Τί μπορείς να γράψεις σε ένα επιχειρηματικό blog

Συντάκτης: Χριστίνα Δραμιτινού

Θέλετε να ξεκινήσετε ένα blog σχετικό με την επιχειρησιακή σας δραστηριότητα; Παρακάτω θα βρείτε μερικές δοκιμασμένες ιδέες σχετικά με το περιεχόμενο.

1. Η ιστορία της επιχείρησής σας: Είναι όμορφο για το κοινό οι επιχειρήσεις να μην είναι απρόσωπες, αλλά να μπορούν να καταλάβουν τα άτομα και τις ιδέες πίσω από αυτές. Η επιχείρησή σας σίγουρα έχει κάποια ιστορία! Πώς ξεκίνησε; Τι δυσκολίες αντιμετωπίσατε; Ποια ήταν η ιδέα που σας έκανε να προχωρήσετε παρακάτω;

2. Tips για το κοινό σας: Υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι που μπορεί το κοινό σας να χρησιμοποιήσει τα προϊόντα σας; Υπάρχει κάποιος για τον οποίο το προϊόν ή η υπηρεσία σας θα ήταν το ιδανικό δώρο και γιατί; Όλα τα παραπάνω προσθέτουν αξία στην επιχείρησή σας και είναι πιθανό να σας βοηθήσουν να κερδίζετε περισσότερο, αλλά και δίνουν χρήσιμες πληροφορίες σε όσους θα διαβάσουν το blog. 

3. Απαντήστε σε συχνές ερωτήσεις: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το blog της επιχείρησή σας για να απαντήσετε αναλυτικά σε συχνές ερωτήσεις των πελατών σας.

4. Events που σχετίζονται με τον κλάδο σας: Ποια είναι τα top event που μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει σε σχέση με τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείστε; Υπάρχουν σχετικά συνέδρια, προγράμματα, ομιλίες; Μπορείτε να τα συγκεντρώσετε σε ένα άρθρο!

Συντάκτης: Χριστίνα Δραμιτινού,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.