Το Flow Magazine βρέθηκε στη συναυλία των “Echoes Pink Floyd tribute band”

Συντάκτης: Κώστας Σημάτος, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης

Το Flow Magazine βρέθηκε στη συναυλία των Echoes Pink Floyd tribute band” στο Christmas Theater σε ένα αφιέρωμα στο μεγαλύτερο ίσως συγκρότημα της progressive και art rock μουσικής.  

Οι Echoes” ήρθαν με ένα «βαρύ» βιογραφικό δεκάδων επιτυχημένων εμφανίσεων στην Ευρώπη και διθυραμβικές κριτικές από τον ευρωπαϊκό τύπο. Άνοιξαν την συναυλία τους με το “Shine on you crazy diamond” και μας ταξίδεψαν με αποσπάσματα από τα σημαντικότερα άλμπουμ των Pink Floyd όπως “Wish you were here”, “Ummagumma”, “Middle”, “Dark side of the moon”, “The wall” και άλλα..  

Έδειξαν ότι είναι αξιόλογοι μουσικοί που έχουν μελετήσει σε βάθος την μουσική των Floyd και κάποιες φορές άλλαζαν ρόλους μεταξύ τους (ο σαξοφωνίστας έπαιξε μπάσο για να αντικαταστήσει τον μπασίστα

που έπαιξε ακουστική κιθάρα..) για να μπορέσουν να αποδώσουν σωστά τα κομμάτια.

to_Flow_Magazine_vrethike_sth_synaulia_twn_Echoes_Pink_Floyd_tribute_band

Εξαιρετική η παρουσία της τραγουδίστριας στα δεύτερα φωνητικά που μας χάρισε ένα υπέροχο Great Gig in The Skyτραγουδημένο σχεδόν νότα-νότα με την αυθεντική εκτέλεση της Clare Torry.

Πλούσιο και το θέαμα (κατά το πρότυπο των shows των Floyd) με εντυπωσιακούς φωτισμούς και βιντεοπροβολές.

to_Flow_Magazine_vrethike_sth_synaulia_twn_Echoes_Pink_Floyd_tribute_band

Με την παρουσία τους κατάφεραν και κέρδισαν το κοινό που τους ξαναέφερε στη σκηνή για ένα πλούσιο “encore” και τους χειροκρότησε θερμά. Θα ήταν “άστοχο” να προσπαθήσει κανείς να τους συγκρίνει με τους Pink Floyd (τους οποίους έτσι και αλλιώς δεν θα μπορέσουμε να ξαναδούμε) αλλά πρέπει να σκεφτούμε την σημαντική προσφορά τους να κρατούν την υπέροχη αυτή μουσική «ζωντανή» και να την διαδίδουν στις νεότερες γενιές. 

Συντάκτης: Κώστας Σημάτος, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης

Influence:

Σύμβουλος εκπαίδευσης και ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Πιστοποιημένος εισηγητής σεμιναρίων…