Τι λέει το ζώδιό σας για την υγεία σας

Συντάκτης: Saky Koulibaly

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Επιστήμη και η Αστρολογία δεν… ταιριάζουν και πολύ, αλλά πρέπει να δεχτούμε το γεγονός ότι ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων πιστεύουν στην Αστρολογία που υπάρχει στις ζωές μας εδώ και αιώνες. Η αστρολογία χρησιμοποιεί την κίνηση και τις θέσεις των αστεριών και άλλων ουράνιων αντικειμένων για να αντλήσει πληροφορίες σχετικά με τα γεγονότα της ζωής, την προσωπικότητα και ακόμη και την ανθρώπινη υγεία. Μπορεί να ταυτιστείτε με τα όσα λένε τα αστέρια για την προσωπική σας υγεία, γι’ αυτό διαβάστε παρακάτω τι λέει το δικό σας ζώδιο…

ΚΡΙΟΣ

Ζητήματα υγείας: κεφάλι, μυαλό, πρόσωπο

Οι Κριοί αγαπούν τη δράση και τον ενθουσιασμό, και έχουν μια πολύ αποφασιστική, σκληρή στάση. Αυτό μπορεί να τους βοηθήσει να προοδεύσουν στη ζωή, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε πονοκεφάλους, ημικρανίες, ακόμη και εγκεφαλικά επεισόδια από χρόνια υπερβολική πίεση. Οι Κριοί τείνουν να σχεδιάζουν γεμάτα χρονοδιαγράμματα και να μην αφήνουν πολύ χρόνο για ανάπαυση, εξ ου και τα υψηλά επίπεδα στρες. Αν είστε λοιπόν Κριός, μην ξεχάσετε να επιτρέψετε στον εαυτό σας μια μέρα ξεκούρασης για να επαναφορτίσετε το σώμα σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Ζητήματα υγείας: λαιμός, αυτιά

Ο Ταύρος φαίνεται να έχει προβλήματα με αλλεργίες και κρυολογήματα. Αυτό το ζώδιο κυβερνά το λαιμό και τις σχετικές περιοχές, γεγονός που οδηγεί σε πολύ φθορά στις φωνητικές χορδές. Έτσι εάν είστε Ταύρος δοκιμάστε κάποιο τσάι από βότανα πριν πάτε για ύπνο και θα σας κάνει καλό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ζητήματα υγείας: πνεύμονες, ώμοι, χέρια

Ο Δίδυμος είναι το ζώδιο που κυβερνά τους ώμους, τα χέρια, καθώς και το νευρικό σύστημα. Λόγω της υψηλής τους ενέργειας ευδοκιμούν στην επικοινωνία αλλά μπορεί να αναπτύξουν προβλήματα σε αυτούς τους τομείς. Ενώ οι Δίδυμοι είναι συνήθως ζωηροί και κοινωνικοί, όλη αυτή η επικοινωνία και η ενέργεια που απαιτείται για κοινωνικοποίηση μπορεί να οδηγήσει σε διαταραχές άγχους, αϋπνία και άλλα προβλήματα ψυχικής υγείας. Επιπλέον, αν είστε Δίδυμοι πρέπει να ξέρετε ότι μπορεί να υποφέρετε από κόπωση και τεμπελιά, αν δεν μάθετε να ισορροπείτε τα ενεργειακά σας επίπεδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζητήματα υγείας: στήθος, στέρνο, στομάχι

Οι Καρκίνοι, που είναι ζώδια του νερού, είναι πολύ συνδεδεμένοι με τα συναισθήματά τους. Δυστυχώς, αυτή η εμμονή στα συναισθήματά τους μπορεί γρήγορα να οδηγήσει σε άγχος και κατάθλιψη. Οι Καρκίνοι τείνουν επίσης να πνίγουν τα συναισθήματά τους τρώγοντας, κάτι που συχνά έχει αντίκτυπο στη διαχείριση του βάρους και πεπτικά προβλήματα. Πολλοί Καρκίνοι πάσχουν από «νευρικό στομάχι» εξαιτίας αυτού του συνδυασμού άγχους και υπερφαγίας.

ΛΕΩΝ

Ζητήματα υγείας: καρδιά, πλάτη, σπονδυλική στήλη, αίμα

Ο Λέων, ζώδιο της φωτιάς, είναι πάντα εν κινήσει. Δεν ξέρει πότε να επιβραδύνει και έχει πολύ γρήγορο μεταβολισμό. Δυστυχώς, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακά προβλήματα και μπλοκαρισμένες αρτηρίες εξαιτίας κακών διατροφικών συνηθειών. Αν είστε Λέων, αφιερώστε λίγο χρόνο μέσα στην ημέρα σας για να προετοιμάσετε μερικά υγιεινά τρόφιμα και να χαλαρώσετε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ζητήματα υγείας: κοιλιά, έντερα

Οι Παρθένοι είναι πολύ αναλυτικά, λογικά ζώδια. Ως εκ τούτου, υπεραναλύουν τα πάντα, και είναι επιρρεπείς σε διαταραχές διατροφής λόγω άγχους και κακής αυτοεκτίμησης ή εικόνας του σώματος. Οι Παρθένοι μπορούν να επωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό από τη γιόγκα ή τον διαλογισμό για να ελέγχουν οποιεσδήποτε ενοχλητικές σκέψεις.

