Τι σκέφτεται ένας άνδρας στο πρώτο ραντεβού με μια γυναίκα

Συντάκτης: Αναστάσιος Χριστόπουλος

Τι συμβαίνει στο μυαλό ενός άντρα και συγκεκριμένα πριν το πρώτο ραντεβού; Τι μπορεί να ζητά και τι να σκέφτεται; Οι απαντήσεις παρακάτω.

Το πρώτο ραντεβού είναι συνήθως μια συναρπαστική εμπειρία για όλους, άνδρες και γυναίκες. Καθώς οι άνδρες είναι εξίσου ανήσυχοι και περίεργοι με τις γυναίκες σχετικά με το πώς θα εξελιχθεί το ραντεβού, εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που μπορεί ένας άνδρας να σκέφτεται στο πρώτο ραντεβού:

Το προφίλ της γυναίκας: Στο πρώτο ραντεβού, ένας άνδρας μπορεί να σκέφτεται το πώς είναι η γυναίκα πέραν του εξωτερικού της εμφανίσεως. Προσπαθεί να καταλάβει τα ενδιαφέροντά της και την προσωπικότητά της και κυρίως το αν μπορεί να ταιριάξει με την συγκεκριμένη γυναίκα.

Η πρώτη εντύπωση: Ο άνδρας μπορεί να είναι επικεντρωμένος στο πώς πρέπει να δημιουργήσει μια καλή πρώτη εντύπωση. Σκέφτεται την εμφάνισή του, το πώς να μιλάει και πώς συμπεριφέρεται.

ti_skeftetai_enas_antras_sto_proto_rantevou_me_mia_gynaika

Η συνομιλία: Ο άνδρας σκέφτεται τα θέματα συζήτησης. Προσπαθεί να βρει κοινά ενδιαφέροντα και να δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα.

Το εάν θα υπάρξει χημεία: Ένας άνδρας μπορεί να αναρωτιέται αν θα υπάρξει χημεία με τη γυναίκα. Σκέφτεται αν οι προσωπικότητές τους ταιριάζουν.

Το που θα γίνει το ραντεβού: Σε ποιο μέρος θα πάνε, τι θα κάνουν, και πώς θα κρατήσει το ραντεβού ενδιαφέρον. Το πρώτο ραντεβού είναι και η πρώτη εντύπωση, άρα θέλει να περάσετε όμορφα ώστε να ξαναβγείτε.

ti_skeftetai_enas_antras_sto_proto_rantevou_me_mia_gynaika

Την προοπτική για το μέλλον: Αν και το πρώτο ραντεβού στηρίζεται συνήθως σε υποθέσεις, ο άνδρας ενδέχεται να σκέφτεται την πιθανότητα μελλοντικών ραντεβού ή σχέσης.

Ο εαυτός του: Ο άνδρας μπορεί επίσης να αναρωτιέται πώς προβάλλεται στη γυναίκα. Προσπαθεί να είναι αυθεντικός, αλλά και μυστήριος. Γενικότερα μπορεί να σκέφτεται πώς να σας παρουσιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να γίνει επιθυμητός και αρεστός σε εσάς.

Σε γενικές γραμμές, το πρώτο ραντεβού είναι γεμάτο αναμονή και ενδιαφέρον από και τις δύο πλευρές. Και ενώ οι σκέψεις αυτές είναι φυσιολογικές, είναι σημαντικό να απολαμβάνετε την εμπειρία και να είστε εστιασμένοι στη στιγμή.

Συντάκτης: Αναστάσιος Χριστόπουλος,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.