Το μυστικό για μεγαλύτερα μάτια με μια κίνηση

Συντάκτης: Flowmagazine

Πολλές γυναίκες έχουν βρει τι τις βολεύει και τι τους πηγαίνει στο μακιγιάζ, με αποτέλεσμα να μην τολμούν συχνά νέες πρακτικές και προϊόντα. Ενώ κάτι τέτοιο είναι λογικό και πρακτικό, ο πειραματισμός αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να καταλήξετε στο τι πραγματικά σας κολακεύει και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σας.

Για παράδειγμα, το λευκό μολύβι. Πιθανότατα το είχατε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και σήμερα ακόμη και σαν ιδέα σάς τρομάζει. «Μα πού να φορέσω λευκό μολύβι;», ίσως αναρωτηθήκατε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloe Morello (@chloemorello) on

Κι όμως, το λευκό μολύβι μπορεί να κάνει τα μάτια σας να δείξουν μεγαλύτερα στη στιγμή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το απλώσετε στην εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου. Εμπιστευτείτε μας, το αποτέλεσμα θα είναι απολύτως διακριτικό, ενώ τα μάτια σας θα δείξουν πιο φωτεινά και σαγηνευτικά. Αν πάλι, δε σας έχουμε πείσει, μπορείτε να δοκιμάσετε το tip με ένα μολύβι σε μπεζ απόχρωση, για απολύτως φυσικό αποτέλεσμα.

Πηγή: in.gr

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…