ΖΥΓΟΣ

Ζητήματα υγείας: νεφρά, επινεφρίδιοι αδένες, δέρμα

Οι Ζυγοί, οι φύλακες της ισορροπίας, συχνά αγωνίζονται να διατηρήσουν τη ζυγαριά τους επίπεδη. Είναι επιρρεπείς είτε σε διάρροια είτε σε δυσκοιλιότητα όταν δεν προσέχουν τη διατροφή τους, οπότε και για τους Ζυγούς, ο διαλογισμός μπορεί επίσης να βοηθήσει. Επιπλέον, οι Ζυγοί έχουν ευαίσθητο δέρμα, έτσι το να παραμείνουν ενυδατωμένοι θα βοηθήσει τόσο την επιδερμίδα όσο και τα έντερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζητήματα υγείας: ουροδόχος κύστη, ορθό, γεννητικά όργανα, ωοθήκες, όρχεις

Σύμφωνα με τους αστρολόγους, ο Σκορπιός κυβερνά τα αναπαραγωγικά όργανα και τα όργανα αποβολής άχρηστων ουσιών. Ως έντονο ζώδιο νερού που μπορεί να παραμείνει στη σκοτεινή πλευρά της ζωής, οι διαθέσεις τους μπορούν να επιφέρουν ή να επιδεινώσουν καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τους κύκλους της εμμήνου ρύσεως, τα προβλήματα του μπάνιου, τις ορμόνες και τον διαβήτη. Ο Σκορπιός θα πρέπει να κρατήσει τα συναισθήματά του υπό έλεγχο και επίσης να μην αφήσει τις ορμόνες του να τον ελέγχουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ζητήματα υγείας: γοφοί, μηροί, ισχιακά νεύρα, όραση

Ο Τοξότης είναι διασκεδαστικό, κοινωνικό, περιπετειώδες ζώδιο, αλλά η ανησυχία του μπορεί να του προκαλέσει προβλήματα. Τείνει να έχει προβλήματα με την όραση, τους γοφούς και τους μηρούς. Αυτό το ζώδιο είναι πολύ επιρρεπές στα ατυχήματα, οπότε φροντίστε να προσέχετε τα βήματά σας, αγαπητοί Τοξότες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ζητήματα υγείας: οστά, γόνατα, δόντια, δέρμα, αρθρώσεις

Οι Αιγόκεροι αγαπούν την τάξη και την πειθαρχία, αλλά μπορεί να υποφέρουν από άγχος και ένταση μυών. Μπορεί επίσης να έχουν αδύναμα οστά και αρθρώσεις εάν δεν λαμβάνουν αρκετό ασβέστιο στη διατροφή τους. Έτσι, αν είστε Αιγόκερως πάρτε αρκετό ασβέστιο και σιγουρευτείτε ότι πηγαίνετε για ένα μασάζ ανά διαστήματα για να ανακουφίσετε την ένταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζητήματα υγείας: πόδια (χαμηλά), αστράγαλοι, κυκλοφορία

Οι Υδροχόοι συχνά περπατούν το δικό τους μονοπάτι στη ζωή, αλλά αυτό μπορεί να δημιουργήσει ασθενή κυκλοφορία και προβλήματα χαμηλά στα πόδια και τους αστραγάλους. Ίσως το άγχος του να πορεύονται μόνοι στη ζωή μπορεί να οδηγήσει σε αδυναμία σε αυτές τις περιοχές; Ποιος ξέρει, αλλά παρ ‘όλα αυτά, να έχετε επίγνωση της υγείας σας, Υδροχόοι, και να μην περπατάτε πολύ χωρίς να κάνετε διαλείμματα.

ΙΧΘΥΣ

Ζητήματα υγείας: νευρικό σύστημα, πόδια, θάλαμος

Οι Ιχθείς, που είναι ζώδιο του νερού, επιτρέπουν στα συναισθήματά τους να τους ελέγχουν τις περισσότερες φορές. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπερφορτωμένα νευρικά συστήματα και ψυχικά προβλήματα. Επίσης, αυτό το ζώδιο κυβερνά τα πόδια και μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα σε αυτόν τον τομέα, καθώς και με τα αντανακλαστικά. Ιχθείς, σιγουρευτείτε ότι φροντίζετε τον εαυτό σας και βρείτε μια υγιή διέξοδο για τα συναισθήματά σας.

Συντάκτης: Saky Koulibaly,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr.