To Believe in You προσφέρει 2ο Πρόγραμμα εκπαίδευσης δεξιοτήτων ζωής!

Συντάκτης: Flowmagazine

Μετά την επιτυχία του πρώτου προγράμματος που ξεκίνησε την 1η Οκτώβρη, το Believe in You επιστρέφει με νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης δεξιοτήτων ζωής που θα ξεκινήσει την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου. Για όλους εσάς που δεν προλάβατε να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε από σήμερα και μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου. Η νέα ομάδα περιμένει να συμπληρωθεί…

Τι είναι αυτό που ονομάζουμε δεξιότητες ζωής;

Τι είναι, επομένως, οι δεξιότητες ή ικανότητες ζωής; Είναι ένα σύνολο από απαραίτητα εφόδια για τη ζωή και την εργασία μας: ένα σύνολο από ικανότητες που, όμως, δεν έχουμε διδαχθεί ποτέ και που έχουν τη δύναμη να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη!

To Believe in You, πιστό στο όραμά του να βοηθήσει τους ανθρώπους να πιστέψουν στον εαυτό τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους πηγαίνει την εκπαίδευση ένα βήμα παρακάτω! Πέρα από τους κύκλους σεμιναρίων προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης για όσους θέλουν κα κατακτήσουν τις δέκα βασικές για τη ζωή μας ικανότητες!

Όλες οι έννοιες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα είναι ικανότητες που διδάσκονται και καλλιεργούνται! Δεν είναι μαγικές ιδιότητες με τις οποίες κάποιοι «τυχεροί» γεννιούνται. Όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, μπορούν να τις καλλιεργήσουν μέσω εκπαίδευσης. Στο πρώτο πρόγραμμα που ήδη τρέχει, το εύρος των ηλικιών των συμμετεχόντων κυμαίνεται από 18 έως 60+. Μην σκεφθείτε ότι είστε πολύ μικροί ή πολύ μεγάλοι για να εκπαιδευθείτε. Αυτά είναι μύθοι! Η δια βίου μάθηση είναι δώρο που προσφέρεται σε όλους!

Το πρόγραμμα διαρκεί συνολικά τρεις μήνες και θα υλοποιηθεί σε δώδεκα συναντήσεις. Μέσα σε αυτές τις συναντήσεις θα ασχοληθούμε με δέκα βασικά life skills, με τη σειρά που θα έπρεπε να διδαχθούν, καθώς κάθε δεξιότητα είναι αλληλένδετη με την άλλη. Και φυσικά, όπως κάθε εκπαίδευση που «σέβεται τον εαυτό της», περιλαμβάνει συναντήσεις για πρακτική εξάσκηση και… επανάληψη!

Η διαφορά ενός εκπαιδευτικού προγράμματος από έναν κύκλο σεμιναρίων, είναι ότι η ομάδα παραμένει σταθερή και οι συμμετέχοντες εργάζονται τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά πάνω σε συγκεκριμένες ανάγκες (στις δικές τους ανάγκες)! Ταυτόχρονα, η συμμετοχή σε μία τρίμηνη εκπαίδευση με σταθερή ομάδα εξασφαλίζει καλύτερη αφομοίωση για τα μέλη της. Σε χαλαρό κλίμα ασφάλειας, επαφής και εμπιστοσύνης που αναπτύσσεται από την πρώτη μέρα οι συμμετέχοντες δουλεύουν συστηματικά πάνω στους στόχους τους έχοντας τη διαρκή υποστήριξη της ομάδας.

Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος; Να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατακτήσουν αυτές τις ικανότητες, να τις κάνουν δικές τους και να μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν στη ζωή τους είτε επαγγελματικά, είτε προσωπικά!

Καθοδηγήτρια της ομάδας θα είναι η κα Εύη Ξυραφά, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας. (Δείτε το πλήρες βιογραφικό εδώ).

