Τι είναι αυτό που σου προκαλεί ανασφάλεια με βάση το ζώδιό σου;

Συντάκτης: Μαρία Βαγδούτη

Όλοι μας έχουμε ανασφάλειες, άλλοι μικρότερες άλλοι μεγαλύτερες, άλλοι τις κρύβουνε καλύτερα και άλλοι είναι ανοιχτά βιβλία σχετικά με αυτές, άλλους τους επηρεάζουν λιγότερο και άλλους περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση κανείς δεν έχει αρκετή αυτοπεποίθηση ώστε να μπορεί να πει ότι δεν είναι ανασφαλής σχετικά με κανένα παράγοντα στη ζωή του. Μπορεί να αφορά την εμφάνιση, τον χαρακτήρα, την ζωή, την δουλειά αλλά και το κάθε ζώδιο ξεχωριστά, έχει λίγη παραπάνω ανασφάλεια για κάτι, περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο.

Κριός

Οι Κριοί είναι άκρως ανταγωνιστικοί και αν κάτι τους ευχαριστεί, αυτό είναι να μπορούν να υπερηφανεύονται ότι είναι καλύτεροι από τον διπλανό τους με οτιδήποτε κι αν επιλέξουν να ασχοληθούν. Γι’ αυτό και ο μεγαλύτερός τους φόβος είναι να μην σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που κυρίως οι ίδιοι έχουν από τους εαυτούς τους και, κυρίως, να μην χάσουν την πρωτιά που με κόπο κατέκτησαν.

Ταύρος

Η ανασφάλειά τους έχει να κάνει με την κοινωνική τους θέση, με το στάτους τους. Είναι ένα καθαρά επιφανειακό ζώδιο, το οποίο ζει και αναπνέει για την θέση που  έχει στην κοινωνία και την εικόνα που προβάλει στον κόσμο. Εύκολα μπορεί να βρεθούν σε θέση σύγκρισης προς τους άλλους και ανησυχούν για το αν αναμειγνύονται επαρκώς στη κοινωνία. Ίσως να φαίνονται σκληροί και απρόσβλητοι, αλλά τους ενδιαφέρει πάρα πολύ η εικόνα που θα σχηματίσει κανείς γι’ αυτούς.

______________________

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 6 ζώδια που εκπέμπουν την περισσότερη αρνητική ενέργεια…

______________________

Δίδυμοι

Ως κοινωνικά ζώδια θέλουν να βρίσκονται ενημερωμένοι ανά πάσα στιγμή και για τα πάντα. Μία από τις ανασφάλειές τους είναι ότι δεν τους εμπιστεύονται και δεν τους υπολογίζουν αρκετά ώστε να μοιραστούν κάτι μαζί τους, γενικώς δεν θέλουν να μένουν «στην απέξω». Το συγκεκριμένο ζώδιο έχει και μία ακόμη έντονη ανασφάλεια. Αυτή για τις ερωτικές τους αποδόσεις. Επιδιώκουν διαρκώς την επιβεβαίωση και φοβούνται μήπως δεν θεωρηθούν ικανοποιητικοί εραστές.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι θεωρούν τους εαυτούς τους αρκετά χαρισματικούς, και πολλές φορές ίσως να έχουν και δίκιο. Είναι πολυτάλαντοι και θέλουν να αναγνωρίζονται οι θετικές τους ιδιότητες από τους ανθρώπους που τους περιβάλουν. Έχουν διαρκώς την αίσθηση ότι παρακολουθούνται και θέλουν να τους σκέφτονται μόνο για τα θετικά τους χαρακτηριστικά. Ο χειρότερος τους εφιάλτης είναι ότι θα κατακριθούν για τα ελάχιστα, κατά τη γνώμη τους, μειονεκτήματά τους και δεν θα τους αναγνωριστούν τα προτερήματα.

Λέων

Δεν πρόκειται να το αντιληφθείς όταν τους πρωτογνωρίσεις, καθώς παρουσιάζονται ως ζώδια με αρκετή αυτοπεποίθηση, αλλά είναι ιδιαίτερα ανασφαλείς σχετικά με την εξωτερική τους εμφάνιση. Βάζουν τα δυνατά τους για να διατηρούν μία όμορφη και περιποιημένη εμφάνιση. Θέλουν να τραβούν τα βλέμματα πάνω τους, με τον θετικότερο δυνατό τρόπο και να επαινούνται για την εξωτερική τους εμφάνιση.

Παρθένος

Είναι το ζώδιο που θέλει πάντα να έχει τον έλεγχο. Γενικά οι παρθένοι αγχώνονται όταν δεν έχουν την δυνατότητα να ελέγχουν μία κατάσταση και επιδιώκουν να περνάνε όλα από το χέρι τους ώστε να μπορούν να το επιβλέπουν. Ζορίζονται και αγχώνονται όταν ξέρουν ότι δε κοντρολάρουν την ζωή τους και τους πλησιάζει η αστάθεια και θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αποφύγουν την επικράτηση του χάους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σελίδες: 1 2

Συντάκτης: Μαρία Βαγδούτη,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr