“Το εναλλακτικό Κάμα Σούτρα”

Συντάκτης: Βάλια Αλεξοπούλου

Το εναλλακτικό Κάμα ΣούτραΕίστε λάτρεις της φύσης και του έρωτα; Αναζητάτε τρόπους για να αναζωογονήσετε τη σχέση με το σύντροφό σας; Θέλετε να εξερευνήσετε νέες στάσεις στο σεξ και τεχνικές που θα αυξήσουν την ερωτική σας απόλαυση; Αν απαντήσατε ναι σε κάποια από τις παραπάνω ερωτήσεις η απάντηση στην αναζήτησή σας έχει τον τίτλο «Το εναλλακτικό Κάμα Σούτρα» των εκδόσεων Αλκυών.

Είναι ένας οδηγός – έμπνευση για παθιασμένες ερωτικές στιγμές σε ρομαντικές τοποθεσίες κοντά στη φύση. Έχοντας σαν αφετηρία το Κάμα Σούτρα, μας εισάγει στις αρχές, τη φιλοσοφία και τις τεχνικές που προτείνει η «επιστήμη της ηδονής», σύμφωνα με τα κοινωνικά και πολιτιστικά ήθη της εποχής που γράφτηκε. Το Κάμα Σούτρα δεν είναι ένα απλό σεξουαλικό εγχειρίδιο, όπως πολλοί πιστεύουν, αλλά μια ολιστική προσέγγιση για μια ζωή γεμάτη ηδονή, που καλύπτει όλη τη γκάμα των σχέσεων, ανάμεσα στον άντρα και τη γυναίκα, από το φλερτ ως το γάμο.

Η συγκεκριμένη έκδοση εξελίσσει ακόμα περισσότερο το Κάμα Σούτρα, φέρνοντάς το στη σημερινή εποχή, στις ανάγκες των ζευγαριών του σήμερα, με στόχο να μας επαναφέρει στις ρίζες μας μέσα από την επαφή μας με τη φύση. Τα δυο πρώτα κεφάλαια μας προτείνουν κάθε πιθανό τρόπο για να κάνουμε έρωτα στη φύση. Είτε επιλέγοντας τοποθεσίες που σχετίζονται με τα τέσσερα βασικά στοιχεία της φύσης- γη, νερό, αέρα και φωτιά. Είτε δημιουργώντας ρομαντικές γωνιές σε δικούς μας χώρους, μεταφέροντας την ύπαιθρο στο σπίτι.

Το δεύτερο μέρος του βιβλίου έχει ως βασικό θέμα την αύξηση της ερωτικής μας διάθεσης, προτείνοντάς μας τεχνικές που θα ξυπνήσουν την ερωτική διάθεση, τόσο τη δική μας, όσο και του συντρόφου μας. Από το φλερτ ως το φιλί, την αγκαλιά, τα χάδια και τις κινήσεις μασάζ, μέχρι την τέχνη του στοματικού έρωτα για τον άντρα και τη γυναίκα αντίστοιχα.

Το τρίτο και τελευταίο μέρος μπαίνει σε βάθος στο γνωστό σε όλους μας Κάμα Σούτρα. Μας προσφέρει μια επιλογή συναρπαστικών ερωτικών στάσεων, εμπνευσμένων από τις κλασικές του Κάμα Σούτρα, και προσαρμοσμένων ανάλογα για το ύπαιθρο. Οι προτάσεις του βιβλίου σας προτείνουν να πειραματιστείτε με τη μετάβαση από τη μια στάση στην άλλη για να ανακαλύψετε πως η εναλλαγή στο ρυθμό και στις στάσεις που δοκιμάζετε, μπορεί να αυξήσει απίστευτα την απόλαυση και των δύο σας.

Εκτός από την υπέροχη αφήγηση, το πιο συγκλονιστικό στοιχείο του βιβλίου είναι οι φωτογραφίες που στολίζουν κάθε σελίδα του. Είναι φωτογραφίες ενός ζευγαριού που ποζάρει για τις ανάγκες του βιβλίου αναπαριστώντας βήμα βήμα κάθε στάση που αναλύεται. Η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε από τον Peter Everald Smith με τα μοντέλα Jamie Ross και Natasha Wolek στους ρόλους του πρωταγωνιστικού ζευγαριού.

Πραγματικά θα εντυπωσιαστείτε με το αποτέλεσμα της εικαστικής τους αναπαράστασης. Είναι οι πιο αισθησιακές, καλόγουστες, προκλητικές και επεξηγηματικές εικόνες που έχουμε συναντήσει ποτέ σε βιβλίο-οδηγό για το σεξ!!!

Είναι ένα βιβλίο ιδανικό ως δώρο γάμου σε φίλους σας, δώρο για την επέτειο ζευγαριών κάθε ηλικίας, ακόμα και για τον ίδιο τον εαυτό σας.

Εγγυημένα θα αυξήσει την ερωτική σας διάθεση, ακόμα και ξεφυλλίζοντάς το. Και αν αφεθείτε στη μαγεία του, θα σας ξυπνήσει πλευρές του εαυτού σας που δεν θα αναγνωρίζετε. Του αυθεντικού ερωτικού εαυτού σας που κάπου, κάπως, κάποτε… αφήσατε να κρυφτεί.

Συντάκτης: Βάλια Αλεξοπούλου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr