Τέσσερις συμβουλές για να φάτε έξω καλύτερα

Συντάκτης: Flowmagazine

Είτε τρώτε συχνά έξω, είτε όχι, τα παρακάτω τέσσερα μυστικά θα σας βοηθήσουν να έχετε καλύτερη και πιο value for money γαστρονομική εμπειρία.

Προτιμήστε την τηλεφωνική κράτηση

Τα εστιατόρια έχουν διαπιστώσει ότι όσοι κάνουν κράτηση μέσω mail έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να μην εμφανιστούν, γι’ αυτό προτιμούν την τηλεφωνική κράτηση.

Αποφύγετε το φθηνότερο κρασί

Το δεύτερο πιο φθηνό κρασί που θα δείτε στον κατάλογο μπορεί να είναι αυτό που πιθανότατα θα επιλέξετε, όπως και οι περισσότεροι, αλλά να θυμάστε ότι έχει συνήθως τη μεγαλύτερη προσαύξηση.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς να επιλέξετε εστιατόριο για ένα ρομαντικό ραντεβού


Μείνετε μακριά από τις σπέσιαλ επιλογές

Αν και δεν αποτελεί κανόνα, παρ’ όλ’ αυτά μπορεί να δείτε τις σπέσιαλ προτάσεις ενός εστιατορίου γραμμένες στον πίνακα, αλλά στην ουσία να είναι επιλογές πιάτων με τα οποία προσπαθούν να ξεφορτωθούν τροφές που παρήγγειλαν σε μεγάλες ποσότητες ή που βρίσκονται κοντά στην ημερομηνία λήξης τους.

Θυμηθείτε ότι τα ζυμαρικά κοστολογούνται ακριβά

Σύμφωνα με άρθρο στο Restaurants.com, τα πιάτα ζυμαρικών κοστολογούνται συχνά πολύ ακριβά σε σχέση με το κόστος τους, μέχρι και 10 φορές πάνω. Το κέρδος, όμως, μειώνεται, όταν τα ζυμαρικά είναι χειροποίητα.

Πηγή: clickatlife.gr

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…