Τα Παρατηρητήρια Τιμών για super market και καύσιμα δωρεάν στο κινητό

Συντάκτης: Flowmagazine

Την πρωτοβουλία του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας για τη δημιουργία Παρατηρητηρίων Τιμών, στο πλαίσιο κοινωνικής αλληλεγγύης, στηρίζει αφιλοκερδώς η COSMOTE συμβάλλοντας υπεύθυνα, στο μέτρο που της αναλογεί, στη μάχη κατά της ακρίβειας.

Τα Παρατηρητήρια Τιμών είναι δύο ηλεκτρονικές πλατφόρμες, για προϊόντα super market και καύσιμα, μέσω των οποίων οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να συγκρίνουν τις τιμές συγκεκριμένων προϊόντων ανά super market: www.e-prices.gr, καθώς και τις τιμές συγκεκριμένων πρατηρίων καυσίμων ανά περιοχή: www.fuelprices.gr.

Αξιοποιώντας την υψηλή της τεχνολογία και την πανελλαδική κάλυψη του δικτύου της, η COSMOTE παρέχει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να έχουν ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στα Παρατηρητήρια Τιμών, μέσω των παρακάτω καναλιών:

  • SMS (Keyword/Alerts)– Μηδενικής χρέωσης πρόσβαση στην υπηρεσία που έχει αναπτύξει η εταιρεία UPSTREAM και υποστηρίζεται από το ενιαίο 5ψήφιο 54151 για όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Συγκεκριμένα, ο συνδρομητής θα ενημερώνεται μέσω δωρεάν αποστολής και λήψης μηνύματος σχετικά με τα τρία πιο φθηνά πρατήρια καυσίμων στην περιοχή της επιλογής του.
  • Application στο market place Android– Δωρεάν διάθεση εξειδικευμένης εφαρμογής που έχει αναπτύξει η εταιρεία HTC στο market place Android της Google, μέσω της οποίας οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση και στα δύο παρατηρητήρια τιμών.

Μέσα από στοχευμένες ενέργειες επικοινωνίας η COSMOTE θα συμβάλλει στην προώθηση του Παρατηρητηρίου Τιμών, ώστε πολύ γρήγορα όλοι οι καταναλωτές να πληροφορηθούν για τις νέες εφαρμογές.

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…