Τεστ προσωπικότητας: Ανακαλύψτε τι χαρακτήρας είστε

Συντάκτης: Flowmagazine

Δείτε τις παρακάτω 5 εικόνες και κάντε το τεστ προσωπικότητας που θα σας δείξει τον χαρακτήρα και τον τρόπο που σκέφτεστε!

Τα παρακάτω τεστ προσωπικότητας μπορούν να αποκαλύψουν τον τρόπο σκέψης σας. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω εικόνες οπτικής ψευδαίσθησης και μάθετε τι σκέφτεστε πραγματικά.

Οι εικόνες οπτικής ψευδαίσθησης έχουν την ικανότητα να αποκαλύπτουν το αληθινό μοτίβο σκέψης των ανθρώπων που αποκαλύπτουν την προσωπικότητά τους. Σήμερα, σας συγκεντρώσαμε 5 εικόνες που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τον τρόπο σκέψης σας και να αποκαλύψετε την πραγματική σας προσωπικότητα.

Το πρώτο πράγμα που βλέπετε αποκαλύπτει την αληθινή πλευρά της προσωπικότητάς σας! Πάρτε μολύβι και χαρτί και απαντήστε τι βλέπετε στις παρακάτω 5 φωτογραφίες. Έπειτα συγκεντρώστε τις Α ή τις Β απαντήσεις και δείτε τα αποτελέσματα.

1ο  Τεστ:  Σε ποια κατεύθυνση είναι το παράθυρο ανοιχτό;

Α: Προς τα έξω
Β: Προς τα μέσα

2ο  Τεστ: Ποιος αγκαλιάζει ποιον;

Α: Μια γυναίκα αγκαλιάζει έναν άντρα
B: Ένας άντρας αγκαλιάζει μια γυναίκα

3ο  τεστ: Τι βλέπετε;

Α: Ένα κρανίο
Β: Δύο αστροναύτες

4ο τεστ: Τι βλέπετε;

Α: Μια γάτα
Β: Ενα πρόσωπο

5ο τεστ: Τι βλέπετε;

Α: Δέντρο
Β: Το πρόσωπο του ανθρώπου

Αποτελέσματα

Αν όλες οι απαντήσεις ήταν Α: Ενστικτώδης
Είστε ένα διαισθητικό άτομο. Εμπιστεύεστε το ένστικτό σας σχεδόν σε όλες τις καταστάσεις. Έχετε έντονη παρατηρητικότητα και μεγάλες ενστικτώδεις ικανότητες κρίσης. Όταν υπάρχει μια δυσκολία, προσπαθείτε να χειριστείτε τα προβλήματα ενώ πολλοί άνθρωποι τείνουν να τα παρατάνε.

Αν οι απαντήσεις σας είχαν περισσότερα Α: Λογικός
Είστε λογικός άνθρωπος. Αφιερώνετε πάντα αρκετό χρόνο για να οργανώσετε ξεκάθαρα τις σκέψεις σας προτού αναλάβετε δράση. Αν και δεν κάνετε πραγματικά λάθη, χρειάζεστε περισσότερο χρόνο από τους άλλους για να κάνετε κάτι, αλλά είναι πολύ πιο ασφαλές από το να ρισκάρετε!

Αν όλες οι απαντήσεις ήταν B: Ρεαλιστικός
Η πρακτικότητα και η ευκολία είναι τα πιο σημαντικά πράγματα για εσάς όταν σκέφτεστε κάτι. Τέτοιοι άνθρωποι σκέφτονται πώς να κάνουν κάτι πιο βολικό και ευκολότερο. Έρχονται πάντα με λαμπρές, δημιουργικές ιδέες που κανείς άλλος δεν μπορεί να σκεφτεί.

Αν οι απαντήσεις σας είχαν περισσότερα Β: Εμπειρικός
Η εμπειρία είναι πολύ σημαντική γιατί οι σκέψεις σας προέρχονται από το παρελθόν σας. Προτιμάτε να αναλάβετε δράση αμέσως παρά να αφιερώσετε χρόνο στο να σκεφτείτε κάτι που σχεδιάζετε να κάνετε. Μερικές φορές πιστεύετε ότι είναι δύσκολο να λύσετε ένα πρόβλημα που δεν έχετε ξαναζήσει. Ωστόσο, αν το πάθος σου είναι μεγαλύτερο από τον φόβο σου, μπορείτε να ξεπεράσετε τα πάντα!

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…