Τέλος το μπαλαγιάζ -Η νέα τεχνική βαφής μαλλιών χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα, σαν να «άνοιξαν» στον ήλιο

Συντάκτης: Flowmagazine

 Η νέα τάση στα μαλλιά της άνοιξης είναι τα midlights -Φυσικό αποτέλεσμα, σαν να «άνοιξαν» με τον ήλιο!

Πολλές είναι οι τάσεις που έρχονται και φεύγουν, τόσο στο χώρο της ομορφιάς, όσο και της μόδας, με τις τελευταίες τάσεις να έχουν δώσει έμφαση στη φυσικότητα και την ανεπιτήδευτη γοητεία.


Διαβάστε Επίσης: Οι αποχρώσεις των μαλλιών που θα σε κάνουν να μοιάζεις νεότερη


Η νέα τάση της άνοιξης το αποδεικνύει αυτό και ο λόγος για τις ανταύγειες που θα κάνουν θραύση τώρα την άνοιξη. Η τεχνική αυτή είναι ιδανική αφού θυμίζει καλοκαίρι και φωτίζει το πρόσωπο με μοναδικό τρόπο.

Χαρακτηριστικό που κάνει αυτή τη νέα τεχνική να γίνεται τάση, είναι ο τρόπος που αναδεικνύει το πρόσωπο, σαν να έχει «καεί» από τον ήλιο. Άλλωστε το καλοκαίρι είναι η περίοδος που θέλουμε τη γνωστή sun kissed επιδερμίδα.

Τα midlights είναι οι ανταύγειες που αναδεικνύουν το «φυσικό» και θυμίζουν τις ανταύγειες που δημιουργούνται από τον ήλιο το καλοκαίρι. Οι ανταύγειες αυτές μπορούν να γίνουν και σε ξανθά αλλά και σε μελαχρινά μαλλιά.

Με διακριτικά highlights στις άκρες των μαλλιών, χωρίς να ξεκινούν δηλαδή από τη ρίζα, οι ανταύγειες αυτές τονίζουν το χρώμα του προσώπου διακριτικά, χαρίζοντας συνάμα ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Πηγή

Συντάκτης: Flowmagazine,

Influence:

Ο στόχος του flowmagazine.gr είναι να προβάλλει τις θετικές ιδέες, δράσεις και πληροφορίες από την Ελλάδα και τον κόσμο…