Το Coaching Association / EMCC Greece γιορτάζει τα 10 του χρόνια με βραβεύσεις και πάρτυ!

Συντάκτης: Flowmagazine

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Coaching HCA / EMCC Greece κλείνει φέτος 10 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στην Ελλάδα.

Ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα το 2009 με τα πρώτα μέλη του και να διαδίδει το coaching στην Ελλάδα σαν μια επιστημονική και ολοκληρωμένη μέθοδο ατομικής βελτίωσης.

O Ελληνικός Σύνδεσμος Coaching HCA / EMCC Greece στηρίζει και προωθεί τις διεθνείς πρακτικές του EMCC σύμφωνα με τις πιστοποιημένες μεθοδολογίες, τη δεοντολογία και τον Διεθνή Κώδικα Ηθικής που τηρούν όλα τα μέλη.

Στα 10 χρόνια λειτουργίας του έχει διοργανώσει περισσότερες από 50 Συναντήσεις Γνώσεις με Έλληνες και ξένους ομιλητές με θεματολογίες σχετικά με το coaching, έχει προσφέρει πάνω από 2000 ώρες δωρεάν coaching σε στελέχη κοινωφελών και φιλανθρωπικών οργανισμών και έχει συνεργαστεί με 3 Πανεπιστήμια για την υποστήριξη των φοιτητών τους στην εύρεση εργασίας.

Οι δράσεις που είναι διαθέσιμες σε όλα τα μέλη στοχεύουν τόσο στην επαγγελματική εξειδίκευση των μελών, όπως η Ομαδική Εποπτεία, το Peer Coaching και οι Συναντήσεις Γνώσεις όπως και στην εθελοντική προσφορά όπως το Solidarity Coaching και το Talent Coaching for Youth.

Έχει επίσης εκδώσει τον Οδηγό Coaching, τον πρώτο στα ελληνικά για την ενημέρωση των αγοραστών της υπηρεσίας και τη σωστή καθοδήγησή τους για τα οφέλη του coaching στα άτομα και τους οργανισμούς.

Στις 10 Οκτωβρίου γιορτάζει τα 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας και προσφοράς στην Ελλάδα και διοργανώνει ένα πάρτυ με τα μέλη και τους φίλους, όπου θα τιμηθούν οι άνθρωποι που έχουν συμμετάσχει και προσφέρει το χρόνο και την ενέργειά τους εθελοντικά στο Σύνδεσμο.

Το πάρτυ για τα 10 χρόνια του Ελληνικού Σύνδεσμου Coaching HCA / EMCC Greece θα γίνει στις 10 Οκτωβρίου 2019 στις 7.30μμ στο ΦΟΥΑΡ, Μητροπόλεως 72 Αθήνα, 1ος όροφος για όλα τα μέλη και τους φίλους με δήλωση συμμετοχής εδώ.

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…