θα παρουσιαστεί και το πρώτο “φορετό” της εταιρείας (αγγλιστί wearable), το οποίο θα λέγεται iWatch.

Ουρές στα μαγαζιά

Οι Αυστραλιανοί – που λόγω της διαφοράς της ώρας είναι πρωτοπόροι στα πάντα – είναι ήδη στις επάλξεις για το νέο iPhone. Το γνωστό site Airtasker, που συνδέει εργοδότες και εργολάβους, πλημμυρίζει από τα αιτήματα των φανς που θέλουν να κλείσουν μία θέση στην ουρά του μαγαζιού την ημέρα που θα αρχίσει να πωλείται το iPhone 6, προσφέροντας από 50 έως και 800 δολλάρια σε όποιον προτίθεται να περιμένει αντ’ αυτών.

Για τα 200 δολλάρια, η θέση καταλαμβάνεται τα μεσάνυχτα πριν από την κυκλοφορία, ενώ ο χρήστης Jess G προσφέρει 800 δολλάρια σε όποιον περιμένει στην ουρά από τις 9/9 μέχρι τις 19/9 που θα κυκλοφορήσει η συσκευή και υπάρχουν ήδη 4 εθελοντές…!!!

Συντάκτης: Παναγιώτης Γουρνάς, Blogger

Influence:

Ο Παναγιώτης Γουρνάς είναι οικονομολόγος, με σπουδές σχετικά με τη διοίκηση επιχειρήσεων, τα πληροφοριακά συστήματα και τα διεθνή οικονομικά…