Οι θήκες τηλεφώνου είναι οι νέες it τσάντες

Συντάκτης: Δήμητρα Τσιλιμπάρη

Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, τα τελευταία χρόνια, έχει επιφέρει στον τρόπο ζωής μας, μεγάλες αλλαγές. Το ίδιο συμβαίνει και στο χώρο της μόδας. Οι μεγάλοι σχεδιαστές του εξωτερικού, “τρέχουν” μανιωδώς να δημιουργήσουν και να εξελίξουν, με τον καλύτερο infashion τρόπο, νέες θήκες τηλεφώνου, για τα smartphones, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες και των πιο απαιτητικών fashion girls.

Σήμερα, όταν φεύγεις από το σπίτι, δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω, παρά μόνο τα απαραίτητα, δηλαδή το τηλέφωνό σου, τα λεφτά σου και τα κλειδιά σου. Οι σχεδιαστές λοιπόν, κρατάνε σημειώσεις και παρουσιάζουν τις θήκες τηλεφώνου, ως τις νέες it τσάντες, με μια καινοτόμο πινελιά.

Ο γαλλικός οίκος Chloé, λάνσαρε πέρυσι, για την Άνοιξη 2016, μικρές τσάντες, με μεγάλα λουριά και κρόσσια στο τελείωμα, κατάλληλες μόνο για το τηλέφωνό σου.

Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, ο Creative Director του γαλλικού οίκου, Louis Vuitton, Nicolas Ghesquière, λανσάρει, για την Άνοιξη 2017, μια θήκη για iPhone, η οποία θυμίζει την εμβληματική τσάντα του οίκου, Petite Malle.

Ρίχνοντας μια ματιά στο show, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις αρχές Οκτωβρίου 2016, παρατηρείται μια ευρεία γκάμα της πολυτελούς θήκης. Μπλε χρώμα σε κροκοδειλέ υφή, επιχρυσωμένο μέταλλο, το κλασσικό καφέ μονόγραμμα και άλλα πολλά σχέδια. Επίσης, η θήκη διαθέτει ένα key-ring εξάρτημα, για τα κλειδιά, κάνοντας τη απίστευτα βολική και κομψή.

Ο οίκος Louis Vuitton, είναι ο μοναδικός, που πειραματίζεται και συνδυάζει τη μόδα και τη τεχνολογία, τόσο αρμονικά, με άψογο στυλ, δημιουργώντας νέες τάσεις.

Με το πέρασμα των χρόνων, οι θήκες τηλεφώνου, έχουν αναβαθμιστεί από απλές θήκες προστασίας, σε style statement. Πλέον, αποτελούν αναπόσπαστο και λειτουργικό αξεσουάρ, οι οποίες συμπληρώνουν τις καθημερινές, ενδυματολογικές μας επιλογές. Το κινητό, είναι ορατό σε όλους, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, είτε βρισκόμαστε στη δουλειά, είτε στο δρόμο, καθώς περπατάμε. Είναι απαραίτητο εργαλείο, για την διαδραστική μας επικοινωνία με τον υπόλοιπο κόσμο, οπότε τί πιο ωραίο από το να το διακοσμήσουμε, με μια ωραία και σύγχρονη, fashion θήκη – τσάντα.

“Μια γυναίκα μπορεί χωρίς την τσάντα της, αλλά όχι χωρίς το κινητό της”

Συντάκτης: Δήμητρα Τσιλιμπάρη,

Influence:

Είμαι απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνία Μάρκετινγκ, Διαφήμιση και Δημόσιες Σχέσεις του BCA College και έχω εμμονή με τη μόδα…