Τι μας διδάσκει… το κορίτσι λάστιχο!

Συντάκτης: Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης

Influence:

Βλέποντας τέτοια βίντεο αλλάζεις αυτόματα τις αντιλήψεις σου σχετικά με το τι μπορεί ή δεν μπορεί να πετύχει ένας άνθρωπος. Οι δυνατότητες του ανθρώπου σωματικά, ψυχικά και πνευματικά κυριολεκτικά δεν έχουν όρια και αυτό μας το αποδεικνύουν περίτρανα όσοι έχουν αφιερώσει τον εαυτό τους στο να επεκτείνουν τα δικά τους όρια. Όπως αυτό το κορίτσι που θα δούμε στο βίντεο, που δίνει έναν άλλο ορισμό στην έννοια ευελιξία.

Παρακολουθώντας το βίντεο, κάποια στιγμή ξεχνάς ότι είναι ανθρώπινο σώμα αυτό που βλέπεις να γυρνάει ανάποδα και να «δένεται φιόγκο». Κι όμως είναι ανθρώπινο σώμα, όπως το δικό μου και το δικό σας, με όλους τους περιορισμούς και τις δυνατότητες που συνεπάγεται για τον καθένα. Απλώς κάποιοι άνθρωποι δεν πιστεύουν σε περιορισμούς ή δυσκολίες, αλλά μόνο σε δυνατότητες και αποφασίζουν να επεκτείνουν τις δικές τους μέχρι… εκεί που δεν πάει…

______________________

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νίκος Παπαγγελής: Ο Έλληνας ποδηλάτης με το ακρωτηριασμένο πόδι που σαρώνει τα μετάλλια

______________________

Μήπως την επόμενη φορά που είστε έτοιμοι να ξεστομίσετε την έκφραση «δεν μπορώ», αξίζει να το ξανασκεφτείτε; Χωρίς να λέτε ψέματα και χωρίς να κοροϊδεύετε τον εαυτό σας, θα μπορούσατε να λέτε «ίσως και να μπορούσα αν ήθελα» ή «μέχρι σήμερα δεν έχω μπορέσει» ή «πιθανώς στο μέλλον να μπορώ».

Ξαναδείτε αυτό το βίντεο προσεκτικά και πείτε μου τελικά, τι είναι εφικτό και τι όχι!

Συντάκτης: Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης

Influence:

Σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας…