Ταινίες στις οποίες οι ηθοποιοί ερωτεύτηκαν αληθινά!

Συντάκτης: Χριστίνα Γιώτη

Ναι, και οι ηθοποιοί έχουν ψυχή και ερωτεύονται! Άλλωστε δεν είναι και τόσο δύσκολο, μετά από πολλές ώρες εργασίας να ερωτευτείς συνάδελφό σου και μάλιστα συμπρωταγωνιστή σου. Θα δούμε λοιπόν πετυχημένες ταινίες και σειρές που αγαπήσαμε τους πρωταγωνιστές να συνεχίζουν το ερωτικό ειδύλλιο και εκτός κάμερας.

‘The Notebook’ (Ryan Gosling και Rachel McAdams)

Ο παθιασμένος αυτός έρωτας στην ταινία ήταν πραγματικός, οι δύο πρωταγωνιστές ερωτεύτηκαν στο πλατό το 2004. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη της ταινίας Νικ Κασσαβέτης, ο Ryan και η McAdams είχαν μια ταραχώδη σχέση. Ακριβώς όπως και οι χαρακτήρες τους, οι ηθοποιοί είχαν μια πραγματική θυελλώδη σχέση. Η σχέση τους τελείωσε το 2008.

‘Gossip Girl’ (Blake Lively και Penn Badgley)

Η Blake Lively και ο Penn Badgley συναντήθηκαν στο σύνολο του CW σειράς Gossip Girl το 2007. Η σχέση τους έληξε το 2010, αλλά οι δύο εργάστηκαν από κοινού για την σειρά μέχρι που τελείωσε το 2012. Στην πραγματική ζωή μπορεί να έχουν χωρίσει, αλλά οι χαρακτήρες τους, Dan και Serena, δεν το έκαναν αφού παντρεύτηκαν στο φινάλε της σειράς.

‘Once Upon a Time’ (Gennifer Goodwin & Josh Dallas)

Οι ηθοποιοί συναντήθηκαν στο σύνολο της σειράς του ABC «Μια φορά κι έναν καιρό» το 2011. Το ζευγάρι απέδειξε ότι η ιστορία αγάπης τους δεν ήταν απλά ένα παραμύθι.

‘High School Musical’ (Vanessa Hudgens και Zac Efron)

Αυτά τα δύο αστέρια της Disney συναντήθηκαν και ερωτεύτηκαν στην ταινία High School Musical το 2006 και με ημερομηνία τέλους 2010.

True Blood‘ (Stephen Moyer και Anna Paquin)

Αυτή η σειρά HBO ήταν ασυνεπής στην καλύτερη περίπτωση, αλλά η αγάπη μεταξύ των δύο συμπρωταγωνιστών ήταν πάντα αληθινή. Οι συμπρωταγωνιστές συναντήθηκαν σε ακρόασή τους για την δραματική σειρά με βαμπίρ και ήταν μαζί από τότε. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 .

‘Daredevil’ (Jennifer Garner και Ben Affleck)

Ο Ben Affleck ερωτεύτηκε την σύζυγό του Jennifer Garner στην ταινία Daredevil το 2003, η οποία έπαιξε τον τιμητικό χαρακτήρα της μαχήτριας του εγκλήματος Elektra. Παντρεύτηκαν το 2005 και έχουν τρία παιδιά μαζί.

‘The Big Bang Theory’ (Johnny Galecki & Kaley Cuoco)

Ο Gałecki και η Cuoco συναντήθηκαν στην μακροχρόνια κωμική σειρά «The Big Bang Theory» και γρήγορα άρχισε να διαρρέει το μυστικό ότι είναι ζευγάρι. Η σχέση τους διήρκησε για σχεδόν δύο χρόνια, αλλά κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τον Τύπο. Οι δύο τους έχουν παραμείνει στενοί φίλοι μετά το χωρισμό τους.

The Vampire Diaries‘ (Ian Somerhalder & Nina Dobrev)

Somerhalder και Dobrev συναντήθηκαν στην πετυχημένη σειρά «The Vampire Diaries» το 2010 και η σχέση τους ξεκίνησε λίγο αργότερα. Αφού χώρισαν οι δύο τους κράτησαν φιλικές σχέσεις.

‘Twilight’ (Kristen Stewart και Robert Pattinson)

Stewart και Pattinson συναντήθηκαν παίζοντας το απόλυτο ζευγάρι φαντασίας, Bella Swan και Edward Cullen, για την ταινία του 2009 «Twilight». Οι δύο τους διατηρούσαν μία σχέση, αλλά χώρισαν για τα καλά το 2014.

Step up (Channing Tatum and Jenna Dewan Tatum)

Ο βασιλιάς του χορού και η βασίλισσα, γνωρίστηκαν το 2006 στα γυρίσματα του «Step up». Παντρεύτηκαν το 2009 και απέκτησαν μια κόρη.

Game of Thrones (Kit Harington and Rose Leslie)

Ο ηθοποιός παίζει τον Jon Snow για την σειρά «Game of Thrones», έναν χαρακτήρα που ερωτεύεται μια wildling που ονομάζεται Ygritte. Το φανταστικό ειδύλλιο είναι απαγορευμένο. Αλλά αποδεικνύεται ότι η χημεία τους υπάρχει και έξω από την οθόνη.

The Amazing Spider-Man (Emma Stone and Andrew Garfield)

Οι δύο ηθοποιοί έπαιξαν τους ρόλους Peter Parker και Gwen Stacy στο «The Amazing Spider-Man». Στην ταινία αυτή συνειδητοποίησαν την χημεία που υπήρχε μεταξύ τους. Η σχέση τους κράτησε τέσσερα χρόνια πριν ανακοινώσουν τη διάλυσή της το 2015.

Συντάκτης: Χριστίνα Γιώτη,

Influence:

Αρθρογράφος του flowmagazine.gr