Το 2023 θα πέσουν οι τίτλοι τέλους στη σχέση τεσσάρων ζωδίων

Συντάκτης: Flowmagazine

Το 2023 δεν θα είναι εύκολη χρονιά για κάποια ζώδια, καθώς ο τομέας των σχέσεων βάλλεται αρκετά.

Τα ζώδια που σου περιγράφουμε παρακάτω είναι πολύ πιθανό να βιώσουνδύσκολες καταστάσεις στη σχέση ή στο γάμο τους και το άσχημο είναι πως ίσως και να μην μπορούν να κάνουν τίποτα για να σώσουν την κατάσταση.

Θα πρέπει απλώς να αποδεχτούν το μοιραίο και να προχωρήσουν παρακάτω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθύες τον Μάρτιο του 2023 για σένα δεν είναι και τα καλύτερα μαντάτα που θα μπορούσες να λάβεις. Πρόκειται να τον έχεις στον 7ο οίκο σου που έχει να κάνει με τις σχέσεις, τον έρωτα και τον γάμο. Πάμε τώρα να σου εξηγήσουμε γιατί αυτό είναι κακό νέο για την ερωτική σου ζωή ή τον γάμο σου.

Ο Κρόνος θα σου φέρει προβλήματα και εμπόδια στον τομέα αυτό. Η σχέση σου ή ο γάμος σου θα περάσει κρίση. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αν η αγάπη σας είναι δυνατή και η σχέση σας γερά θεμελιωμένη, τότε τα εμπόδια θα τα ξεπεράσετε μαζί. Αν όμως υπάρχουν ήδη κάποια μικροπροβλήματα και θέματα, τότε ο χωρισμός θα είναι αναπόφευκτος.

Όμως ό,τι συμβεί, θα συμβεί για δικό σου καλό, γιατί ο Κρόνος έχει μέσα του και μια έννοια δικαίου και λύτρωσης, παρότι αυτά έρχονται μέσω του πόνου.


Διαβάστε επίσης: Ζώδια και ερωτική έλξη – Μέρος Α


ΖΥΓΟΣ

Να ξεκαθαρίσουμε από την αρχή ότι μιλάμε για τους Ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου και συγκεκριμένα για όσους έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου. Αυτοί είναι άλλωστε που επηρεάζονται από την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο, καθώς ο Πλούτωνας φτάνει μέχρι την 0°21΄ του Υδροχόου και μετά γυρίζει και πάλι ανάδρομος στον Αιγόκερω.

Πρακτικά αυτό για τους Ζυγούς των μοιρών αυτών σημαίνει ότι θα τον έχουν στον 5ο οίκο τους που έχει να κάνει με τις σχέσεις, το φλερτ, τον έρωτα και το σεξ. Ο Πλούτωνας δεν φέρνει ποτέ μαζί του καλά μαντάτα. Το αντίθετο. Φέρνει το τέλος και τον «θάνατο» σε ό,τι δεν αξίζει να υπάρχει στη ζωή σου.

Οπότε οι Ζυγοί που είναι σε σχέση είναι πολύ πιθανό να τη δουν να τελειώνει. Οι παντρεμένοι Ζυγοί των ημερών αυτών δεν κινδυνεύουν, καθώς ο γάμος έχει να κάνει με τον 7ο οίκοόπου θα έχουν τον Δία, άρα θα είναι μια χαρά κι ευτυχισμένοι!

ΛΕΩΝ

Τα δύσκολα για σένα αγαπητέ Λέοντα δεν έχουν τελειώσει. Μπορεί να φεύγει ο Κρόνος από τον 7ο οίκο σου και να περνάει στον 8ο, ωστόσο, αν είσαι γεννημένος στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, θα επηρεαστείς άμεσα από την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο.

Τα ζόρια θα ξεκινήσουν από τον Μάρτιο και θα κρατήσουν μέχρι και τον Ιούνιο, αλλά σίγουρα θα ξεκινήσεις να νιώθεις την επίδραση του Πλούτωνα αρκετά νωρίτερα. Θα επηρεάσει πάρα πολύ τη σχέση σου ή τον γάμο σου. Και να ξέρεις ότι ο Πλούτωνας δεν χαρίζεται και δεν αστειεύεται. Φέρνει το τέλος και τον «θάνατο» σε ό,τι δεν αξίζει να επιζήσει.

Από την άλλη θα έχεις και τον Κρόνο στον 8ο οίκο σου που έχει να κάνει πέρα από τα οικονομικά και με τη σεξουαλική σου ζωή. Είτε δεν θα έχεις εσύ καμία όρεξη για σεξ (και σχέση χωρίς σεξ δεν υπάρχει) είτε απλά δεν θα έχεις ταίρι για να κάνεις σεξ. Όπως και να έχει, η ερωτική σου ζωή θα περάσει κρίση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, δυστυχώς ο Δίας στον Ταύρο και τον 7ο οίκο σου δεν είναι αρκετός για να σώσει τη σχέση σου ή τον γάμο σου. Και αυτό γιατί βάλλεσαι από παντού. Από τη μια έχεις τον Ουρανό στον 7ο οίκο σου, ο οποίος φέρνει ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές που δεν περιμένεις και από την άλλη θα έχεις από τον Μάρτιο και μετά τον Κρόνο στο 5ο οίκο σου.

Ο Κρόνος θα σε επηρεάσει στον τομέα που επίσης έχει να κάνει με τον έρωτα, το φλερτ και το σεξ και παρότι δεν αφορά τις μόνιμες σχέσεις, δεν παύει να είναι ένας οίκος που αφορά την ερωτική σου ζωή και «μαυρίζει» από την ενέργεια του Κρόνου, τα εμπόδια και τα προβλήματα που εκείνος φέρνει, αλλά και τα μαθήματα που θα σου δώσει.

Είναι λοιπόν πολύ πιθανό να δεις τον γάμο ή τη σχέση σου να τελειώνει, αν δεν υπάρχουν γερές βάσεις και αν δεν κάνουν και οι δυο πλευρές τα αδύνατα δυνατά για να τη σώσουν.

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…