Το 2022 είναι η χρονιά της Τίγρης. Τι σημαίνει αυτό για εμάς;

Συντάκτης: Ευαγγελία Μποζαντζόγλου

Το κινέζικο ωροσκόπιο είναι μία τελείως διαφορετική φιλοσοφία πάνω στην αστρολογία. Έχει τελείως διαφορετικά ζώδια που έχουν πάρει τα ονόματά τους από ζώα και στο κινέζικο ωροσκόπιο κάθε χρονιά είναι η χρονιά κάποιου ζώου από το ωροσκόπιό του. Κυρίαρχο χρώμα είναι το μαύρο και κυρίαρχο στοιχείο το νερό.

Τι πρόκειται να γίνει

Σύμφωνα με το κινέζικο ωροσκόπιο το 2022 θα είναι η χρονιά της Μαύρης Τίγρης. Αυτό σημαίνει πως το 2022 θα είναι ένα εκρηκτικό έτος. Θα αρχίσει με γέλια και χαρές και θα τελειώσει με κλάματα. Το 2022 είναι μία χρονιά που σύμφωνα με το κινέζικο ωροσκόπιο είναι σημαδεμένη με πολέμους, διαφωνίες και καταστροφές κάθε είδους.

Επίσης όμως το 2022 θα είναι μία χρονιά μέσα στην υπερβολή. Τίποτα από όλα όσα βιώσουμε στην ζωή μας το 2022 δε θα τα βιώσουμε σε μικρή ή μεσαία κλίμακα. Και τα καλά συμβάντα και τα κακά συμβάντα της ζωής μας θα φτάσουν στα άκρα.

Περιουσίες μπορεί να φτιαχτούν και να χαθούν μέσα σε μία μέρα, οπότε καλό θα είναι να αφήσουμε για το 2022 τα μεγάλα ρίσκα στην άκρη. Οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να αλλάξουν δραστικά τις καταστάσεις της ζωής τους όμως σύμφωνα με το κινέζικο ωροσκόπιο οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους.

Με λίγα λόγια το 2022 θα είναι η χρονιά που θα μας βάλει σε δοκιμασίες και θα βγει κερδισμένος αυτός που είναι περισσότερο διπλωμάτης.  Όπως ακριβώς κάνει και η Τίγρης έτσι κι εμείς θα έχουμε μία τάση να επιτεθούμε χωρίς πρώτα να σκεφτούμε και στο τέλος θα μετανιώνουμε για την βιασύνη μας.

Φιλίες και σχέσεις

Στο 2022 φιλίες και συνεργασίες θα είναι πολύ εύθραυστες. Αυτό σημαίνει πως τα πάντα μπορεί να διαλυθούν αν δεν σκεφτόμαστε δύο φορές προτού πράξουμε. Παρόλα αυτά, αυτό το ισχυρό και δυναμικό έτος της Τίγρης μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για να ξεκινήσουμε την ζωή μας από την αρχή.

Μπορούμε στο 2022 να απομακρύνουμε ανθρώπους που δεν μας ωφελούν σε τίποτα. Θα είναι ένα έτος που οι ριζικές αλλαγές θα είναι πολλές και πολλοί από εμάς θα έρθουμε σε επαφή με ιδέες που μέχρι πριν θεωρούνταν αμφιλεγόμενες.

~~~

Το 2022, παρά τις αρνητικές του πλευρές μπορεί να μας βοηθήσει να έχουμε ένα εκκαθαριστικό αποτέλεσμα στην ζωή μας. Ακριβώς όπως η έντονη θερμότητα είναι αναγκαία για να βγουν τα μέταλλα έτσι και η χρονιά της Μαύρης Τίγρης μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια τον καλύτερο εαυτό μας.

Συντάκτης: Ευαγγελία Μποζαντζόγλου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.