Μεθοδολογία εκπαιδευτικού προγράμματος:

 • παρουσίαση θεωρίας με Powerpoint
 • τεστ αυτογνωσίας
 • βιωματικές ασκήσεις και homework
 • τεχνικές NLP (νευρογλωσσικού προγραμματισμού)
 • ομαδικές εργασίες
 • group coaching
 • και φυσικά πρακτική εξάσκηση!

Οι θεματικές που καλύπτει το Life skills training program:

Πέμπτη 14/01/16: Θετική σκέψη

Πέμπτη 21/01/16: Αυτοπεποίθηση

Πέμπτη 28/01/16: Διαχείριση άγχους

Πέμπτη 04/02/16: Συναισθηματική νοημοσύνη

Πέμπτη 11/02/16: Επικοινωνία

Πέμπτη 18/02/16: Πρακτική εξάσκηση-Επανάληψη

Πέμπτη 25/02/16: Γλώσσα σώματος

Πέμπτη 03/03/16: Διεκδικητικότητα

Πέμπτη 10/03/16: Διαπραγματεύσεις

Πέμπτη 17/03/16: Στοχοθεσία

Πέμπτη 24/03/16: Διαχείριση χρόνου

Πέμπτη 31/03/16: Πρακτική εξάσκηση-Επανάληψη

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν:

 • Να εμβαθύνουν ουσιαστικά σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω ικανότητες (καθώς όλες σχετίζονται μεταξύ τους)
 • Να ενδυναμωθούν ψυχικά ώστε να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική τους ζωή
 • Να ακολουθήσουν ένα δομημένο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης
 • Να πετύχουν κάποιο προσωπικό ή επαγγελματικό στόχο
 • Να φέρουν θετικές αλλαγές στη ζωή τους
 • Να βελτιώσουν την ψυχολογία τους και την επικοινωνία με τους γύρω τους
 • Να καλλιεργήσουν αυτογνωσία
 • Να κατακτήσουν ικανότητες που θα μπορούν να εφαρμόζουν παντού στη ζωή τους

Τόπος διεξαγωγής: Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, Ιουλιανού 33 & 3ης Σεπτεμβρίου, Αθήνα (τηλ. 2108225983)

Ώρες διεξαγωγής μαθημάτων: 18.00-21:00

Η συνολική τιμή του προγράμματος για το τρίμηνο είναι 480€ (160€/ μήνα) και η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε τράπεζα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα εξόφλησης σε τρεις δόσεις: έως τις 10 Δεκεμβρίου 2015, έως τις 10 Ιανουαρίου και έως τις 10 Φεβρουαρίου 2016 αντίστοιχα.

Προσφορές:

1) Όσοι καταβάλλουν προκαταβολή μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, κερδίζουν 20% έκπτωση στη συνολική τιμή. Επομένως η τελική τιμή του προγράμματος είναι 380€. (Το ποσό της προκαταβολής είναι 180€ και η εξόφληση πρέπει να γίνει έως τις 10 Δεκεμβρίου 2015).

2) Για συμμετοχή 2 ατόμων, κερδίζετε 25% έκπτωση στη συνολική τιμή. Επομένως η τελική τιμή ανά άτομο είναι 360€, με πληρωμή σε 3 δόσεις των 120€: έως τις 10 Δεκεμβρίου 2015, έως τις 10 Ιανουαρίου και έως τις 10 Φεβρουαρίου 2016 αντίστοιχα.

ΔΩΡΑ!

