Τι λουλούδια να προσφέρετε σε άντρες

Συντάκτης: Flowmagazine

Τα λουλούδια δεν προσφέρονται μόνο στις γυναίκες. Ας δούμε τι λουλούδια μπορούμε να προσφέρουμε στους άντρες και σε ποιες περιστάσεις.

Μπορεί μια ανθοδέσμη να θεωρείται το απόλυτα γυναικείο δώρο, όμως το να προσφέρετε λουλούδια σε κάποιον αποτελεί μια πολύ γλυκιά κίνηση, ανεξάρτητα από το φύλο του παραλήπτη.

Ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή σε λουλούδια ως δώρο προς έναν άντρα και σε ποιες περιστάσεις θα ήταν καλή ιδέα να τους τα προσφέρουμε;

Προσοχή στο χρώμα

Συνήθως οι άντρες προτιμούν χρώματα όπως κίτρινο, μοβ, κόκκινο και πορτοκαλί. Επομένως, καλό θα ήταν να αποφύγουμε τα πιο “ρομαντικά” χρώματα, όπως είναι το ροζ ή το λιλά. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να προσθέσετε μια πινελιά από αυτά τα χρώματα στο μπουκέτο σας. Προκειμένου να φτιάξετε μια ελκυστική ανθοδέσμη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης πράσινο και βλάστηση.

Τύπος λουλουδιών

Μερικά από τα πιο κατάλληλα λουλούδια για έναν άντρα είναι οι ζέρμπερες, οι μαργαρίτες ή τα ηλιοτρόπια. Ακόμη, μπορείτε να προτιμήσετε εξωτικά λουλούδια, ορχιδέες, πουλί του παραδείσου, ανθούρια κ.λπ. Από την άλλη, αν σας αρέσουν τα τριαντάφυλλα, μπορείτε να επιλέξετε κίτρινα ή πορτοκαλί.

Μυρωδιά

Είναι προτιμότερο να επιλέξετε λιγότερο γλυκές και περισσότερο γήινες μυρωδιές. Για παράδειγμα, οι καμπανούλες (bluebells), τα γαρύφαλλα ή οι τουλίπες είναι μερικές πολύ καλές ιδέες.

Περίσταση

Αν θέλετε να προσφέρετε λουλούδια σε έναν άντρα για τα γενέθλιά του ή ως δώρο συγχαρητηρίων μπορείτε να διαλέξετε φωτεινά χρώματα, όπως είναι το λευκό ή το κίτρινο. Κόκκινα τριαντάφυλλα, ορχιδέες, τουλίπες και παρόμοιες επιλογές είναι ιδανικές για ένα πιο ρομαντικό δώρο, με το οποίο θα του δείξετε την αγάπη σας.

Τέλος, θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα συμβολικό φυτό. Η ελιά, για παράδειγμα, συμβολίζει μακροζωία και επιτυχία, ενώ το μπονσάι πάθος και θεραπεία. Ακόμη, η ορχιδέα είναι συνυφασμένη με την αγάπη και την αγνότητα. Περάστε, λοιπόν, το μήνυμα που επιθυμείτε, επιλέγοντας το κατάλληλο φυτό. 

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…