Θέατρο για παιδιά από 2 ετών: Τικ και Τέλα- Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και το Χιόνι

Συντάκτης: Flowmagazine

Δύο αγαπημένες ιστορίες σε μία ενιαία μαγευτική κουκλοθεατρική παράσταση για πολύ μικρά παιδιά έρχεται απευθείας από την Παραμυθοχώρα στο Θέατρο 104! Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν από τις 27 Νοεμβρίου.

Ο Τικ και η Τέλα θα περάσουν τον χειμώνα τους στην Παραμυθοχώρα! Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και ανακαλύπτουν το χιόνι σε μια παράσταση που μας μιλά για την καλοσύνη, την ευγένεια και την φιλία μέσα από δύο πολύ τρυφερές ιστορίες του Άξελ Σέφλερ.


Διαβάστε επίσης : Το πάρτυ! – Μάικ ο Φασολάκης στο θέατρο ΗΒΗ


Λίγα λόγια σχετικά με την παράσταση

Ο Τικ και η Τέλα στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους με μπισκότα και ένα υπέροχο ζαχαρένιο αστέρι. Όμως τα μπισκότα σιγά σιγά εξαφανίζονται! Στο τέλος δεν υπάρχει ούτε ένα! Μα που πήγαν όλα; Και γιατί ο Τικ νιώθει άρρωστος και ξαπλώνει στον καναπέ; Και τι συμβαίνει όταν λέμε ψέματα;

Ο Τικ κι η Τέλα βγαίνουν έξω να παίξουν στο χιόνι και περνάνε τέλεια. Όταν, όμως, φτάνει η στιγμή να φτιάξουν ένα χιονάνθρωπο, µαλώνουν! Πώς καταφέρνουν οι δύο φίλοι να λύσουν τις διαφορές τους, σ’ αυτή την τρυφερή ιστορία; Μία ιστορία που μαθαίνει στα παιδιά πώς να περνάνε όμορφα μαζί!

Θέατρο για παιδιά από 2 ετών: Τικ και Τέλα- Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και το Χιόνι

Σε έναν παραμυθένιο κόσμο με χειροποίητες κούκλες μαρότ, πολύχρωμα σκηνικά και χαρούμενη μουσική οι ιστορίες του Τικ και της Τέλα ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια των παιδιών που μεταφέρονται μαγικά στον κόσμο των ηρώων και συμμετέχουν παίζοντας. Με μπόλικο χιούμορ, γέλιο και ευαισθησία η διαδραστική παράσταση της Μαρίας και Σπυριδούλας Παπαγεωργίου διασκεδάζει και συγκινεί μικρούς και μεγάλους.


Διαβάστε επίσης : Οι Καλύτεροι Μάγοι του Λας Βέγκας στο Christmas Theater


Κάθε Κυριακή στις 10:45

Διάρκεια προγράμματος: 50 λεπτά

Τιμή εισιτηρίου: 9€

Καθημερινές για σχολεία

Θέατρο 104 (Ευμολπιδών 41 Γκάζι)

Πληροφορίες στα τηλ. 2109216346, 6936655925 6936655927

Η προπώληση εισιτηρίων για τις παραστάσεις και τις εκδηλώσεις της Παραμυθοχώρας μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά με κατάθεση σε λογαριασμό. Περισσότερα εδώ:

https://www.paramithohora.gr/κράτηση-εισιτηρίων.html

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…