Οι 15 πρώτοι που θα δηλώσουν συμμετοχή κερδίζουν αυτόματα ένα από τα παρακάτω βιβλία (επιλέγουν) των εκδόσεων Λιβάνη:

1) The Secret-Το Μυστικό

Αποσπασματικά τμήματα ενός Μεγάλου Μυστικού έχουν εντοπιστεί στη διάρκεια των αιώνων στις προφορικές λαϊκές παραδόσεις, στην παγκόσμια λογοτεχνία, σε όλες τις θρησκείες και τα φιλοσοφικά ρεύματα. Για πρώτη φορά, οι ψηφίδες που σχηματίζουν το μωσαϊκό του Μυστικού ενώνονται σε μια απίστευτη αποκάλυψη, μια αλήθεια που θα μεταμορφώσει τη ζωή όσων τη βιώσουν.
Στο βιβλίο αυτό θα μάθετε πώς να εφαρμόζετε το Μυστικό σε κάθε τομέα της ζωής σας ―οικονομικά, υγεία, προσωπικές σχέσεις, ευτυχία― και σε κάθε αλληλεπίδρασή σας με τον κόσμο. Θα κατανοήσετε βαθύτερα την κρυμμένη, ανεκμετάλλευτη, εσώτερη δύναμή σας, και αυτή η αποκάλυψη θα φέρει χαρά σε κάθε πτυχή της ζωής σας.

2) Blink – Η δύναμη της διαίσθησης

Τι σημαίνει blink; Πρόκειται για τη γρήγορη γνώση, για το είδος σκέψης στο οποίο εμπλεκόμαστε σε ελάχιστο χρόνο – όσο χρειαζόμαστε για να ανοιγοκλείσουμε τα μάτια μας. Όταν συναντάμε κάποιον για πρώτη φορά, όταν πρωτομπαίνουμε σ’ ένα σπίτι που σκεφτόμαστε να αγοράσουμε, όταν διαβάζουμε τις πρώτες παραγράφους ενός βιβλίου, το μυαλό καταλήγει σε συμπεράσματα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Λοιπόν, σ’ αυτό το βιβλίο εξετάζονται τα ελάχιστα αυτά δευτερόλεπτα και τα συμπεράσματα που εξάγονται μέσα στο διάστημα αυτό, τα οποία είναι τρομερά σημαντικά και ισχυρά, και τις περισσότερες φορές είναι πραγματικά τα σωστά.

3) Κατακτώ την ευτυχία

Το Κατακτώ την Ευτυχία εξηγεί πώς μπορεί να βιώσει κανείς καθαρά την ευτυχία και να μη μείνει εγκλωβισμένος στον ατελέσφορο κύκλο της ηδονοθηρίας. Στόχος του βιβλίου είναι να συνειδητοποιήσει ο αναγνώστης τι σημαίνει ευτυχία δίνοντας τον προσωπικό του ορισμό και μαθαίνοντας πώς να την επιτυγχάνει με μικρές καθημερινές κινήσεις, οι οποίες μπορούν να ενταχτούν εύκολα σε κάθε πρόγραμμα και να μεταμορφωθούν μέσω της συνήθειας σε καθημερινές τελετουργίες. Το βιβλίο ως πανεπιστημιακή μελέτη βασίζεται σε έρευνες ψυχολόγων και ψυχαναλυτών που έχουν δημοσιευτεί κατά την τελευταία δεκαετία και ουσιαστικά αποτελεί ένα θεμελιώδες έργο για το κίνημα της Θετικής Ψυχολογίας.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα πάρουν γραπτό υλικό, βεβαιώσεις παρακολούθησης, αλλά και ασκήσεις για εξάσκηση κατά τη διάρκεια του προγράμματος και για τη μετέπειτα ζωή τους!

Περιμένουμε με χαρά τις συμμετοχές σας για να φτιάξουμε τη νέα ομάδα μας! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2106128281 και 6974781051.

Κάντε τη δήλωσή σας εδώ:

http://www.flowmagazine.gr/believeinyoulst

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας!

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ (σε ταμείο ή μέσω e-banking)

Α) Τράπεζα Eurobank: αριθμός λογαριασμού 0026.0315.89.0200457136, IBAN: GR1702603150000890200457136

Β) Εθνική Τράπεζα: αριθμός λογαριασμού 051/611563-27, IBAN: GR0201100510000005161156327

Όνομα δικαιούχου: Ευαγγελία Ξυραφά. Αναφέρετε ως αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας.

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…