Το πάρτυ! – Μάικ ο Φασολάκης στο θέατρο ΗΒΗ

Συντάκτης: Flowmagazine

Η θρυλική παιδική παράσταση σε κείμενο της Μαρί Κωνσταντάτου έρχεται ξανά από τις 19 Νοεμβρίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή, στο θέατρο ΉΒΗ για να μας ταξιδέψει στις νέες περιπέτειες του Μάικ Φασολάκη, τον αγαπημένο ήρωα μικρών και μεγάλων.

«Το Πάρτυ!», η νέα περιπέτεια της σειράς των τρυφερών ιστοριών της Μαρί Κωνσταντάτου, με πρωταγωνιστή τον γνωστό σε όλους μας Μάικ, φέρνει ξανά τον αγαπημένο Φασολάκη και την παρέα του στο θεατρικό σανίδι, στο Θέατρο ΗΒΗ, από τις 19 Νοεμβρίου.

Μια υπερπαραγωγή των Θεατρικών Σκηνών, ένα παιδικό μιούζικαλ, γραμμένο με σεβασμό και αγάπη για τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, σε σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου. Στον ρόλο του Μάικ Φασολάκη, ο Ρένος Ρώτας και στον ρόλο της Αγάπης, η Άννα Μάγκου. Επί σκηνής 10 ηθοποιοί, τραγουδιστές και ακροβάτες χαρίζουν ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα στους μικρούς θεατρόφιλους.

Το νέο αυτό ταξίδι στον κόσμο του Μάικ, «Το Πάρτυ!», επιφυλάσσει στους μικρούς μας φίλους απρόσμενες συναντήσεις! Ο χαρισματικός Τάκης Ζαχαράτος, καθώς και η Μαρί Κωνσταντάτουπου «έδωσε ζωή» στον αγαπημένο μας Μάικ, θα εμφανίζονται μέσω οθόνης, σε ρόλο-έκπληξη!

Μαζί με την πολύπειρη και καταξιωμένη στο είδος του μιούζικαλ και του παιδικού θεάτρου, σκηνοθέτη και χορογράφο Σοφία Σπυράτου, συμπράττει μία σπουδαία δημιουργική ομάδα συντελεστών. Την πρωτότυπη μουσική σύνθεση αναλαμβάνει οΘοδωρής Μαραντίνης, τα σκηνικά της παράστασης υπογράφει η Μαίρη Τσαγκάρη και τα κοστούμια ο Γιώργος Σεγρεδάκης. Στα βίντεο και τα κινούμενα γραφικά βάζει τη σφραγίδα του ο Νίκος Σούλης.

Το πάρτυ! - Μάικ ο Φασολάκης στο θέατρο ΗΒΗ


Διαβάστε Επίσης:Η Ανάγνωση Παραμυθιών και η σημασία τους


Ένα έργο με χιούμορ, μουσική, χορευτικά, προβολές, εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, που στοχεύει στην μετάδοση των πιο σημαντικών μηνυμάτων για τα σύγχρονα παιδιά. Μηνύματα για την αγάπη, την αξία της φιλίας, της οικογένειας, της οικολογίας, του σεβασμού στα ζώα και το περιβάλλον, αλλά και την δύναμη της αποδοχής και της αλληλεγγύης.

«Το Πάρτυ!» είναι βασισμένο στην σειρά βιβλίων, με τίτλο «Μάικ ο Φασολάκης». 11 βιβλία που κυκλοφορήσαν πριν από χρόνια, μεταφράστηκαν στα αγγλικά, σέρβικα και κινέζικα και λάτρεψαν τα παιδιά! Η μεγάλη επιτυχία των βιβλίων οδήγησε τη Μαρί Κωνσταντάτου, στο να γράψει το πρώτο της θεατρικό έργο με τίτλο «Οι Περιπέτειες του Μάικ!», ένα μιούζικαλ που ανέβηκε στο θέατρο και περιόδευσε σε ολόκληρη την χώρα, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ελάτε μαζί μας σε αυτή την μοναδική περιπέτεια του Μάικ και της παρέας του, γιατί «Το Πάρτι» τώρα αρχίζει!

Το πάρτυ! - Μάικ ο Φασολάκης στο θέατρο ΗΒΗ

Κείμενο: Μαρί Κωνσταντάτου

Σκηνοθεσία – Χορογραφίες: Σοφία Σπυράτου

Μουσική: Θοδωρής Μαραντίνης

Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη

Κοστούμια: Γιώργος Σεγρεδάκης

VideoArt: Νίκος Σούλης

Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης
Φωτογραφίες:Ελίνα Γιουνανλή
Graphic design:IndigoCreative

Στον ρόλο του Μάικ Φασολάκη, οΡένοςΡώτας

Στον ρόλο της Αγάπης, η Άννα Μάγκου

Παίζουν (αλφαβητικά):

Αντώνης Βλάχος, Αθηνά Γιακεζόγλου, Γιάννης Ζαράγκαλης,
Νάνσυ Κατσαρού, Γιάννης Σμέρος, Κατερίνα Σούσουλα,
Κωστής Τσιαμάγκας, Δημήτρης Ψύλλος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Σάββατο 11:30 & 13:30

Κυριακή 11:30 & 13:30

Διάρκεια παράστασης: 75 λεπτά

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Κλείστε τα εισιτήριά σας ΕΔΩ

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…