Θεραπεία χρυσού για πρόσωπο και σώμα… για λάμψη παντού!

Συντάκτης: Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης

Θεραπεία χρυσού για πρόσωπο και σώμα… για λάμψη παντού!«Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός», αλλά ίσως είναι η επιδερμίδα σας μετά από μια ανανεωτική θεραπεία spa με χρυσό! Μερικά φύλλα χρυσού μπορούν, όχι μόνο να εξαφανίσουν τα χρόνια από πάνω σας, αλλά να συσφίξουν και να φωτίσουν το δέρμα, μειώνοντας παράλληλα τις ρυτίδες σας. Τελευταία, η θεραπεία χρυσού στο πρόσωπο και το σώμα αποτελεί τη “must” θεραπεία για όλες τις γυναίκες, αφού τα φύλλα χρυσού 23 καρατίων… κάνουν θαύματα στην ομορφιά και την ευεξία σας! Είτε έχετε ξηρή, είτε λιπαρή επιδερμίδα, πείτε «ναι» στη θεραπεία και την αντιγήρανση, αφού η διαδικασία στηρίζεται στην Αγιουβέρδα…

Δοκιμάσαμε μάσκες με χρυσό, μασάζ και έξτρα απολέπιση

Συνήθως μια ολοκληρωμένη θεραπεία με χρυσό κρατά περίπου μιάμιση ώρα, αφού περιέχει μάσκα και φύλλα χρυσού, ειδική μάλαξη στο σώμα-πρόσωπο και μασάζ με νερό. Η αίσθηση αξίζει το κόστος της θεραπείας, που κυμαίνεται στα 150 ευρώ, αφού η αναζωογόνηση δεν έχει τέλος! Στην αρχή, ο αισθητικός άρχισε το πίλινγκ με κακάο και φύλλα χρυσού σε πούδρα σε όλο το σώμα, με σκοπό τον καθαρισμό, την απολέπιση και την ενυδάτωση. Ακολούθησε το υδρομασάζ για 15 λεπτά μαζί με χαλαρωτικούς μικροκρυστάλλους και το spa jet, όπου μας τύλιξαν με ισοθερμικό χαρτί για να διατηρηθεί η ζέστη στο αίμα και να ενυδατωθεί το δέρμα σε βάθος. Το μηχάνημα προγραμματίστηκε από τους 37 C μέχρι και τους 42C.

Πριν γίνει η επικάλυψη της μάσκας με φύλλα χρυσού, μας έκλεψε την καρδιά το μασάζ με νερό, με τη δροσιά να απλώνεται σε όλο το σώμα και να συντονίζει τον εγκέφαλο στο επίπεδο της απόλυτης χαλάρωσης. Από το κεφάλι και τους ώμους, μέχρι τα πόδια και την πλάτη, το νερό πηγής «χτυπούσε» ευχάριστα το σώμα μας, σαν να ακολουθούσε τον παφλασμό των κυμάτων. Παράλληλα, ένας ακόμα αισθητικός άπλωνε πίλινγκ με φύλλα χρυσού στο πρόσωπο μας, το οποίο και αφαιρέθηκε με βρεγμένα σφουγγαράκια, ώστε να κάνει το θαύμα του ο ενυδατικός ορός. Τέλος, απολαύσαμε μασάζ σε όλο το πρόσωπο με ανοδικές κινήσεις, με τα δάχτυλα να πιέζουν το δέρμα και να κάνουν κύκλους σε όλο το σώμα για τα επόμενα 40 λεπτά.

(Spa jet μόνο με μηχάνημα: 50 ευρώ, Spa jet με πίλινγκ και μάσκα: 60 ευρώ, Θεραπεία χρυσού για πρόσωπο: 85 ευρώ)

Θεραπεία χρυσού για πρόσωπο και σώμα… για λάμψη παντού!Τα «ατού» της θεραπείας με φύλλα χρυσού

Ο χρυσός απορροφιέται εύκολα από το δέρμα, αφού θεωρείται ένα από τα πιο απαλά πολύτιμα μέταλλα και χρησιμοποιείται στα καλλυντικά από τα Αρχαία χρόνια! Αναζωογονεί το πνεύμα και θεραπεύει το σώμα, αφού αποτελούσε πάντοτε συστατικό των ιατρικών φαρμάκων. Όπως υποστηρίζεται, η Κλεοπάτρα διατηρούσε τη λάμψη και τη νεότητα του προσώπου της μέσα από μια μάσκα με ατόφιο χρυσάφι 24Κ. Τα οφέλη της θεραπείες με χρυσό είναι τα παρακάτω:

  • Αναζωογονεί την επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος.
  • Διώχνει μακριά τις τοξίνες και ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος.
  • Βοηθά την κυκλοφορία του αίματος και καταφέρνει να δώσει λάμψη στο πρόσωπο.
  • Προσφέρεται απολέπιση, ενυδάτωση και απόλυτη χαλάρωση.
  • Το σύμπλεγμα θαλάσσιων στοιχείων της μάσκας, όπως φύκια και μέταλλα ενισχύουν το δέρμα με νάτριο, κάλιο και φώσφορο.
  • Ενισχύει το ρυθμό που ανανεώνονται τα κύτταρα του δέρματος και «μειώνει» τα χρόνια μας.
  • Συμβάλλει στη λεμφική παροχέτευση και αντιστρέφει την οξειδωτική βλάβη.

*Ευχαριστούμε πολύ το Olympia Golden Beach Resort & Spa για τη φιλοξενία του και τους επαγγελματίες στο κέντρο spa που μας προσέφεραν μια ανανεωτική θεραπεία χρυσού για πρόσωπο και σώμα.

Συντάκτης: Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης

Influence:

Σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας…