Το μακιγιάζ της Μέριλιν για όλες τις Βαλεντίνες

Συντάκτης: Μυρσίνη Τουμπατζόγλου, Make up Artist

Το μακιγιάζ της Μέριλιν για όλες τις ΒαλεντίνεςΟ Άγιος Βαλεντίνος απέχει μόλις λίγες ημέρες, και σίγουρα θα το έχετε προσέξει, αφού όλα τα καταστήματα έχουν αρχίσει να κατακλύζονται από λουλούδια, καρδούλες και αρκουδάκια. Και το χειρότερο είναι πως δεν μπορείτε να το παραβλέψετε. Είναι παντού!

Δοκιμάστε μια αλλαγή στο λουκ σας. Ένα διαφορετικό μακιγιάζ από το συνηθισμένο που χρησιμοποιούσατε μπορεί να αποδειχθεί ιδιαιτέρως ευεργετικό στο να νιώσετε καλύτερα για τον εαυτό σας και να αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Με αφορμή το προηγούμενο άρθρο μας που αναφερόταν στο πως μπορούμε να χρησιμοποιούμε σωστά το κόκκινο κραγιόν θα αναπτύξουμε το θέμα και θα προτείνουμε για την μέρα του Αγ. Βαλεντίνου ένα μακιγιάζ 10ετίας, και συγκεκριμένα την 10ετία που μεσουρανούσε η λατρευτή μας Μέριλιν Μονρόε!

Τα στοιχεία του συγκεκριμένου μακιγιάζ είναι απλά τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσουμε είναι make up, πούδρα, ρούζ, eyeliner, μάσκαρα και φυσικά κόκκινο κραγιόν. Είναι προϊόντα που όλες μας έχουμε στο νεσεσέρ μας.

Ξεκινάμε στρώνοντας μια πολύ καλή βάση στο πρόσωπο μας, πουδράρουμε και τελειοποιούμε με το ρουζ. Φτάνοντας στα μάτια γεμίζουμε όλο μας το βλέφαρο με μια μπεζ ανοιχτή σκιά και εν συνεχεία σταθερό χέρι γιατί….. έρχεται το eyeliner.

Το μακιγιάζ της Μέριλιν για όλες τις ΒαλεντίνεςΔεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνική απλά ακλουθούμε την φυσική γραμμή του ματιού κοντά στη ρίζα τον βλεφαρίδων μας και ποτέ δεν τραβάμε την γραμμή έξω από το τελείωμα του φρυδιού.

Για περισσότερη ένταση εφ’ όσον το θελήσετε μπορείτε στο κόκκαλο του ματιού να χρησιμοποιήσετε μία ελαφρώς καφέ σκιά που θα ακολουθεί παράλληλα την γραμμή που έχετε σχεδιάσει αρχικά με το eyeliner και να σβήσετε από μέσα προς τα έξω.

Αφού λοιπόν σας έχω δώσει τα βήματα που θα χρησιμοποιήσετε σωστά ένα κόκκινο κραγιόν δεν έχετε παρά να το τολμήσετε….

Μην φοβηθείτε την ημέρα. Μπορεί να ακούγεται σχετικά ασήμαντο, ωστόσο η ψυχολογική προετοιμασία είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες, κάντε λοιπόν ότι σας κάνει να αισθάνεστε υπέροχη και μοναδική!

Συντάκτης: Μυρσίνη Τουμπατζόγλου, Make up Artist

Influence:

Το 2004 ξεκινά στο ΙΕΚ Νίκαιας την πρώτη της επαφή με τα πινέλα και τα χρώματα…