Τι συμβολίζει το 2, το 22 και 2022;

Συντάκτης: Ευαγγελία Μποζαντζόγλου

Μπήκαμε σε μια χρονιά που κατακλύζεται από τον αριθμό 2. Στην αριθμολογία γίνεται λόγος για τους αριθμούς των αγγέλων, οι οποίοι έχουν έναν συγκεκριμένο συμβολισμό και ερμηνεία. 

Πώς ερμηνεύεται ο αριθμός 2; 

Στην αριθμολογία, ο 2 είναι ο πρώτος από τους «θηλυκούς» αριθμούς και αρχετυπικά δηλώνει τη μητέρα. Αντιπροσωπεύει την ανάγκη για συνεργασία, κατανόηση και αρμονία. Αυτός ο αριθμός δεν μπορεί να υπάρχει μεμονωμένα. Χωρίς τον αριθμό 1 το 2 (το θηλυκό) είναι ατελές (και το 1, χωρίς το 2 είναι επίσης ανισόρροπο). Οπότε, το μήνυμά του είναι ότι πρέπει να βαδίσεις προς την ενότητα, να συνεργαστείς και να βρεις το σκοπό της ζωής σου μέσα από μια συντροφική σχέση. Με λίγα λόγια, για να πετύχεις το οτιδήποτε χρειάζεσαι και τους άλλους.

Ο αριθμός 2 δείχνει διαίσθηση και διορατικότητα, οπότε συντονίσου με το σύμπαν για να σε καθοδηγήσει. Προχώρα αργά και πίστεψε στον εαυτό σου.

Πώς ερμηνεύεται ο αριθμός 22; 

Ο αριθμός 22 ανήκει στους κυρίαρχους αριθμούς. Είναι ένας συνδυασμός οραματισμού αλλά και πρακτικότητας και γείωσης καθώς αν προστεθεί (2 + 2), δίνει τον αριθμό 4. Έτσι, όταν βλέπετε τον αριθμό των αγγέλων 22, ενθαρρύνεσαι να πας στο επόμενο στάδιο και να αφήσεις το στίγμα σου στον κόσμο. Η υποστήριξη που σε περιβάλλει είναι ισχυρή!

Μπορεί να σε φοβίζει το να κάνεις το πρώτο, γενναίο βήμα, έξω από τη ζώνη άνεσής σου, να βγεις από τη ρουτίνα σου για να πετύχεις αυτό που λαχταρά η καρδιά σου, αλλά μόνο έτσι θα τα καταφέρεις. Την πρόθεσή σας να την εξωτερικεύσετε και να αρχίσετε να καλλιεργείτε την ύπαρξή της στον μεγάλο κόσμο. Ο αριθμός των αγγέλων 22 έρχεται μπροστά σου για να σου «πει» ότι πρέπει να κάνεις αυτό το τηλεφώνημα, να γράψεις αυτό το mail, να στείλεις αυτό το μήνυμα ή να κάνεις μια συγκεκριμένη κίνηση, για να πραγματοποιηθεί  μια μεγάλη σου επιθυμία.

Παγκόσμιο έτος 6 

Από το άθροισμα των αριθμών του 2022 προκύπτει ο αριθμός 6 (δηλαδή, 2+0+2+2=6), που έχει να κάνει με την αποδοχή και την ανάληψη ευθύνης. Οπότε, μετά από τις τεράστιες αλλαγές που μας έφερε το 2021 και ο αριθμός 5, ήρθε η ώρα να εγκλιματιστούμε σε έναν νέο ρυθμό, σε μια νέα πραγματικότητα, να γίνουμε πιο ρεαλιστές, πιο προσγειωμένοι, να αποδεχτούμε και να αντιληφθούμε τις καταστάσεις όπως είναι και όχι όπως θα θέλαμε να είναι και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας -προσωπικές και συλλογικές.

Ο αριθμός 6 θέλει πιο σταθερές βάσεις, ευθύνη και ισορροπία σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στις σχέσεις, που όπως φαίνεται θα παίξουν σημαντικό ρόλο μέσα στο 2022. Ίσως συναντήσουμε ανθρώπους που θα λειτουργήσουν με έναν καταλυτικό τρόπο, που μοιραία θα μας βοηθήσουν να μεταμορφωθούμε, να ωριμάσουμε και να εξελιχθούμε. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι όλες οι σχέσεις μας θα είναι ιδανικές και βγαλμένες από τα παραμύθια. Πολλές φορές η ωρίμανση και η εξέλιξη έρχεται μέσα από δυσκολίες και εμπόδια. Το ζητούμενο όμως είναι να μην ωραιοποιούμε τις καταστάσεις, τους ανθρώπους με τους οποίους σχετιζόμαστε και να βλέπουμε το δάσος και όχι το δέντρο. Όλα αυτά δεν αφορούν μόνο τις ερωτικές μας σχέσεις, αλλά και τους φίλους, την οικογένεια και οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο υπάρχει στη ζωή μας. Ήρθε η ώρα να αφήσουμε τους ανταγωνισμούς και να βάλουμε ως προτεραιότητα την ισορροπία.

Συντάκτης: Ευαγγελία Μποζαντζόγλου,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.